Co robyt ked skokra nemoze ist na svadbu?

Profilova fotka
chcem sa spitat co roby ked svokra je v nemocnici a mi mame o tyzden svadbu
Odpovedať
Podľa toho z akéhokoľvek dôvodu je v nemocnici, či je to veľmi vážne. Tak by som sa jej asi spýtala na názor alebo ešte pred obradom by som ju išla pozrieť aj z nejakou kyticou.Alejová sa porozprávať z lekárom či by ju nemohol na 3 -4 hodinky pustiť aspoň na obrad a počas papania a potom ju zaviesť.
Odpovedať
Profilova fotka
ona je na cechach dostala porazku jej stav je ani nie zly ani nie dobry a svadba sa neda zerusit volali sme vsetko a vyslo by nas 1500 aj viac platit tkakze su velke naklady
Odpovedať
@volvo podľa toho čo píšeš tak nebude môcť prísť na svadbu, aj také ťažké situácie prinesie život, choďte ju navštíviť a porozprávajte jej čo je vo veci, uvidíš reakciu, možno sa ani k tomu nevie vyjadriť, možno je dezorientovaná, ochrnutá.... ťažko povedať, bližšie o jej stave nepíšeš. ak jej stav dovolí tak spravte ako píše slawka2208 ak nie a jej liečba je dlhodobá a tvojmu snúbencovi a jeho otcovi to neprekáža tak nič neruš. Ak mu je veľmi ľúto a bol by hriech tak svadbu preložte aj keď stratíš peniaze, niekedy sa to v živote tak stáva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?