Parfémy od FM Group. Aké máte skúsenosti?

AHojte, ma niekto skusenosti s touto znackou?? su to parfemy , ktorych vone su podobne tym drahym , napr . HUGO BOSS, resp. su to asi aj tie vone, len na ,, flastickach,, nie je meno danej vonavky, tak preto su lacnejsie....ma s tym niekto skusenosti?? Ja zvazujem ze to kupim drahemu k vanociam, len neviem sa rozhodnut...
Odpovedať
Profilova fotka
ivanocka ten tvoj nazov ma az vydesil...este stastie, ze tie pismenka nemozu byt este vacsie, myslis ze to mozes dat sama adminom upravit? velke pismena a vykricniky 6 asi nepomozu teme.....dik inak firiem asi bude viac, ide o tom, ze ak ma niekto nos, tak zhruba vie odhadnut, co ktora vona obsahuje a podla toho ich mixuju, niektore sa im zadaria viac niektore menej..ako darcek by som to ale dostat nechcela.... ..je to podobne ako s ucesom..ak ti robi "trvalu suseda" - prehanam, ani neviem, ci sa este vobec trvala robi...alebo si farbis vlasy sama, je to iny pocit, ako ked ides do kadernictva, kde sa ti niekto venuje ...o tom je to i s takou vonou...rozumela by som tomu, ze chces davidoff a nemas kazdu chvilu 1500 penazi nan, tak si sama pre seba das do flakonu "skoro"davidoff od nich.....ale dat to ako dar? neviem....ani tie ich flasticky nie su pekne.....neviem, ci ti diskusia o tom moze pomoct..... ale darceky z blsaku, 29korunoveho obchodu a pancovane vone.....by som ja sama za seba nerozdavala.....to by som radsej vsetkym dala vlastnorucne upeceny pernicok a bozcok k tomu ;-) ...tak snad ma tu nerozcupuje niekto za nazor :-N =-)
Odpovedať
atinkaa v pohode ;-) rada prijmem aj kritiku, a preto som to napisala aby ste mi poradili... hmm, a tie pismenka neboli zamerne , tak ak admin tu nakukne a ak moze tak nech to upravi, mne to vadit urcite nebude... a vonavka neje z blsaku :-D :-p parfemn stoji 390SK a pre mna studentku to je aj tak dost....ale asi na to radsej zabudnem... kazdopadne dik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivusko to nemala byt kritika, len poznamka, nech nezrusia celu temu ;-) pisnem zuzke ;-) ;-) viem, ze nemas na mysli blsakovu, ale pride mi to rovnake.....ak by bola pre teba....a nevadi, je to ok, ale ako darcek si ju neviem predstavit.....sak existuje tolko inych lacnejsich variant, ktore budu bud vyzerat a vonat....alebo aspon budu vtipne.... ;-) ja lubim diora a to nie je ziadna lacna zalezitost ale mam doma i "i love me" od chupa chup´s a myslim, vazne vonu nie lizatko......naposledy som kukala, ze uz sa da kupit i u nas, v tescu stoji 200penazi a ak trafis k majitelovi nazov :-N .....tak by to mohlo vypalit dobre ;-) ;-)
Odpovedať
ja mam od nich jednu vonu, len ju neviem porovnat s originalom, pretoze ten som nevonala.ale vydrzi dost dlho. drahemu by som kupila skor original, a to cez internet, cenu su ovela nizsie
Odpovedať
ja osobne tiež preferujem originály - mne voňavka vydrží tak rok a raz za rok si ten luxus môžem dovoliť. tiež by som volila radšej inú variantu - ak nie práve drahý originál, tak niečo cenovo dostupnejšie - napr. značky puma, adidas..tie majú lacnejšie vône a tiež sú dosť kvalitné. to je môj názor
Odpovedať
hmm, ked pumu aj adidas uz ma :-N preto som chcela nieco ine, ale aj cenovo dostupne..
Odpovedať
Poznam parfemy FM Group, isteho casu som si ich objednavala. Vona je fakt skoro identicka s originalom, a dlho vydrzia. Ako lacnejsiu alternativu originalov odporucam, v pohode!
Odpovedať
Neviem ci to tu mozem napisat ale keby nieco tak ma zruste... Ja tieto parfemy predavam a kupuju odo mna aj niektore zienky z MS. Zaoberam sa tym uz asi dva roky a len raz mi jedna zakaznicka povedala ze jedna vona nesedela s originalom...inak si objednava stale takze ostatne su fpoho. No a ako blumchen pisala, dost dlho vydrzia. A co sa tyka tvojej otazky ci to kupit pod stromcek...no ja by som s tym problem vobec nemala bo som taktiez studentka a ta cena je velmi priazniva ale je to len a len na tebe :-) . Zelam stastnu ruku pri vybere! :-) (He, tie vianoce su uz fakt nejak blizko :-S x-) )
Odpovedať
tiez ich mam doma a celkom dlho vydrzia, az som prekvapena x-)
Odpovedať
Profilova fotka
poznám ich a mám orig. HB a napodobeninu z FM, je to veľmi podobné, aj keď asi nie úplne na vlas rovnaké, ale laik ako ja v tom rozdiel nepocíti, ak nevidí flakóny. a vydržia až príliš dlho, sú dosť silné. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivanocka 331-aj my mame par doma a sme spokojni - takze odporucam :-) a myslim, si, ze ak Ta polovicku lubi a Ty to darujes z lasky, je jedno, ci to je original alebo napodobenina, tot moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no myslim ze chlapm na tom obale njak nezalezi. mozjmu teda ani na znacne nie, je mu to uplne jedno tak som mu ho aj darovala, uz neviem ktory ci som nakoiec vybrala lacoste ci hugo bos, vonal ako originala perfektne dlho vydrzal, tak si ho pochavluje a nakolko neni parfemovy typ takl raz za cas mi spravi radost a navionia sa alebo ho navoniam ja ked sa neikam chystame :-D takze draha vona by mu bola aj tak na nic, no kupovala som ju min rok-ako pre stuidentku to bola super alternativa, a teraz uz trocha zmenili obaly a tento rok som kupila zas sprchovy gel, este len caka na meniny, ale tomu sa potesi(uz flflal ze sa mu minaju ze je najvyssi cas aby mal njaky sviatok a dostal sprchace :-) ) a aj obaly maju uz pekne. podla mna v pohode ak zrovna neni maniak na znacky, lebo ak mu to das tam mu vobec nepride ze to ma vonu ako hugo boss, alebo ine, proste len daka vona
Odpovedať
Článok sa načítava...
