Šaty na stužkovú pre mamu

Ahojte :) keďže ma čaká o 2 mesiace stužková môjho syna, rada by som dostala od vás dáke tipy na šaty. Preferujem dĺžku midi (do pol lýtka) až dlhé, nie na ramienka a nie extra výstrih. Ako ste boli oblečené vy? Foto pre inšpiráciu poteší, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Oslovte www.dyona.sk, pomôže vám profesionálne s návrhom na typ vašej postavy a pri konfekčnej veľkosti nie je problém so šitím na diaľku, bez osobného stretnutia.
Odpovedať
https://www.miadresses.sk/blog/saty-n... :) skuste pozriet :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa pacili nejake taketo saty. Su decentne, vyzeraju pekne, nemaju vystrih a dlhe su taktiez akurat podla mna. 😇
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivetka_kamo:

Ahojte :) keďže ma čaká o 2 mesiace stužková môjh…
@ivetka_kamo Moja mamina mala na mojej stužkovej dlhé plesové šaty s tmavomodrým sakom. Šaty čierne, z hrubého mikáda, korzetový vrch bez ramienok a výrazne strihaná fishtail (od zadku po kolená úzka, od kolien nadol široká) sukňa podšitá tylom. Prikladám aj ilustračné foto z internetu, niečo podobné. Sako vypasované, na jeden gombík, z čierno-modrého žakáru. Bola strašne krásna a ja som na ňu bola nesmierne pyšná. A ani som sa nenazdala, a ubehlo odvtedy už 10 rokov...
Odpovedať
Dkaujem nakoniec som kúpila tieto, prikladám foto
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivetka_kamo:

Dkaujem nakoniec som kúpila tieto, prikladám foto
@ivetka_kamo velmi pekne su :) aj ta farba aj strih.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?