Odpoveď na príspevok od zojfinek:
Ahojte, dostalo sa mi pod ruku cca 400 fliaš rôzn… @zojfinek Môžem sa spýtať o aké vína konkrétne ide?Odpoveď na príspevok od zuzancela:
@zojfinek Môžem sa spýtať o aké vína konkrétne id… @zuzancela biele/červené. Trhová hodnota sa pohybuje na väčšine okolo 15-25€ za fľašu ale mám aj drahšie. Ostalo mi ešte dokopy nejakých 190 fľaší a po kalkulácií je to dokopy nejakých 4300€Odpoveď na príspevok od divalusik:
Viem, že na svadbe sa to asi využije, ale aj tak … @divalusik tiez si myslim ze tam by sa to uchytilo skor, este mozno na fb markete. @zuzancela vypisala ich tam :-)Odpoveď na príspevok od zojfinek:
Ahojte, dostalo sa mi pod ruku cca 400 fliaš rôzn… @zojfinek ide o suche vina alebo polosladke? Neviem sice ci sa ti to tu uchyti, ale skusim sa opytat. Ked tak ti dam vediet.Odpoveď na príspevok od janulik923:
Sú tam z každého druhu aspoň? @janulik923 je tam 49 rôznych vín. Dokopy cca 200 fľaší mám ešte. Ak chceš tak mi pošli email a pošlem ti exel spreadsheet.Odpoveď na príspevok od zojfinek:
@janulik923 je tam 49 rôznych vín. Dokopy cca 200… @zojfinek a cenovo ich chceš po čom dávať? musí byť len veľký odber či pošleš napríklad aj keby len zo 10 fliaš?