Nechcete alkohol?

Ahojte, dostalo sa mi pod ruku cca 400 fliaš rôznych vín a šampanských (značky OTT, Moet, Gosset). Píšem sem lebo myslím že na svadbu by sa určite hodilo. Cena je -50% z trhovej hodnoty. Ak by bol záujem kľudne mi sem hoďte email alebo WhatsApp. Okres Malacky
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, že na svadbe sa to asi využije, ale aj tak si myslím, že si si asi pomýlila stránku. Skús to dať na bazoš napríklad. Tam to bude mať asi aj väčší dosah.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zojfinek:

Ahojte, dostalo sa mi pod ruku cca 400 fliaš rôzn…
@zojfinek Môžem sa spýtať o aké vína konkrétne ide?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzancela:

@zojfinek Môžem sa spýtať o aké vína konkrétne id…
@zuzancela biele/červené. Trhová hodnota sa pohybuje na väčšine okolo 15-25€ za fľašu ale mám aj drahšie. Ostalo mi ešte dokopy nejakých 190 fľaší a po kalkulácií je to dokopy nejakých 4300€
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od divalusik:

Viem, že na svadbe sa to asi využije, ale aj tak …
@divalusik tiez si myslim ze tam by sa to uchytilo skor, este mozno na fb markete. @zuzancela vypisala ich tam :-)
Odpovedať

Ahojte, dostalo sa mi pod ruku cca 400 fliaš rôzn…
@zojfinek ide o suche vina alebo polosladke? Neviem sice ci sa ti to tu uchyti, ale skusim sa opytat. Ked tak ti dam vediet.
Odpovedať
Sú tam z každého druhu aspoň?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janulik923:

Sú tam z každého druhu aspoň?
@janulik923 je tam 49 rôznych vín. Dokopy cca 200 fľaší mám ešte. Ak chceš tak mi pošli email a pošlem ti exel spreadsheet.
Odpovedať

@janulik923 je tam 49 rôznych vín. Dokopy cca 200…
@zojfinek a cenovo ich chceš po čom dávať? musí byť len veľký odber či pošleš napríklad aj keby len zo 10 fliaš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?