Ktorá vlasová kozmetika je dobrá a cenovo dostupná?

Dobrý deň , poraďte mi prosím nejakú značku vlasovej kozmetiky ktorá vám vyhovuje a je cenovo dostupná. Skúšala som všeličo ale nič mi nesadlo :) Mám trochu krepovité vlasy takže si ich žehlím a sú aj trocha mastné. Ďakujem.
Odpovedať
Odporúčam Kallos KJMN, je profesionálna vlasová kozmetika za rozumnú cenu, veľmi dobrý pomer balenie-kvalita-cena. Majú skvelé šampóny, masky na vlasy, od regeneračných,cez hydratačné a na farbené vlasy...dalej skvelé profesionálne farby na vlasy v 96 odtieňoch, aj farby na domáce použitie....ich ponuka je komplexná, zahŕňa aj vlasové oleje a séra napr. Dry ends serum, Elixír oil, či prípravky na vlasy pred žehlením napr. Flat iron serum....najkomplexnejšiu ponuku kozmetiky Kallos KJMN, a tiež iných kvalitných značiek a produktov nakúpite za výhodné ceny v prehľadnom, profesionálnom e-shope www.kadernickyservis.sk. Ceny majú super, všetko majú skladom a doručia Vám to aj na druhý deň od objednania za cenu od 2,60 eura.....odporúčam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@zuzdor ahoj , viem je to uz rok dozadu, co si tu pisala , ale chcela som sa ta opytat ci mas skusenosti s farbami na vlasy kallos - zaujimaju ma hlavne blond odtiene.... ja mam strednehnede vlasy svoje a farbim si na blond, ale zatial mam stale zlty nadych .Nevies mi prosim poradit aky odtien zvolit ? z tejto stranyk ci odporucas ma zaujal napr. tento odtien - len ci mi nechyti do zlta ak je bezova , ci skor volit pololavy odtien? A co perletove odtiene ako chytaju? http://www.kadernickyservis.sk/kallos... Dakujem za rady :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
...myslim si, ze prispevok od "zuzdor" je jednoznacne reklama, takze by som tomu moc neverila (vyjadrovanie ako na stranke, nic konkretne a uzivatel neznamy-bez fotiek atd a svadba 1999? naco potom toto forum??) taakze... ja osobne tu znacku budem bojkotovat uz len kvoli takymto praktikam :) ja osobne mam rada lush.cz alebo macadamiu (ale nie sampony-olej a maska na vlasy su super, sampon zbytocne predrazeny). Inak dlhodoba laska-Revalid z lekarne, cenovo je ok a robia ho svajciari :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jumperly Ja napriklad pouzivam Kallos http://dukra.sk/shop/vlasova-kozmetik... a som spokojna. Nemusim si uz tak casto umyvat vlasy, pred tym som mala strasne mastne vkuse. A tie rozstiepene konceky, to ani nehovorim :-) A ja mam svadbu az buduci rok :-D :-D Takze sa tu budeme v najblizsom case asi casto vidiet :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?