Klame vám ten váš? Čo s tým

Ahojte baby. Už ste niekedy toho vášho pristihli že vás klame? Mne sa to stalo a nie prvý krát. Neviem, čo ďalej. Pre mňa je to najhoršia vlastnosť na človeku keď klame. Ale najhoršie na tom je, že ja mu to vždy odpustím. Asi som trafená. Poraďte čo robiť.
Odpovedať
podla mna nie je klamstvo ako klamstvo - je rozdiel ked ti niekto do oci povie nehoraznu loz a ked ti niekto nepovie celu pravdu, lebo ta nechce zranit moj klamat nevie :-D ani ja :-D
Odpovedať
moj to skusal raz - ked som sa ho pytala, ci zjedol ranajky a nechcel ma ranit tym, ze ja som mu ich este v noci o pol jedenastej robila aby ich rano do vlaku mal a on ich nezjedol, tak sa snazil mi povedat, ze ich zjedol, ale neslo mu to :-D a odvtedy viem, ze by mi nedokazal klamat...
Odpovedať
...Poznám tri druhy klamstva. Veľké klamstvo, malé klamstvo a štatistika ;-)
Odpovedať
Napis viac. O ake klamstvo islo? Moj je expertom v zatajeni pravdy. Je to skor tym ze ma taku hroznu pamat. Asi starne. :-D Velakrat mi zabudne povedat veci a kebyze sa ho neopytam ani by som sa mozno nedozvedela. No ale to je ine.
Odpovedať
Profilova fotka
lara to moj preventivne nepovie vobec nic :-D /pretoze nic nepoklada za dolezite a ked z neho vsetko pacim este sa cuduje ze co ma to zaujima :)/ slnko nie si trafena, len ho lubis, hej ide o to o ake klamstva.. ale v podstate odpustit sa da vsetko co odpustit chces a vladzes, podla mna.
Odpovedať
Ten moj tiez klame, aj ked sa vela krat presvedcil, ze ja na to vzdy nejak pridem, ze klamal.Klame v takych nepodstatnych veciach, co nechapem ani preco klamal.Vacsinou klame preto, ze si mysli, ze by ma to trapilo, alebo by mi to ublizilo, alebo, ze by som sa potom s nim hadala.Napriklad ked bol niekde s kamaratmi a spytam sa kolko piv vypil, vzdy povie, ze 2-3, ale ja hned na nom vidim, ze viac... ;-) Tiez klamstvo neznasam.Porozpravali sme sa o tom a tak sa mi zda, ze sa to zlepsilo.
Odpovedať
no napríklad dnes som mu volala na mobil a nedvíhal a za chvíľu mi poslal sms že volá so šéfom z druhého tel.a že potom mi zavolá. Ja že o.k. Keď som prišla domov, neviem ani prečo kukla som mu do telefónu a žiaden taký telefonát tam nemal. A keď som sa ho spýtala, tak mi poriadne ani nedal vysvetlenie, len že on nevie prečo to tam nemá v prijatých hovoroch ale on s ním naozaj volal. Tak a teraz mi poraďte čo si mám o tom myslieť!
Odpovedať
Ahoj no zaujimava tema,chlapy klamu preto lebo nas vacsinou nechcu ranit. SSlnko: a kedze ako ti pisal sms ze telefonuje so sefom z druheho telefonu tak to mohol mat v tom inom telefone.Mna by toto netrapilo,fakt podla mna si s tym nerob starosti.
Odpovedať
Sslnko, v záujme dobrých rodinných vzťahov sa nepozeraj do telefónu...sú to veci vytrhnuté z kontextu (sms a pod...) a zoznam sa dá vymazať... nerieš to ;-) :-)
Odpovedať
má dva tel. Z jedného mi poslal sms keď akože volal so šéfom. Tak je logické, že som mu pozrela ten druhý, z ktorého akože telefonoval. Ale pozrela som mu vlastne obidva. A nič. ´A najviac ma vie nasrať, keď sa potom tvári že čo zase... Akože ja si niečo namýšľam. Ale keď chcem od neho logické vysvetlenie, toho sa nikdy nedočkám! Mám ho zabiť? Nestalo sa to po prvý krát a fakt ma to vie riadne vytočiť!!!
