Extravagantná svadba. Máte nejaké tipy ?

Chcela by som tak pozistovat, aky mate nazor na takuto svadbu (moja vysnivana): Fotenie, obrad a vecera ako "normalna" velka svadba, az na to, ze na veceru by sme si pozvali len rodinu, nejakych 20 ludi a potom by sme sa sli zabavat niekam na chatu s nasimi priatelmi. Myslite si ze je to dobry napad? Mate s tym uz niektora skusenosti? Ako vam to vyslo a boli rodina i priatelia spokojni?Rada by som pocula vase nazory, pripadne by ma zaujimalo, ako inak by ste si vedeli predstavit svadbu - aj nieco rafinovane a tak... :) Napr. niekde v dzungli skakanie na lianoch alebo co, proste co vas napadne a na co by ste sa dali nahovorit :)
Odpovedať
veri celkom super napad.......my sme to mali tak, ze najprv rodina a vecer prisli do restiky znamy a zabava zacala, ale ani ta chata neni spatna, znami to tak spravili, ze sli do restiky na obed a potom doma usporiadali zabavu, maju velku terasu krytu a tam bola, uplne super napad, na tu dzunglu by ma nikto nenahovoril :-N
Odpovedať
Pred mesiacom som bola na takejto svadbe u svojej najlepšej kamošky, o 13,00 sobáš na radnici s kamošmi aj s rodinou, potom sa išli s rodičmi naobedovať, my sme išli zatial na chatu trochu popripravovať, potom prišli mladomanželia za nami... :-)
Odpovedať
Myslim ze takato svadba vyjde aj lacnejsie, nie? A co ste papali potom tam na chate? Mali ste nejake studene misy alebo normalnu veceru - teplu?
Odpovedať
Boli sme na veceru v kolibe.... A na druhý den opekanie, guláš... kto čo chcel 8-)
Odpovedať
My sme mali svadbu mesiac pred nimi - klasika v kostole, celá família, hudba, zábava do rána..., takže ked to porovnám, všetko má svoje výhody aj nevýhody, fakt neviem, čo je lepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj! my planujeme svadbu v tom duchu, ako chces ty. len s tym rozdielom, ze po obrade sa ide do restiky a je formalny obed vo velmi uzkom rodinnom kruhu. potom rodicia a stari rodicia odidu a pridu kamarati. medzi tym nam to v restike upravia - nachystaju sa svedske stoly a miesto na tancovanie... verim, ze to dobre dopadne, ja som si proste svoju svadbu nevedela predstavit takym tym tradicnym sposobom...nasi na to tiez nie su (tancovanie, odobierka,...), tak sme sa dohodli takto a vsetci sme spokojni (aspon dufam :-D ) myslim, ze lacnejsie to asi bude, ale to nebol ten dovod, preco som to takto chcela ;-)
Odpovedať
No zo začiatku aj my sme chceli len takýmto štýlom, ale ako po obede povieš príbuzným, že by mali odísť? Ja som to nevedela doriešiť, tak sme to urobili "tradične". Viem si predstaviť, že zopár mojich príbuzných by neodišlo, a keby videli, že sa tam ide pokračovať, asi by sa urazili...
Odpovedať
Profilova fotka
veri : my to mame presne takto .. po obrade ideme na neskori obed ,kedze obrat mame o 15 tej len s blizkou rodinou ,potom sa rozkroji torta, nejaka kavicka a okolo 21 hodine mame zajednany podnik s diskotekou pre nasis kamaratov. Nakolko ich bude okolo 50 ,tak sme ich nechceli tahat na hostinu kde su rodicia ,takze potom bude zurka do rana bieleho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
absolvovala som taku svadbu a myslim, ze vsetci boli spokojni... aj rodicia a starsia generacia i kamarati a mladsi... a na vecer bol pozvany každý kto mal chuť, i z tých starších... ;-)
Odpovedať
iliria: myslim si ze moja rodina by zvladla keby sme potom odisli :) Aj maminka vravela ze keby som chcela takuto svadbu, nic proti tomu nema, vlastne aj ju to napadlo :) A sa mi ten napad veeeelmo zapacil :) nufka: no to je super :) Tak nech vam to vyjde :) Aj vam khikka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Veronice - vela zavisi od toho, ze aka je ta - ktora rodina, niektori su veelmi za klasiku, inym by takyto sposob vyhovoval.. Kedy mas svadbicku?
Odpovedať
V nedohladne :-D Ale snivat mozem, nie ? :-) To mas tak...on na vyske, ja o chvilu koncim strednu....cize mozno o takych 5-7 rokov...uvidime... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa taka verzia svadby paci. Ak mate nejaku dobru chatu a dobru partiu do nej, tak moze byt vyborna zabava. Ale urcite by som dala rodine moznost prijst aj na vecernu zabavu, aj oni sa mozno budu chciet vecer zabavat na chate a nesediet po hostine doma. Ale sama som na takej svadbe este nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
Veronice- jasne, snivaj ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?