Ročník 1988 ;-)
- Sponzor fóra
ahojteeeee
velka noc bola pomerne kludna az na toho nasho saleneho vychodniara ale aj ten uz zhodil latku z vedra na flasu plnu vody tak som nemusela utierat tolko vody tento rok
a inak mam sa pracovne...aj v skole mi uz zacina priharat ale zatial do ide tak uvidime ako dalej....
ria, toho pluscenka ti uprimne zavidimnebola som ale muselo byt super
Ja som si dnes pozrela madagaskar 2 a teda poviem vam, supa! odporucam kto to este nevidel, strasne s ami to pacilo
petra ahoj, kludne pis aj sem, verim ze coskoro so aj vasa tema rozbehne, ved ten cas tak leti.....vsak dievcata
inak dnes idem ocnej konecne si dat vymenit skliiiiicka, juchuuuuuu jaaa uvidiiiiiiiiiiiim, sa tesim
tak ahojte a pekny den16. apr 2009Ahojte, uplne Vas zanedbaavam ,ale ja sa polepsim. Som tu nebola 100 rokov.
Najprv som nestihala, lebo som sa chystala do Izraela. Potom som si to tam naplno uzivala. Bolo uplne uzasne. tie co ste na FB mozte kuknut fotecky. Skoda, ze sa ich tam da dat len tak malo. Tazko sa vyberaju tie naj.
No a Velka Noc, to ani nespominajte. Mala som pocit, ze cele sviatky len peciem a upratujem a nakoniec v pondelok u nas bolo take kupalisko, ze som mohla zacat upratovat odznova. Ja nerozumiem co z toho ty chlapi maju, ked nas v kuse len zlievaju a potom sa este dozaduju sladkosti
Tak sa tu zatial majte idem sa ucitbo skuskove sa blizi. Papa
16. apr 2009veronice: Madagaskar 2 je super, najlepší je Motto-Motto
ako vychádza z tej vody
dík za milé privátanie inak
ja som dnes bola v škole ako obvykle, v pondelok ma čaká obhajoba maturitnej práce, tak mi prosím držte palčeky...
ach, už len 4 týždne v tej našej škole a potom mi len začne super život, dúfam, že ma príjmu na VŠ....bude radosť žiť16. apr 2009ahojky,taky se snažím dopsat bakalářku,chci to do konce měsíce stihnout,do toho se učím na zkoušky a dělám různé věci okolo,s přítelem už jsme se párkrát chytli kvůli škole,pořád má pocit,že by to zvládl lépe než já a já mu nechci říct,že já nejsem ten,koho ze školy vyhodili.
vítám petru,koukám,že to tady docela žije20. apr 2009- Sponzor fóra
peti, super, gratulujem
este ustna a mas prazdniny, to zvladnes
juuuj ako by to bolo vcera co som zmaturovala a mala taky uzasny pocit ze mam na 4 mesiace pokoj od veskerej skoly
baby som zuuuufalaaaaa, od stvrtka nemam okuliare a vsetko mam tak brutalne rozmazane ze mam z toho akurat dobru migrenu...ale zajtra by uz mali byt hotove tak sa tesimmenili mi sklicka bo som ich mala strasne doskrkane...
mno a zajtra mam zapocet...myslite na mna prosim bo som sa vobec neucila skrz tie moje posahane oci tak snad sa mi ho podari nejak ukecat.....
mno a idem uz spat.. uz aby bola nedla...tento tyzden je strasne na prd....vela roboty v skole aj v robote....
tak ahojte a pekny vecer zelam20. apr 2009Ahojte babulky
Tiez vas tu zanedbavam, raz za uhorsky rok podam piadi spravu a hajde prec
.
No Pluscenko bol fajn a co som necakala, ze som zuby zatinala, oci privierala - traja ludia sa tam rozhodli hompalat bez zaistenia cca 15-20 m nad ladom - 1 hadia zena a 1 krasokorculiarsky par. Aj ine zaujimavosti boli, len je to nadlhsie.
Miska, Jani - nebojte, s priatelmi sa to utrasie a bude lepsie. Uvidite.
