Kde kúpiť zelený vlizelín? Poraďte

ahojte babenky bola osm v kvetinarstvach tu v ba a pytala som si vlizelin a nikto nevedel ze co je to a jedna teta mi este povedala ze vlizelin je to co sa dava do golierov :-D nodobre soms a zhodila ;-) je to aj dost drahe mozete mi poradit kde zozeniem lacnejsi ten material neviem ako sa vola ale volali ste tot u vlizelin tak s tym som sa aj sla opytat :-) chcela by som zeleny dakujem vam za info
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
azalka 27. jún o 14:07 napísala | flizelinu nepoznam ani ja, ale poznam vlizelin. to je nejaka taka podisvkovina. alebo emjee 22. sep o 20:51 napísala | vlizelin je taky latko-papier alebo papiero-latka :) chcem to pouzit namiesto stuhy do stredu stola, pretoze stuha sa mi zda prilis tenka a draha a okrem toho sa viac "smyka", ten vlizelin len nastriham podla potreby a polozim na stol, je trosku draplavy, takze sa nezosmykne a nebude sa ani zhrnat alebo krcit ako stuha - zohnala som ho v kvetinarstve v Leviciach, 0,5x10 m za 250,- Sk, ale mali by ho mat v hocijakom kvetinarstve (resp. by ti ho mohli objednat) alebo http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
Vlizelin je zarucene taka papierova latka, krajcirky to zazehluju pod latku, ktoru treba spevnit - goliere, manzety, legy, fazony, okraje sukien a pod....... cize hladajte v obchodoch s latkami......
Odpovedať
Profilova fotka
V obchodoch s latkami najdes iba krajcirsky vlizelin (pokial viem, maju iba biely a cierny). Pokial chces dekoracny vlizelin, nehanbi sa pytat v kvetinarstvach, lebo tam by to fakt mali mat a to, ze oni nevedia, co to je, je ich hanba, nie Tvoja ;-) Neviem, ake mas moznosti, ale v Ginke (v KE, aj v BA) maju kopu vlizelinu vselijakych farieb. Som si ista, ze aj v inych velkoskladoch ho maju. Ja som mala napriklad ruzovy a biely.
Odpovedať
bay a kde si ho kupila ty?
Odpovedať
bay a prosim ta kde je Ginke v BA?
Odpovedať
kvietocek pozri si ten odkaz co ti tam nechala madeleine tam to mas kde to zozenies v BA
Odpovedať
kviotecek povodne sa vlizelin pouzival ako podsivkovina - biely a cierny, ale momentalne ho dostat aj farebny v kvetinarstvach, ze ho nemali a nevedeli o co ide, je ich hanba nie tvoja, skus sa popytat v inom kvetinarstve - ja som ho zohnala v prvom, do ktoreho som vosla :-)
Odpovedať
btw kuk moj pripravny album http://www.mojasvadba.sk/album/album.... je tam foto vlizelinu aj ako to vyzeralo na stole
Odpovedať
ahojte babneka tak uz som bola asi v 10 kvetinarstvach v meste a v petrzalke a mali to len v dvoch :-( v jednom en vlizelin stal 45,- meter a v tom druhom mali take strasne tam stal 40,- sa mi to zda vela oproti tomu co kupila emjee ? myslite ze tu zozenim lacnejsi? myslim v BA
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek...u nás je vlizelín 10m za cca 180,- Sk (vo veľkoobchode) Ja som z východu, ale ked nezoženieš nič lacnejšie, dáš adresu, povieš akú chceš farbu a zašlem ti to. ;-)
Odpovedať
printy to by bolo super ja by som chcela taku farbu aku mala emjee taku zelenu frkanu zltym http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek...oki, budem sa snažiť takú farbu zohnať....dúfam, že sa mi to podarí a v pondelok ak mi to vyjde tak sa zastavím v tom veľkoobchode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Printy, kde to budes kupovat? Lebo v Ginke som ho ja kupila za 140 Sk 10 metrov (0,5 m sirka)
Odpovedať
Profilova fotka
V jednom veľkoobchode v BJ...ale neviem ešte presný rozmer ;-)
Odpovedať
bay a v ginke mali taku farbu ako mala emjee? sa mi ta farba velmi paci ;-)
Odpovedať
feeha, tusim cim viac na vychod tym lepsia cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kviotecek, mali tam strasne vela farieb, ale neviem Ti presne povedat, ci taku istu ako Emjee.
Odpovedať
Profilova fotka
tchawky printy. nevies mi napisat adresu na ten velkoobchod? som z vychodu, ziv.list mam, takze by nemal byt problem. prosiiiiim. vivify@szm.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
caute,kto mi poradi, kde v Ba dostanem kupit VLIZELIN? Oranzovy by som potrebovala...
Odpovedať
Profilova fotka
Viem že ho majú v Dúbravke oproti tzv. Skleníku na terase je predajňa ktorá má všetko možné na dekoráciu a výzdobu svad. priestorov, áut..... Majú tam aj vlizelín. Cenu si nepamätám.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá trošku popátrajte táto téma tu už bola a sú tu rôzne odkazy. Inak to v tej Dúbravke je Flower design. Ale podľa mňa sú drahí.
Odpovedať
Bayka moja - kde v KE najdem tu Ginku? (Inak vcera sme si uz boli po obrucky, su super, este raz ti dakujem za tip. ) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. chcem sa vás opýtať čo sa vám viac osvečilo a s čím ste boli spokojné. vlizelín alebo nejaká iná dekoračná látka. aká je vaša skúsenosť???
Odpovedať
perlicka ja som mala vlizelin a vybrala som si ho zamerne - ako pisem vyssie - je trosku draplavy, takze sa nesmyka a drzi tak, ako ho polozis (ja som ho na par miestach prichytila spendlikom pre istotu); kto chce taky riaseny efekt, kupi stuhu alebo nejaku smyklavejsiu latku (organzu) viac kuk temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
vlizelin sme si vybrali, pretoze stuha v takom odtieni je trochu problem. Vlizelin bol perfektny! http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
perlicka nam sa osvedcil papier, co sa predava v kvetinarstve, siroky 60 cm a dlhy 10 metrov nas vysiel 200 Sk po 7.9. ked sa vratim z dovolenky prihodim fotky do albumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, viete mi povedat, kolko vlizelinu treba na stoly? vdaka.
Odpovedať
reja podla toho, kolko budes mat hosti, ako budu rozmiestnene stoly - mne vystacil jeden balik 0,5x10 metrov (kuk moj pripravny album, je tam vidiet rozmiestnenie stolov pre ca 78 hosti)
Odpovedať
Ahojte Chcela by som sa spytat ci ten vlizelin predavaju aj v zlatej farbe.
Odpovedať
ahojte. -chandre- áno, predávajú, našla som aj na internete - česká stránka. nie je veľmi dobrá foto ukážka, ale keď zväčší obrázok je pekný. pošlem ti kontakt do ip.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?