Odpovedať
Inak Sslnko vacsinou ked mne volali este ked som bola na sr z firiem mali utajene cislo (podla mna aj ten sef ho mal) a v tom pripade ho nenajdes ani v prijatych hovoroch,mobily nezaznamenavaju utajene cisla.
Odpovedať
chlapi takymto veciam nevenuju pozornost,ja sa mojho mozem aj 100 krat pytat,nespomenie si na nic.Najlepsie je ,ze mu nieco poviem,chcem aby si to zapamatel tak mu to dam zopaovat na hlas a on to aj tak zabudne ]-( to ma dokaze napalit. Minule som mu kazala dat malemu na obed zeleninu a nechat mlieko na vecer,pridem domov z prace a mlieko prec,zas to spravil naopak-uz som si zvikla |-| :-x -telefony mu nepozeram,mne by sa tiez nepacilo,keby mi ho kontroloval,a vlastne kontroloval mna-poviem ze idem von z babami a trebars mu poviem,ze boli sme tam a tam,stretla som toho a toho-nic sa nedeje,nesla som von za ucelom byt neverna-takze ,mozno by som ti odporucila nechat tomu viac volnosti.....alebo ta uz sklamal? =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
slnko sue ma pravdu, na telefony radsej vo vlastnom zaujme velmi rychlo zabudni. chlapov vytaca ked sa im zena za kazdu cenu snazi nieco dokazat. co ja viem, taketo veci nie su velmi podstatne myslim /aspon pre nich urcite nie/ horsie by bolo keby klamal o inych veciach. snaz sa to predychat, este ho nezabijaj :) este nemas pravy dovod alebo dokaz na zabijanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
sslnko, čo keď zrovna sedel na záchode a jeho tráviaci trakt vydával nehorázne zvuky??? :-D Pre takéto veci by som nerobila cirkus... asi má dôvod prečo ti pravdu nepovedal, trochu sa nad tým zamysli, napríklad (nehovorím, že to je vaša situácia) nemáš rada, keď sa radí s mamou, hľadal pre teba darček a radil sa s bývalou, zisťoval info o hypotékach a ty o tom nechceš ani počuť... :-) možností je milión a pokiaľ si zle reagovala na nejaké drobnosti, možno mu už radšej nestojí za to ti povedať pravdu... :-| A druhý telefón môže byť i pevná linka... ;-)
Odpovedať
mozno ani neklame, ale len casto skresluje pravdu. Mozno nieco riesili so sefom na viac telefonatov cez ten prvy telefon. Niektori ludia boli vychovany tak, ze klamstvo je velky hriech a niektori tak, ze skreslovanie pravdy je uplne normalne. A chlapi casto mozno kvoli tej svojej zabudlivosti, nasmu dozadovaniu sa informacii a rozculovaniu sa, ze veci nie su tak ako chceme my, mozu pravdu skreslit. Ale ja to tiez nemam rada. Skus sa s nim bez vycitiek porozpravat, ze nie si na klamanie zvyknuta a ze mu chces vsetko, co hovori verit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
S nami je to tak ako s emjee - nevieme sa navzajom oklamat. Bolo uz par takych pokusov, nie velke klamstva, ale napr. som chcela pred drahym zatajit, ze ma nieco trapi a som smutna a nevyslo mi to... jemu takisto...