Peti - gratulujem k jednotke! A ako si sa toho bala
Armvdd - ahoj, vitaj u nas21. apr 2009Ahoj Marianko,jsem ráda,že se tu ukážeš.Na tu Pluscenkovu show jsem nesla nejak nikdy,co tu byl,videla jsem driv jenom neco v TV,docela dobrý.Já krasobruslení miluju,je to svým způsobem můj život,jen mě mrzí,že na to teď nemám tolik času.Dneska jsme měli supr přednášku s mým vedoucím bakalářky,on je fakt zlatej,tak budu koukat tu práci brzo dopsat,ať mám pokoj
21. apr 2009caute baby...
inac, vitam vsetky nove vydajachtive zienky, ktore som este nevitala. nejako sa to tu rozrasta a ja nestiham reagovat.
vcera som si kupila prilbu na bicykel, ale zistila som, ze bicykel asi nemam, lebo ten co som pouzivala je Jankovej sestry a chce ho predat...samozrejme mne, ale za 100€, co sa mi zda moc...musim zjednat lepsiu cenu...
inac, vcera som si uvedomila, ze uz mam zapisane vsetky zapocty, to znamena, ze zacinaju skusky...aaaaaaaaaaaa....bojim, bojim.... prva teraz v piatok, dalsia o tyzden vo stvrtok atd, atd... mam co robit, teda....dokopy ma caka 5skusok a potom este statnice...to bude brutalita...
a vcera popri uceni som stihla vymysliet textik na svadobne oznamko....cize zaver: skuskove=na napady plodne obdobie
zatial papa...idem sa ucit regionalnu politiku...uff22. apr 2009Caute, som vas prisla zase raz pozriet
vidim, ze sa tu pekne rozrastate, nas chodi len par skalnych
mne zacina zajtra skuskove, mam prvu, buduci tyzden mam toho nad dve hlavy- obhajobu SVOC a potom dve skusky po sebe, no a 25. maja statnice.... ostatne vsetko po starom, pomaly prerabame bytik, naozaj malo, lebo skola je teraz prvorada, a medzito sme stale v praci. Akurat mame male morcatko, aspon nejaka radost. Ako sa tu mavate, chodite sem este, prapovodne stalice?
Hned aj otazka na novu svadobcankuArmvdd, tie obrucky co si si vybrala, z Invencie, mate ich objednane od Beema? My sme chceli od neho obrucky, ale este sme ich nevideli nazivo, z inej kolekcie ako ty....
Zamilovana, som videla, ze si zalozila temu o detoch... mate to nejako potvrdene, ked ten radikalny postoj? Moja kamaratka dostala papier od Dr. ze deti mat nikdy nebude, ze nie je sanca, tak vysadila HAK, ze teda naco , ked nemoze byt tehu, a hned druhy mesiac na nu doktor neveriacky kukal s otvorenou pusou, ze je tehotna22. apr 2009zamilovana: Já jsem byla právě nad věcí doteď, no a už přišel ten čas, kdy se to láme do stresování
My jsme si datum vybírali tak nějak, jak se nám líbilo. Já jsem chtěla květen a můj nastávající 21., protože je to jeho šťastné a oblíbené číslo
tak nám z toho vyšel 21.květen a vlastně jsme ani nevěděli, co je to za den v týdnu. To jsme se dozvěděli až později. Ale zase nám to ušetřilo spoustu starostí. Tím, že je to čtvrtek. Máme svatbu v Gorlici na Vyšehradě a matrika si stanovila jediný termín, kdy tam bude oddávat, a to je zrovna ten náš, takže jsme měli štěstí
charlize: Ahoj!Invencie byla shodou okolností úplně první zlatnictví, který jsme kvůli snubákům navštívili, a to ještě hodně před svatbou a už jsme u něj zůstali
My bydlíme na Žižkově, takže to máme k p. Beemovi blízko, takže jsme je objednávali přímo u něj i si je tam pak vyzvedávali. Ale je fakt potřeba vidět je na živo, protože jsme měli ještě jeden tip na prstýnky. Na webu vypadaly super, no a když jsem je pak viděla doopravdy, tak se mě docela zklamaly
Ne, že by byly ošklivý, ale čekala jsem od nich víc... Zato, ty naše mě fakt nadchly
Ale ty, co máš v albu od Invencie jsou tam krádný všechny
Já se Tě taky hned zeptámtaky se mi moc líbí ty sošky na dort... nevíš náhodou, kde by se daly sehnat?
23. apr 2009
ahojte baby...
ja som síce založila tému pre baby z ročníka 89, ale zatiaľ sa to neujalo... mohla by som sa k vám pridať, keď som 89?