Kozmetika Maria Galland. Máte skúsenosti?

Ahojte, mate niektora skusenosti s kozmetikou Maria Galland?
Odpovedať
ahoj, mam nejaku, pouzivajm ju asi mesiac-dva....ale ja ti moc asi neporadim, kedze ja mam velmi citlivu a problemovu plet, tak mne skoro ziadna kozmetika nevyhovuje...no ale vyskusala som aj tuto...akoze neni zla, ale ziaden zazrak pre mna...vonia pekne, ale je draha...ja mam odlicovaci gel a kremik, ktory pouzivam na noc aj na den... chodim aj na cistenie s toutp kozmetikou tak dufam ti niekto lepsie poradi
Odpovedať
Dakujem Nikol, Ja som bola na cisteni takisto a krasne mi tie kremy vonaju ... tak som si povedala ze vyskusam nieco, ale rada by som mala aspon nejake referencie. Ale ocividne nieje to az taka znama kozmetika :-) dakujem .
Odpovedať
fakt za malicko :) ..no u nas na slovensku veru este tato kozmetika nie je skoro vobec znama, aj ja som hladala na nete o tom fora, kde by som precitala nejake referencie, ale nic som nenasla, tak asi musime zacat pisat my pomalicky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,ja som mala krem den/noc z tejto znacky,teda tester na tyzden a dost v pohode bol,hlavne rano som mala peknu plet,co mam pri maloktorom kreme..Dochadza mi moja Juvena akurat,tak uvidim,ci zostanem verna alebo bude Maria Galland :-) Inak cistenie s touto kozmetikou jedna parada 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@katarinna Ja som mala MG kozmetiku a bola fajn. Ale ak chces super kozmetiku, ktore aj ked je draha, ale stoji za to, tak odporucam Annemarie Borlind. Tu pouzivam uz nejaky cas a je to uzasna zmena :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?