Ahojte, vedeli by ste mi poradiť čo všetko bude potrebné si zariadiť keď sa chystáme do Disneylandu v Paríži? :-) A funguje to teda tak, že si kúpime vstupenku a v cene vstupenky sú zahrnuté aj všetky dostupné atrakcie? Ďakujem vopred za odpovede :-)
ja som tam bola uz davnejsie ale neviem co myslis akoze vybavit? do francuzska ides normalne na obciansky, jedine teda ak tak nejake cestovne poistenie :) a vacsina atrakcii je v akcii ale take veci ako jedlo a nejake suveniry si samozrejme platis sama :)
@xellia chcela som len všeobecne nejaké skúsenosti, či sú nejaké dobré hotely v blízkosti a či bude dobré si zajednať vstupenky dopredu cez internet :)
@swetelina oki, ďakujem :) práve som pozerala aj na nejakú aplikáciu do mobilu s mapou aj dobou čakania na atrakcie
sesternica bola s detmi minuly rok, platis tam za ten vstup vlastne a vela z tych atrakcii je v cene ale par sa tam aj doplaca. mapku dostanete aj tam taku papierovu ale tam nemas tie doby cakania takze ta aplikacia ti asi viac pomoze :) najlepsie bude ak si to dopredu naplanujete aby ste tam co najlepsie vyuzili ten cas :) a disneyland je tak na kraji pariza takze v okolo isto najdete nejaky lacnejsi hotel :) daj si to napriklad do trivaga a tam ti aj na mape ukaze nejake ubytovanie tak si mozes vybrat podla toho co bude najblizsie
Boli sme, dcéra mala 6. Super sme si užili, rady išli rýchlo. My sme boli v máji. Počasie fajn, na pár min spŕchlo.Ale už by sme volili min 2 dní priamo v Disneylande. My sme boli 5 dní v Paríži a z toho jeden deň v zábavnom parku.Ale je to obrovské. Určite by je tam mali 2-3 dní čo robiť. Lístky nakupujte VŽDY online. NIKDY nie až pri vstupe. Ceny online lístkov sú výrazne nižšie ako priamo pri vstupe do Disneylandu .