Decolen na spevnenie a rast poprsia. Máte skúsenosti?

baby, mam zaujem o uzivanie tychto tabletiek, kedze mam male prsia. Zacinam pravidelne pit mlieko a jest mliecne vyrobky, co je zaklad (vraj), plavat a cvicit nemozem kvoli zdravotnym problemom. zaroven by som si chcela kupit nejaky dobry krem na spevnenie poprsia, co doporucujete? co sa tyka decolenu - ake s tym mate skusenosti? Zaujimaju ma vsetky vase rady a skusenosti, ci uz kladne alebo zaporne. Dakujem velmi pekne Lilus
Odpovedať
1
2
U nas se spis doporucuje pit pivo misto mlika :)
Odpovedať
ja moc na pivko nie som... skor teda to mliecko preferujem. nemas asi ziadne skusenosti s decolenom, co?
Odpovedať
Podla mna Decolen je len o peniazoch. Neviem si predstavit, akym sposobom by mala tato latka ucinkovat. Podpori rast tukoveho tkaniva? Rast mliecnej zlazy? Ja osobne tomu neverim, skor by som skusala tie bielkoviny, cvicenie na spevnenie poprsia, a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Já nevěřím tomu, že ti ponějakých tabletách narostou prsa, leda hormonálních. Mohou zpevnit, ale ne zvětšit. Já používám krém na prsa od Avonu a jsem s ním spokojena, má být zpevňující, ale já zatím stále pevná prsa mám tak nevím jak hodně zpevní já ho mám jako prevenci, sestra říká, že se ji dost zpevnily a nadzvedly :-)
Odpovedať
Mne trochu dost ;-) pomohla antykoncepcia...Mala som taky isty "problem" a lekar mi odporucil isty druh tabletiek a o cislo cca mi narastly.Sice ich mam citlivejsie ale v pohodicke.
Odpovedať
Profilova fotka
Decolen je přírodní doplněk a jeho účinek spočívá v tom, že vyvolá spíš takové to napětí v prsou, jaké bývá před menstruací... Pracuju v lékárně a osobně moc tyhle, ačkoliv přírodní, věci nedoporučuju. Na prsa, hubnutí, atd atd... Zázračné tablety neexistují a proč si to teda cpát do těla...zázračná je akorát ta reklama - stále na ni spousta ženských naletí ;-)
Odpovedať
treba sa opytat Judyniovej ---- ta ma vraj tie trojky po tabetkach :-D :-D :-D a vysledky boli vidiet v priebehu mesiaca ;-)
Odpovedať
to zas velmi pochybujem, ze to nemala silikonky...
Odpovedať
Milacik - ja som sice nevyskusala, pretoze ma odradili nazory a negativne skusenosti zien, kt. decolen vyskusali. Niektore dokonca tvrdili, ze sa nic nezmenilo a ziadne slubene vysledky sa nedostavili, inym sa nabural aj cely cyklus, tak to museli vysadit. 90% nazorov bolo negativnych...skoda vyhodenych penazi. :-S Ked si dobre precitas zlozenie, tak z toho je jasne, ze to nemozes uzivat vecne i keby si mala prsia spevnene. Vsetko je to podla mna iba marketingovy tah a reklama. :-D Meduljenka ti napisala pravdu... ;-)
Odpovedať
Tak ja jsem ho vyzkousela aprsa zpevni celkem dost ale na rust to vliv nema ]-(
Odpovedať
Decolen som uzivala vyse roka, spevnili sa trocha ale nenarastli. Ja som to vzdala, ale na kazdeho to moze inac ucinkovat,treba len vyskusat. Ak by mal niekto zaujem vyskusat mam este jedno cele balenie,predam za prijatelnu cenu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
milacik no.. myslim ze s tym decolenom je to asi ako s tabletkami na odstranenie celulitidy.. proste bullshit ktory ti da nadej ze nieco revolucne ti zmeni to alebo ono. ja by som mala mat o neviem kolko cm chudsie stehna zadok a celulitida? no podla vsetkeho by som nemala mat ziadnu.. ale bohuzial... som chodiaca antireklama. ak mas male prsia. pomoze ti jedine push-upka alebo silikonove vyplne do podprsenky ale mensie ci ochabnute prsia ti ZIAL nikto a nicim nenapravi.. vplyv ma na spevnenie akurat tak cvicenie.. ale na rast nie.. ani tabletky ani nic podobne... musim ta sklamat ale decolen je jedna velka kravina... ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte chcel by som sa spýtať či tie tabletky môže aj muž užívať keď chce aby mu začali rast prsia, aby mohol nosiť podprsenku. A o koľko sa zvedšia prsia, ďakujem. Dajú sa kúpiť v lekárni bez predpisu??