ale problem je v tom ze ja neviem ani ako to vona... :-N lebo original som nevonala a nechcem kupit nieco co nebude 2x dobre voniat...je to sladka vona ??Alebo aka je to vona??? minule som sa ho pytala ze aku parfem by chcel , tak mi povedal ze raz vonal huga bossa ze sa mu to pacilo, ale ze to odo mna nechce lebo ze to je drahe....ludia neviem co mam robit, a zase nie sme spolu mesiac , a peniazky nam treba na ine veci ako davat tisice za parfum...naposledy som mu kupila pumu a povedal ze ci som normalna kupit za 600Sk vonavku...a ten set je cely za 640 tak zvazujem ze to asi kupim...nema niekto vzorku kto by mi mohol poslat??? :-N =-) :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ivanocka ak vies kde ich predavaju, tak zajdi a poskusaj tam - kedze ide o cenu, a priatelovi sa lubil hugo boss, ja by som skor skusila tu holky, co maju prehlad o ebay, vydraz ju do vianoc stihas a za tolko moze mat i original. ..ako pisu holky ak je to z lasky, tak je to jedno...na druhu stranu, ak ma ist o darcek...a chces mu urobit radost, tak by som skorej skusala moznosti ako sa k nej dostat ine ako kupa "panchovanej" vone.....kto ma nos, tak myslim, ze to rozlisi ;-) este ma napadlo...ja by som ako darcek nedavala ani to, ale je to pre mna prijatelnejsia alternativa...kupit na ebay alebo v nejakom netovom obchode tester, obvykle je rozdiel len v tom, ze je predavany bez vrsku, cena nepomerne nizsia ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
to by som nekupovala, tak ako by som si na trhu nekupila tricko abibas ;-)
Odpovedať
:-D :-D abibas :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lale ja som myslela furt ze je to adidhaas a 4 pruuzky :-N aale abibas taky neni spatnyy :-D :-D na margo parfemov...original je vzdycky original, ..kopia je kopia a v porovnani s originalom ma furt handicap... ;-)
Odpovedať
original, napodobenina, pre studenta, nie zrovna zo "zazobanej" rodiny je to super vec. Aj tak, na kazdom sa vona uvolni v inych tonoch... Casto byvavaju prave napodobeniny krajsie ako original. A mozem dlabat original a flakon, ja nepotrebujem taky a onaky flakon, ten predsa neprezentujem, ja chcem tu vonu, a nech je na mne pekna, a taka vona moze byt pre mna za mna aj v skumavke... Pre niekoho prudko komercneho je original a nic ine, pre realnych ludi to, co im vyhovuje, najma po financnej stranke.
Odpovedať
Profilova fotka
atinka: "cim vic pruhu, tim vic adidas" :-D ale teraz vazne, nic proti nikomu, aj ja som byvala studentkou z nezazobanej rodiny, ale na urcite veci som si proste peniaze nasetrit dokazala... aj ked to trvalo niekedy dlhsie, o to vacsiu radost som potom z toho nakupu mala... nemyslim,ze mat original je otazka komercie, ba prvce naopak, je to vec vkusu a stylu, takisto si nekupim na Mileticke kabelku Lujz Vifon, len aby som bola in, proste knock-offy neuznavam, to radsej nepojdem na letnu dovolenku a kupim si original Vuittonku... ;-) a su ludia ktori vnimaju krasny flakon ako neoddelitelnu sucast parfumu a dokonca ich zbieraju (aj ja) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti rozumieem, v 16-18 som tiez chcela j´adorree x-) x-) ale nasi vraveli, ze nan treba doraast ako na norkovyy kozuch ;-) na parfeem od diora som uz dorastla na norku este nem ;-) ...aby sme nekazili temu, zhrniem to, co som napisala pred polrokom vyssie ak nemaam prachy na dior, vuittona..cokolvek, tak nechceeem kopiu...ale originaal...siice o par levelov nizsii ale suprovyy napr cotty a i love me...kazdeho pobavil uz lem flakoon a ta voona a kabelka..tak nejakuu indi dizajnovuu zalezitost...na svete je tolko moznosti to zdenulkaa..poznaam lepsie i horsie obdobia...nemaam zlost na nikoho zo zazobanej rodiny ani sa nevysmievam nikomu z tej co nie je...pride mi, ze je to vec postoja, vkusu..ale rovnako ako doma nafarbene vlasy ti nedaju pocit, ktory ti da kadernik...tak ani coornuty film z netu ti neda kino...a ani fm parfeem nemoze navodit diora ..to je dovod preco by som fm povedala nem ende!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?