Odpovedať
Profilova fotka
Moj mi tvrdi, ze som spion KGB. Niekedy by ma aj oklamal, ale vzdy vie, ze na to pridem a tak s tym uz aj prestal. Stale ma posiela studovat investigativne pravo, ze by sa mi pri krizovom vysluchu priznal kazdy ;-) Raz sa mu nechcelo do skoly a ja som dobre vedela, ze nepojde, ale tvrdil, ze uz je na ceste... tak som pod zamienkou, ze som doma zabudla nejaky papier, skocila necakane domov a vyvaleny v trenkach na gauci cumel na futbal. Normalne onemel. Ja som sa tvarila, ze nic "Zlatko, ahoj, len som si zabudla zmluvu. Uz ju mam, pa" a odisla som. Potom mi volal, ze ked on bol taky lenivy a ze si to naposlednu chvilu rozmyslel a nechcel ma otravovat v robote s takou blbostou. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sslnko mozno s nim volal z pevnej linky, alebo mu kolega strcil svoj mobil ked s nim predtym volal on. A Ty by si si mohla uvedomit, ze hrabanim sa v jeho mobile ponizujes sama seba.
Odpovedať
sslnko,no.... tak a vieš , že aj telefóny občas skreslujú?napríklad mala som volací tón nastavení na mobile. mobil sa mi vo vlaku vybil a ked mi drahý volal kedy prídem, tak počul, že telefón zvoní a volací tón hrá a nakoniec ako keby som ho zrušila...tak volal za 10 min .a znova a aj do tretice...ked som prišla, tak bol naštvatý, že čo sa mi stalo, ked ho ruším a neozvem sa...a ja zas, že som mala vybitý telefón a on, ved jasne počul, že mi zvoní a ja kurnik...a napokon som z jeho telefonu volala na moj a zistila som, že ma pravdu.Ale ani na moj neprišli žiadne zmeškané hovory ako na potvoru...takže...ešte že si veríme :-D :-D :-D :-D . na niektoré veci sa ho musím spýtať priamo, ak chcem počuť priamu odpoveď :-p a veci, ktoré by ma rozčúlili...ako že dodávka betónu mešká celý den mi povie len ked sa opýtam, lebo by som sa rozčertila na toho neschopného šaša v stavebninách.ked sa spýtam tak povie pravdu. a ja sa nevypytujem, ked mi povie, že niečo si musí vyriešiť sám...aj také veci sú, čo si chceme aj my riešiť samé...tak to chápem, zas viem, že tajnosti nemá a keby som nastolila, tak by povedal, ale váži si, že nemusí ;-) druhá vec je a to by ma riadne vytočilo, keby som drahému niečo povedala a on by mal potrebu si to overovať ]-( myslím, že vzťah je o dôvere a tá zaväzuje.Ak mu neveríš,tak čo riešiš?nemáš vlastne ani dôvod chcieť, aby ti neklamal.Keby mi niekto neveril,tak by si nezaslúžil aby som mu vravela pravdu. nie som predsa úpovinná niekomu niečo dokazovať.ja len že niektoré veci vznikajú vzájomne a dôvera asi vzniká bez overovania... Ovšem, ak by mna niekto oklamal a vo vážnejšej veci spravil by to len raz a sbohom moja dôvera, tá sa ťažko získava a to moja polovička vie.A vie aj to, že sa nikdy neznížim na to, aby som ho kontrolovala. Nie som špion baba.A ani on nekontroluje mna.brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no tak až ma zmrazilo a to som bez tajností.
Odpovedať
orchidea: mna moj vola ze som policajt a ze vzdy na vsetko pridem :-N Tiez zo zaciatku asi neprikladal niektorim veciam dvolezitost a tak obcas vypustil nejaku tu malu loz ale vzdy som na to prisla tak uz teraz vie ze mi ma hovorit len pravdu, ale je pravda ze keby som obcas nevysetrovala tak by som na nic neprisla a nic by sa nestalo lebo to boli vzdy skvor malickosti a asi ziadny chlap nechce byt obmedzovany a kontrolovany ako male decto, ved sam musi vediet co robi ;-) Vztah je proste o vzajomnej dvovere :-)
Odpovedať
ciara:asi ani žiadna žena nechce byť kontrolovaná. ;-) Súhlasím :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?