Odpoveď na príspevok od martuliana:
Ahojte, chcela by som obnovit diskusiu, nakolko m… @martuliana som prekvapena, ze ti tu este nikto nenapisal, ja ti neporadim, nakolko mam podobny problem, uz neviem, ako vyzivit tie moje vlasy, stale posobia tak smutne, nestastne a nudne. takze sa pripajam. ❣️Odpoveď na príspevok od dagmara33:
Mne najviac pomohlo prestat to prehanat s priprav… @dagmara33 Ja ani nemam pocit, ze by som toho praveze pouzivala nejako vela. 😶 Viem, ze to uplne pri vlasoch nerobi dobrotu.Odpoveď na príspevok od nikitka89:
mne velmi pomohla (a mojim vlasom prospela) zmena… @nikitka89 a je teda podla teba nutne to riesit takto- vsetko od jednej znacky?Odpoveď na príspevok od dedradzii:
@nikitka89 a je teda podla teba nutne to riesit t… @dedradzii Ja to takto mam aj v plane, ked uz sa rozhodnem daco kupit, tak urcite pojdem do produktov rovnakej znacky.Odpoveď na príspevok od martuliana:
@dedradzii Ja to takto mam aj v plane, ked uz sa … @martuliana @dedradzii urcite je to rozumne riesenie. 😉 tie produkty su proste navrhnute tak, aby sa navzajom doplnali, tym padom je tam mensie riziko, ze sa budu bit zlozenim a sposobia ti dake neprijemnosti. ja som si takto privodila napriklad lupiny.Odpoveď na príspevok od nikitka89:
@martuliana @dedradzii urcite je to rozumne riese… @nikitka89 A hlavne je to jednoduchsie na vyber, clovek neriesi 10 znaciek naraz ☺️🤗