Partner nižší ako partnerka. Ako nevyzerať komicky?

ahojte babenky netyka sa to prave mna ale poznam pary kde nevesta bola ovela vyssia nez jej manzel...co robit aby to nevyzeralo smiesne asi nic ze?? ja ked vidim u nas ten par tak mi je strasne smiesne (i ked nie som ten typ, ktory by si robil z ludi posmech) ale pride mi to take smiesne i ked sa snazim neusmiat... 8-)
Odpovedať
1
2
prepac kvietocek, ale naco o tom vobec pises, ked to vlastne vobec nie je tvoj problem ...
Odpovedať
andy je to problem mojej najlepsej kamaratky a ta tu pristup nema...
Odpovedať
Profilova fotka
hmm mne osobne nepripada smiesne, ked je jeden z partnerov vyssi, nizsi, sirsi ci chudsi.... ako som tu uz o tom pisala, laska nie je merana na kila a ani na centimetre .... ja osobne mam partnera sice len o 2 cm nizsieho ale milujem ho takeho aky je. Nikdy sa na ulici na nikom nesmejem, pretoze viem, ze najst idealny protajsok nie je v dnesnej dobe lahke. Tak ked sa dvaja najdu a miluju sa, vazia si jeden druheho, respektuju sa atd. a predovsetkym im dvom to tak vyhovuje a ich povahove ci fyzicke parametre im navzajom vyhovuju... co koho do toho, kolko meraju ci vazia ci akej su pleti ... no nie?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Plne s tebou súhlasím lulin, tiež mám ten problém, ako som už spomínala v inej diskusii, drahý je nižší asi o 4 cm. No ťažkú hlavu si z toho nerobíme. ľúbime sa a to je najhlavnejšie. Ja mám 180 cm, tak som mala problém nájsť si vyššieho chalana, ale poviem vám, že som podla výšky nehladala, stretla som toho pravého a nezáležalo mi na tom, kolko meria, váži alebo ako vyzerá, aj keď krása je na prvý pohlad dôležitá, ale to vnútro, srdiečko, to je najhlavnejšie. Veľmi ľúbim môjho krpca a som šťastná, že on bude ten jediný a posledný chlap v mojom živote ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatial tu ziadny problem nevidim. Co robit, aby to nevyzeralo smiesne? Nuz, nestretavat sa s blbcami :-D co ine.
Odpovedať
Profilova fotka
lulin, lulu11 - suhlasim na 100%, co je dolezite vobec nie je vzhlad alebo vyska, ale dosbre milujuce srdiecko, lebo naco vam bude pekny vysoky chalan ked sa na vas pri prvej prilezitosti vykasle...vtedy fotky zo svadby nepomozu... moj je asi o 3 cm vyssi, takze opatky len nizucke a je to vyriesene...tymto sa ozaj trapit nemusime... a ked je to niekomu smiesne, tak mi je ho uprimne luto.
Odpovedať
Ahoj Kviotecek, tak ked Ti je tak smiešne, keď vidiš takýto pár, tak si skús prečitať diskusiu vo fóre "Svadobné oblečenie" - príspevok s názvom "Príliš vysoký partner a ja maličká..". Tak tam opisujem situáciu mojho bračeka a švagrinky. A potom tu možeš napísať, či ešte stále Ti bude smiešno, ked takýto pár uvidíš. Lebo fakt: LASKA JE NAJDOLEZITEJSIA (A AJ ZDRAVIE), A NIE VYZOR!!! Isabella
Odpovedať
Profilova fotka
My sme s drahým zhruba rovnako vysokí. A práve riešime tento probém. Resp. ja ho riešim. Viem, že na fotografiách to bohvieako nevyzerá a ľudia sa pýtajú, či som naozaj taká vysoká. Pretože nielenže budem mať vyčesané vlasy hore, ale na to ešte aj závoj a samozrejme topánočky. A tak, i keď je o kúsok vyšší ako ja, bude pôsobiť nižší. Neviem, či je to vtipné. :-) Ale my sme sa smiali, že pôjdem po kostole bosá... :-D Budeme vysokí rovnako a bude to taká silná romantika až až. Nechám si vysypať cestičku lupienkami... ;-)
Odpovedať
hmmm, mne bolo skor smiesne, ked som videla chlapa v topankach na opatkoch (vyzeralo to ako kopyto), len preto, aby nebol par cm nizsi :-D :-) ;-) Ale vazne: na vyske nezalezi, hlavne je, ze to tym dvom tak vyhovuje. Na druhej strane, patrim medzi tie vysoke (179cm) a som rada, ze som si nasla 2m chlapa, lebo konecne sa pri niekom citim malicka :-) madelaine - pri foteni v atelieri mozete pouzit samlik ;-)
Odpovedať
Ahojte, bohužial veľa ľudí sa trápi kvôli tomu, že ľudia v dnešnom svete vnímajú len výzor, vonkajšok, posudzujú ich podľa toho, ako vyzerajú, čo majú na sebe, atď. dúfam, že raz budeme žiť so svete, kde ľudí bude zaujíma ť :-( aj vnútorný svet, pocity, osobnosť druhého človeka, a nie iba výzor...
