Ktorá vlasová kozmetika je dobrá a cenovo dostupná?

Dobrý deň , poraďte mi prosím nejakú značku vlasovej kozmetiky ktorá vám vyhovuje a je cenovo dostupná. Skúšala som všeličo ale nič mi nesadlo :) Mám trochu krepovité vlasy takže si ich žehlím a sú aj trocha mastné. Ďakujem.
Odpovedať
Odporúčam Kallos KJMN, je profesionálna vlasová kozmetika za rozumnú cenu, veľmi dobrý pomer balenie-kvalita-cena. Majú skvelé šampóny, masky na vlasy, od regeneračných,cez hydratačné a na farbené vlasy...dalej skvelé profesionálne farby na vlasy v 96 odtieňoch, aj farby na domáce použitie....ich ponuka je komplexná, zahŕňa aj vlasové oleje a séra napr. Dry ends serum, Elixír oil, či prípravky na vlasy pred žehlením napr. Flat iron serum....najkomplexnejšiu ponuku kozmetiky Kallos KJMN, a tiež iných kvalitných značiek a produktov nakúpite za výhodné ceny v prehľadnom, profesionálnom e-shope www.kadernickyservis.sk. Ceny majú super, všetko majú skladom a doručia Vám to aj na druhý deň od objednania za cenu od 2,60 eura.....odporúčam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@zuzdor ahoj , viem je to uz rok dozadu, co si tu pisala , ale chcela som sa ta opytat ci mas skusenosti s farbami na vlasy kallos - zaujimaju ma hlavne blond odtiene.... ja mam strednehnede vlasy svoje a farbim si na blond, ale zatial mam stale zlty nadych .Nevies mi prosim poradit aky odtien zvolit ? z tejto stranyk ci odporucas ma zaujal napr. tento odtien - len ci mi nechyti do zlta ak je bezova , ci skor volit pololavy odtien? A co perletove odtiene ako chytaju? http://www.kadernickyservis.sk/kallos... Dakujem za rady :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
...myslim si, ze prispevok od "zuzdor" je jednoznacne reklama, takze by som tomu moc neverila (vyjadrovanie ako na stranke, nic konkretne a uzivatel neznamy-bez fotiek atd a svadba 1999? naco potom toto forum??) taakze... ja osobne tu znacku budem bojkotovat uz len kvoli takymto praktikam :) ja osobne mam rada lush.cz alebo macadamiu (ale nie sampony-olej a maska na vlasy su super, sampon zbytocne predrazeny). Inak dlhodoba laska-Revalid z lekarne, cenovo je ok a robia ho svajciari :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jumperly Ja napriklad pouzivam Kallos http://dukra.sk/shop/vlasova-kozmetik... a som spokojna. Nemusim si uz tak casto umyvat vlasy, pred tym som mala strasne mastne vkuse. A tie rozstiepene konceky, to ani nehovorim :-) A ja mam svadbu az buduci rok :-D :-D Takze sa tu budeme v najblizsom case asi casto vidiet :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, chcela by som obnovit diskusiu, nakolko mam take vlasy ako nikdy. Rozumej v zlom stave 😃 Jedine, co je s nimi ok, je to, ze sa mi az tak casto nemastia, inak ma stvu extremne. 🤔
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od martuliana:

Ahojte, chcela by som obnovit diskusiu, nakolko m…
@martuliana som prekvapena, ze ti tu este nikto nenapisal, ja ti neporadim, nakolko mam podobny problem, uz neviem, ako vyzivit tie moje vlasy, stale posobia tak smutne, nestastne a nudne. takze sa pripajam. ❣️
Odpovedať
Mne najviac pomohlo prestat to prehanat s pripravkami. Davala som si kadejake masky, oleje, kadeco a vysledok bol este horsi. Teraz sa drzim len takeho zakladu, sampon, lahky kondicioner a masku max raz za tyzden.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dagmara33:

Mne najviac pomohlo prestat to prehanat s priprav…
@dagmara33 Ja ani nemam pocit, ze by som toho praveze pouzivala nejako vela. 😶 Viem, ze to uplne pri vlasoch nerobi dobrotu.
Odpovedať
mne velmi pomohla (a mojim vlasom prospela) zmena kozmetiky, proste som vymenila uplne vsetko, co som pouzivala. aktualne mam vsetko jednej znacky, pouzivam Mádaru. hlavne je dostupna v drogeriach, takze za mna je velke plus prave to, ze ju nemusim nikde zhanat. 😊😇
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nikitka89:

mne velmi pomohla (a mojim vlasom prospela) zmena…
@nikitka89 a je teda podla teba nutne to riesit takto- vsetko od jednej znacky?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dedradzii:

@nikitka89 a je teda podla teba nutne to riesit t…
@dedradzii Ja to takto mam aj v plane, ked uz sa rozhodnem daco kupit, tak urcite pojdem do produktov rovnakej znacky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martuliana:

@dedradzii Ja to takto mam aj v plane, ked uz sa …
@martuliana @dedradzii urcite je to rozumne riesenie. 😉 tie produkty su proste navrhnute tak, aby sa navzajom doplnali, tym padom je tam mensie riziko, ze sa budu bit zlozenim a sposobia ti dake neprijemnosti. ja som si takto privodila napriklad lupiny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikitka89:

@martuliana @dedradzii urcite je to rozumne riese…
@nikitka89 A hlavne je to jednoduchsie na vyber, clovek neriesi 10 znaciek naraz ☺️🤗
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?