Naj plastové okná z Trnavy a okolia. Viete odporučiť?

Profilova fotka
Ahojte kocky, mam necele dva tyzdne po svadbe a chystame sa na dome vymienat okna. Keby sa ma niekto opytal kde maju ake saty, kolace, DJa, salu, bizuteriu, topanky... na to odpoviem, ale plastove okna, to je pre mna spanielska dedina. V tlaci je vela reklam, ale zistovat ake su, sa mi na vlastnej kozi nechce. Budem vam preto velmi vdacna ak mi poradite firmy v Trnave a blizkom aj vzidalenejsom okoli, ktore sa zaoberaju plastovymi oknami a s ktorymi mate vyborne skusenosti. Alebo u koho urcite okna dat urobit a u koho nikdy. Pripadne kontakty mi mozete napisat do IP. Velmi pekne dakujem za pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulky najde sa niekto, co nieco vie? Dakujem....
Odpovedať
najde:-) Ja som menila okna akurat nedavno na byte. Poslem ti blizsie info do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Super, vdaka.....
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystame tiez menit okna - nieco mam nastudovane IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kubko, upresnujuca otazka - budete si menit sami alebo vam to komplet spravi firma? ak by si chcela, asi dva tyzdne dozadu som si podavala porobit cenove ponuky na tri okna z troch firiem, mozes skusit mrknut asi kolko stoji robota, okna, parapetne dosky, odvoz a tak. inak my sme si na dome menili sami ale toto malo byt pre maminu na barak.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tigi, mozes mi to tiez poslat?prosim ;-)
Odpovedať
Ahojte, mozete aj mne poslat kontakt na firmy, s ktorymi ste boli spokojne? Najradsej z BA. Pripadne nejake rady na co sa zamerat pri vybere firmy, ked uz mate tuto problematiku prestudovanu. Chceme menit okna v byte v petrzalskom panelaku. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
tigi este neviem ako sa rozhodneme. teraz cez vikend to ideme s manzelickom prebrat a porozhodovat, aspon tak predbezne. Tie cenove ponuky by boli super posli mi ich do IP ak sa da, alebo ti napisem mail... Menili ste si ich sami, to znamena, ze ste si ich kupili u firmy a osadili ste si ich vy? Viem ze sa pytam ako neandrtalec z jaskyne, ale chcem to spravne pochopit...
Odpovedať
Profilova fotka
katkamk ja zatial skusenosti zacinam zbierat, tak ked nieco budem vediet tak to dam dokopy, zatial to mam len take info sem info tam....
Odpovedať
Kubko, dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?