Odpovedať
Profilova fotka
astra, to by som si aj ja želala. No nikdy tak nebude, niektorí ľudia sú svine :-(
Odpovedať
Profilova fotka
astra, myslím si, že tentokrát nejde len o výzor. ale i o to, že je skrátka zaužívané, že muž loví a žena udržuje oheň, muž opraví auto a žena navarí večeru, muž prinesie peniaze a žena pomáha deťom s úlohami a poriadkom v dome... muž je silný, žena krehká... môžeme sa tváriť ako chceme... toto všetko sú staré milióny rokov platiace pravidlá a zvyky, ktoré chceme zrazu zmeniť. Sufražetky boli fasa baby, ale predsa len, je to len niekoľko sto rokov čo sa pokúšame o "rovnoprávnosť v spoločnosti". 8-) Takže je celkom normálne keď človek pozrie na fotku, kde je chlap kus menší ako žena a niečo sa mu na nej nezdá. A nemusí proti ľuďom na fotke nič mať, ani mu to nepríde smiešne, len je to skrátka zaužívané... :-) A čo sa vnútorného sveta týka, predpokladám, že ľudia neprichádzajú na naše svadby preto, že sa zadarmo najedia, ale preto, že k nám niečo cítia... a preto, že chcú tento okamžik prežiť s nami... a to je práve o vnútornom svete... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
suhlasim s babenkami, co napisali, ze na vyske nezalezi a keby to niekoho naozaj velmi trapilo, mam na mysli samotny par, tak nech si skusi zenich dat frak s klobukom (a rukavicky) - ten klobuk dost prida na vyske a nikto si nebude uvedomovat, ze je nizsi (teda ak nie je nizsi o 50 cm ;-) co ten klobuk neskoriguje)
Odpovedať
suhlasim s tebou madeleine tak nejako som to myslela ... i ked to co som napisala vyzera inac... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sissik: aj to sme rozmýšľali, budeme mať pravdepodobne možnosť doviezť a odviezť sa v oldies cabriolete. Tak dostane zlatíčko cylinder.... bolo by to super, ale asi ho neukecám... okrem toho, ku krémovému obleku asi cylinder nezoženieme... :-( kviotecek: pohodka, stávajú sa i horšie veci... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte babenky. ja mam ten "problem" - nizsieho partnera. uz 8 rokov sme spolu a ja sa pokusam nevsimat si to. mame sa velmi radi. laska je na prvom mieste, to je jasne, ale vzdy, ked ideme spolu okolo nejakeho vykladu, nie je mi to jedno, kedze vidim babu s akymsi " chlapatkom". (mam totiz aj nejake to kilecko navyse) :-N dufam, ze to nebude citat moj drahy, lebo by sa asi nastval. :-N v septembri mame svadbu a ja musim vymysliet, ako nevyzerat prilis komicky :-) ps: nevie mi niekto poradit, kde kupit nejake pekne topanocky ku satam na uplne nizkom opatku?
Odpovedať
ahoj reja, topanockz na nizkom opatku najdes urcite v kazdej obuvz len treba hladat. Neviem ci chodievas do ba ale napr. v deichmane v avione maju vzdy nejake pekne topanocky na nizkych opatkoch. Ja som si tam mesiac dozadu kupila jedny na 1cm opatku, biele a su uplne super. (moj drahy je rovnako vysoky ako ja takze aj na bezne nosenie mam radsej nizsie opatky lebo aspon to nevyzera tak blbo" ;-)
Odpovedať
a co ked vas partner bude mat trosku vyssie topanocky... :-N
Odpovedať
tak to bude len a len dobre aspon s amu prida ar cm ;-)
Odpovedať
Moja 1/2 je o cca 2 cm vyssia odo mna. Vzdy to riesime tak, ze si kupuje topanky na trochu hrubsej podrazke a tak mi podrastie :-D Ja si musim samozrejme kupovat uplne nizke topanky, aj tie sadobne mam take akurat vysoke-nizke ;-) A co sa tyka fotenia: Za ten cas co sme spolu sme sa uz naucili sa vzdy tak nejak pri foteni postavit, ze vyzera vyssi :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj anaxamon. vdaka za radu. musim sa vybrat niekde dalej...no bratislava je dost daleko... ;-) u nas na nizkom nenajdem.....
Odpovedať
reja ja som z oravy povodne;-) ono keby to neboli topanky kludne by som ti to kupila a doniesla...do septembra sa na oravu urcite ukazem...no ale ako som napisala topanky kupovat len tak..
Odpovedať
Profilova fotka
anaxamon, si velmi zlata-ocenujem to. :-) no ako vravis, topanky si musim kupit sama. hadam to nebude taky problem...bud si vezmem dovolenku v praci alebo sa vyberiem na nakupy v sobotu....no nie? ;-)
Odpovedať
reja....ak ti daju dovolenku bezproblemov, sadni na bus rano a vyber sa niekam dalej, napr. do ziliny alebo tak..alebo ak by sa ti elmi chcelo cestovat aj do ba. Deichmann je v avione....ako je ikea ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte babenky, neviete mi poradit, kde by som zohnala svadobne topanky na uplne nizokom opatku, som zo ziliny a tu som nezohnala nic. mohli by byt aj balerinky. prosim pomozte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte! Pre všetky, ktoré hľadajú topánky na nízkom opätku www.bialebuty.com.pl (pekný výber) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaza..mala som rovnaky problem. obehala som namestovo, kubin, zilinu, trencina nakoniec som nasla dobre balerinkyv cinskom obchode u nas a este jedny sandalky v BA v Deichmanne. sandalky som mala na foteni a na zvysok dna balerinky. vies ako mi vsetci zavideli, v com tancujem-NA DRUHY DEN ZIADNA BOLEST
Odpovedať
Profilova fotka
baby, my sme tiež obaja malinkí a keď mám opätky, tak som vyššia, ale od čias Nicol Kidman a T. Cruisa v tom nevidím problém :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca...ved ano, ani ja...ale vies, aspon na svadbe nechces prilis vytrcat.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ja si asi tiež nedám 12 cm, čo by som si normálne dala (aj keď drahý s tým nemá problém, že je to sexi, keď vytŕčam :-D :-D ), ale opätok si určite dám nejaký menší, lebo som malá, tak nech najeko vyzerám...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?