Moj pribeh - moja skusenost

Ahojte, chcem sa s Vami podelit o jednu velmi smutnu zivotnu skusenost. Ani by sa mi v dnesnej dobe nesnivalo, ze sa moze nieco take stat: Mal som jednu podla mna skoro idealnu priatelku. Dali sme sa dokopy v Aprili 2015. 3 vysoke skoly, vedela sa perfektne nahodit, kde sme sli spolu, ludia na nas pozerali. Davala mi lasku a vzdy mi spominala, ako sa tesi, ze ma ma. Varila mi, piekla, perfektny sex. Predtym mala 9 rocny a 4 rocny vztah. Koncom Novembra som ju poziadal o ruku a nikdy nezabudnem na tie stastne oci. Spolu prezite vianoce, dala mi kopu peknych darcekov. Chodila ku mne, stavili sme spolu krasne vikendy plne romantiky, sexu, vasne. Naplanovana svatba, vsetko vybavene. No skoro uplne dokonale a dokonala zena. No prednedavnom som zistil neopravnene vybery s mojou firemnou platobnou kartou. Dvakrat presne v case ked bola so psom von, raz, ked sme vybavovali svatbu a predne v case ked vyberala peniaze zo svojho uctu. Raz ked sme boli v restauracii na pizzu a odbehla na zachod. Este jeden prevod na jej ucet. Dal som to na kriminalku a zrazu, ze som ju do toho zatiahol, ze to jej nikto neurobil, ze, co ak bude na zazname, co ak to bude jej ucet … Teda vsetko dokonale zapadalo na nu. Ma skvelu veriacu rodinu. Ona vymyslala teorie, ze to nie je ona, no realne inu moznost nevidim. Tesil som sa na stastie so skvelou zenou. Boli sme zasnubeni, ona okradne snubenca a klame. Vyberie peniace, dopecie kolac, spolocny kupel, vasnivy sex, nezbadal som nic. Pre mna rana ako s nozom do chrbta. Povedzte mi, je toto v dnesnej dobe vobec mozne? Je to ako zly sen, alebo amercky film. Bohuzial je to realita a najvacsie sklamanie v zivote. Ako este verit zenam?
Odpovedať
@ivanpav podaj trestné oznámenie, rozíď sa s ňou, prepáč ale mal si byť obozretnejší, pozitívné je, že už budeš!!! páčilo sa ti ako chodí nahodená?? páčilo, tak sa nečuduj stojí to dosť peňazí, nedal si jej ich tak si ich zobrala. peniaze sú najsilnejšie afrodiziakum tak preto tá vášeň.
Odpovedať
No, prave sa mi zdala skromna, kupovala vsetko vzdy s uvazenim a v mojej pritomnosti. Trestne oznamenie podane, aj sa priznala.
Odpovedať
@ivanpav odporúčam ti pozri si divadelnú hru, komédiu Testosterón, netvrdím, že je to presne tak, ale je tam veľmi veľa pravdy o ženách. Hrajú ju v NR. Každá žena má rada ak jej muž ,,dopraje,, prílišná skromnosť je podozrivá
Odpovedať
Vdaka.
Odpovedať
@ivanpav bud rad,ze si na to prisiel pred svadbou ale...neverim,ze bola az taka idealna....aspon tvoje okolie muselo mat nejaky citak=napr.mama ;-) zenam sa da verit,len treba vyberat nie iba ocami,ale aj rozumom urcite najdes este zenu,kt.bude stat za to...vela sa rozpravat,poznat rodinu,poznat trosku toho cloveka,potencialneho manzela,manzelku v roznych situaciach....ako vie zvaldnut aj problemy,nie iba nakupy,vencenie psa,atd ;-) zeny casto vela veci vyriesia prave sexom,atd.....a muzi prestanu uvazovat,su hrdi,ze maju pohladnu partnerku,ze mu ju vsetci zavidia....
Odpovedať
Profilova fotka
tak v dnesnej dobe je uz naozaj vsetko mozne
Odpovedať
Ved prave, vela sme sa rozpravali, poznal som celu rodinu. Mal som pocit, ze si rozumieme ako nikdy s nikym. Fakt nic podozrive som nezbadal. Az je to ako z filmu a ako zly sen. Okradat snubenca, veriaca ... pytal som sa jej, ci je to ona, ze by som to odpustil. Ona, ze nie. No a prave mi dorazil dalsi dokaz, ze je to ona. Je to nieco neskutocne. To mam za to, ze som dobrak a chcel som, aby bola stastna. Potom co vy zeny vlastne chcete? Radsej niekoho, kto Vas mlati, alebo chlapa, ktory sa postara a snazi sa o spolocne stastie a stastie buducej rodiny?
Odpovedať
Profilova fotka
To je smutné, čo sa ti stalo, ale nie všetky ženy sú zlatokopky, klamárky a nevie čo ešte.
Odpovedať
Profilova fotka
nuz je tazke v dnesnej dobe verit sam sebe nie to esteinym aj ked si musel zazit cosi taketo na nieco to zrejme bolo.a teraz klasicke klise mozno nebola az taka prava.zivot je zvlastna hra a casto si myslime ze v nej urcujeme pravidla prave my.Zelam ti nech sa to vsetko da do poriadku a hlavne nezanevri na zeny vsetky niezme mrchy a tiez nezatvaraj dvere vsetkym ostatnym zenam mozno by si ich zatvoril tej Pravej.
Odpovedať
No, je to neskutocna zrada. Uprimne som ju lubil, nechapem, ako toto moze niekto spravit. A este k tomu pred svatbou, do vsetkeho sa hrnula, tesila sa... dokaze niekto toto hrat? Ved by sme mali spolocny rozpocet. Nechapem, z akeho dovodu to spravila a nepoziadala ma o to. Stacilo len slovo. Toto by som este vedel odpustit, no nie klamstvo do oci. A pritom ucitelka, ma rada deti, snazila sa, starala... No mam zlomene srdce, ako nikdy, aj napriek tomu mi chyba. A to som chlap, no toto je vela aj na kona. Ako sa s tym vysporiadat... sakra
Odpovedať
vsetkych ludi,co stretavas v zivote si stretnut mal, ma to svoj dovod, ktory teraz nechapes, ale neskor pochopis, mozno prave vdaka tomu,co urobila mas moznost stretnut tu pravu, lebo keby to neurobila, bol by si zenac a mozno neskor by sa vam manzelstvo rozpadlo, ale pani pravu by si odignoroval, zivot je zlozity, ale vsetko ma svoj ucel
Odpovedať
ahoj normalne rozmyslam, ci ja mam vlastne pisat moju zivotnu skusenost, lebo nato by chcelo cely vecer a riadnu flasu nie som alkoholik, ale je to skor pre mna a moju rodinu tragedia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?