Odpovedať
Kolegyne v praci do toho investovala (do Decolenu), uzivala to delsi dobu, ale s vysledkem spokojena nebyla. Bohuzel nepozorovala zadnou zmenu k lepsimu. Nastesti ani k horsimu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano milacik, ja viem, ze ja som tiez dufala a bola nachylna niecomu verit.. ale zober si veris napr. tomu ze po nejakej vodicke plesatym muzom narastu vlasy? alebo ja som stihla tak sa len smejem nad tymi reklamami na chudnutie, a lutujem ubohe baculky co na to naletia..ale, viem, ze to co niekoho trapi tak sa snazi vyskusat a veri na zazraky na ten svoj problem, .. na chudnutie sa smejem a na zhustnutie vlasov tajne dufam, ale su to vsetko blbosti :-) genetika je odpoved..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak ja s tymto mam problem tiez Decolen som uzivala no vzdala som sa nepomohol .. ale tej Judiniovej receptik na tabletocky by som brala hned taky zazrak :-D alebo zeby som potrebovala 3000 euro na to?? :-D :-D :-D @penn mam redsie vlasky po porode povypadavali tiez ale velmi mi pomohol samponik Syoss na objem vlaskov mam ich pevnejsie,zdravsie najma a aj trosinku hustejsie no musim povedat ze uzivam antikoncepciu a vitamin B takze moznoze kombinacia tohoto to "sposobila" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to vyskusala asi pred dvoma rokmi a nic mi teda nenarastlo.
Odpovedať
Nemajte mi za zle... cele tieto pripravky na zvacsenie poprsia su kompletne marketingove bludy! Nieco podobne mame na trhu, vola sa to Actimel, a hucia do nas vraj to ma zive kultury najprv ze Aktiregularis a potom marketingovi pracovnici zmenili nazov na Defensis.... haha a rozbor ukazal ze sa nic podobne v tychto sr..ch nenachadza. Ak niekto chce bujne poprsie, jedine co stopercentne zaberie je plasticka chirurgia.
Odpovedať
Ja ho jednou koupila a pouze prsa zpevni, v zadnem pripade se mi nezvetsily ani o centak. je to opravdu blud :-)
Odpovedať
a ak mam 15r. a pivo nemozem?. co mam robit?. prosim napiste mi na e-mail :). dakujem :)).. papa :). poradte mi prosiim :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
lenze tam nepisu ze zvacsit poprsie ale spevnit poprsie napriklad po dojceni ked ostanu prisa spadnute..ja ho berem a mne velmi pomohol..vrelo odporucam..urcite to nezabere za 1 tyzden
Odpovedať
predam decolen jedno balenie za 10€. V pripade zaujmu ma kontaktujte na email.
Odpovedať
ja som ho užívala cez mesiac a žiadny výsledok, pribrala som z neho 3kg a začali sa mi po tele vyhadzovať drobné vvyrážky, tak som ho na odporúčanie mojej doktorky vysadila. Zvyšné balenie som dala mojej neteri, ale ani ona nepozorovala žiadny výsledok. Na každého to však môže pôsobiť inak, treba si kúpu dobre rozmyslieť.
Odpovedať
Moje užívanie Decolenu musím zhodnotiť tak, že som im pekne naletela :-S . Nemalo to na moje prsia absolútne žiadny účinok. Bolo mi s tých bielych "prírodných" tabletiek akurát veľmi ťažko na žalúdok a pribrala som 2,5 kg. Určite ho neodporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa minulý rok zaujala reklama na prípravok Super prsia a štíhla línia, čo propaguje Judýniová. Objednala som si tabletky, k čomu som dostala zdarma aj krém na poprsie. A mne to zabralo, už po využívaní štartovacieho balenia som videla zmenu k lepšiemu, po 3 mesiacoch sa mi prsia zväčšili o 2 cca čísla (teraz som na udržiavacej kúre). Takže za seba to môžem odporučiť, ale ako uvádzajú na stránke, každá žena je iná a účinky sú dosť individuálne pre každú z nás :-)
Odpovedať
Holky, je to blud. Žádné tabletky vám prsa nepřidají - proto vymysleli plastické operace prsou - jinak by každá fifinka mohla mít po roce užívání prášků pětky. Prostě někomu příroda nenadělí a hold se s tím člověk musí naučit žít. A hold si jako chlapa najít "dolňáka". Akorát do sebe budete cpát chemii a zaneřádíte si tělo a upřímně, nevěřím, že si se matulce vlivem prášků zvětšily prsa o dvě čísla. buď je to sugesce a nebo si konečně začala kupovat správně velikou podprsenku a nebo je to vlivem nějakých jiných hormonálních změn. Zkrátka je to reklamní trik, jak z ženských vycucnout další prachy pro nic...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj ja som mamicka a chcela by som sa spytat ak beriem antikoncepciu Karhla co mozem brat tablety Super prsia + stihla linia ci to nieje nebzpecne,Dakujem.
Odpovedať
dobry den decolen neni na Zväčšenie prs ale na zpevnenie ... ;-)
Odpovedať
čaute a vyskúšal niekto z vás ten nový prípravok laxopect ????
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?