Fanúšik Depeche mode

Cauteee, hladala som, no nenasla, takze otvaram forumovu temu s Depesackymi fanusickami. Nazory, postoje, pohlady aj chutky. Paci sa vam tato kapela a preco? Kto z nich najviac, ktora pesnicka najviac, ci ste boli na koncert, ci mate vsetky albumy a ci to neovplyvnuje vasu fast fashion (prekl. depeche mode).... Priznajte sa :) PS: Na svadbe som si od nich dala zahrat pesnicku. Skoda ze DM nemohli prist osobne :)))
Odpovedať
belugia ja som bola teraz na koncerte a pre mna to bolo total zazitok... boli skveliiii... dodnes nemozem uverit, ze som ich videla na zivo. Ja uz depeche pocuvam asi od tych cias, ked sa ludia este delili na depesakov a metalistov. sice nie nejak fanaticky, ale mam ich muziku rada. albumy mam vsetky...nieco original, nieco napalene.ale mam.Single ale nekupujem, i ked moj sef je taky manik, ze vzdy ked ide na sluzobku do Francie, nejake si dovlecie. Moj styl obliekania neovplyvnuju i ked ciernu mam rada. na koncert som ale samozrejme isla v ciernom ;-) Zazitok to bol asi aj preto, ze to bola taka velka akcia. Aka na SR hadam este nebola.Moje oblubene songy su Personal Jesus a Enjoy the silence. No a pssst, ale ten Dave bol na koncerte teda desne sexi... ;-) (btw. dnes som aj premyslala, ci tu tuto temu neotvorit)
Odpovedať
Bola som na koncerte a povedala by som, ze nebol nic moc.Mozno preto, ze som nic nevidela a chcela som vidiet Davea z blizka.Moja oblubena je asi Free Love alebo Enjoy the silence
Odpovedať
Profilova fotka
Tak já se taky přidám. Na DM mě přivedl až přítel, ale od té doby nechápu, jak jsem bez nich mohla existovat. :-D Jinak jsem absolvovala koncert v lednu v Praze a teď v Bratislavě. Ale musím konstatovat, že na tom pražském si dali víc záležet. Ale to bude asi tím, že přeci jen to turné už nějakou dobu točí, tak možná jsou unavení. :-)
Odpovedať
ja som skvele vyuzivala manzelovu vysku. ma 195cm.no a ked ma zdvihol, tak som videla seeeecko :)
Odpovedať
No,aj mna zdvihol a na tych par minut som sa naozaj bavila a to bolo vsetko...Dal ma dole asi po troch minutach, slaboch jeden :-D a to vazim 50
Odpovedať
Katalienka no vidis, ako pekne si sa rozpisala... Aj ja som dlho uvazovala, ci zalozit tuto temu a asi sa aj vyplatilo, depesakov je urcite dost. Aj ja som si vychutnala par koncertikov na pleciach svojho draheho, a tiez dlho nevydrzal pri mojej mysej vahe (on vsak tvrdi ze som ako vrece zemiakov - tazka pochopitelne) :))) Na koncerte som nebola, ale velmi som chcela ist...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola trochu sklamana zo zvuku. Boli sme na tribune a zdalo sa mi to dost potichu... ale koncert super. sice boli DM trochu odmerani k divakom, ale nakoniec taky je ich prejav. Uzasna show, a bubenik bez chyby :))) no a Daveov hlas, neuveritelne...total sexy. vcera som bola na Massive a to sa neda porovnat. Zabava pre zhulenych pubertiakov.
Odpovedať
:))) :-D tiez som citala, ze zvuk mohol byt lepsi. Nuz, zvukari to dodrbali ... :-S Ked Davea pocujem, mam husiu kozu :)
Odpovedať
my sme stali takmer presne v strede pred podiom pri tej ulicke ale zvuk sa mne zdal uplne skvely...ako keby som si doma cd pustila.az som bola v soku z toho
Odpovedať
Profilova fotka
tak mozno v strede pod podiom.inak slabe.
Odpovedať
Dave je sexi co poviete?
Odpovedať
tie jeho bedrace proklete nizko a to vrtenie bokmi... hmmmmm ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
hmmmmm :))) :-o :-p :-p :-N :-N 8-( x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Ahojte, pripájam sa aj ja. Depeche je moja srdcová záležitosť, od nikoho iného nemám doma všetky albumy. V nedeľu som bola na koncerte aj s mojim drahým a bol to neskutočný zážitok. Tá atmosféra sa ani nedá opísať, strhlo nás to všetkých okolo. Juuuj a Dave je fakt neskutočne sexi, belugia, súhlasím. Hm, dala by som si povedať :-) ;-)
Odpovedať
to tu viac depesakov nie je? :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?