Silikónové prsia. Má ich z Vás niektorá?

Ahojte baby a ma z Vas niektora silikonove prsia?
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
zatial ziadna reakcia =-) :-D ja teda nie...a ani som nad nimi nikdy nerozmyslala :-p :-D A ty? =-)
Odpovedať
rozmyslas nad nimi? kolegynka si dala urobit prd 2 rokmi sa mi zda, teraz bola 2x na nosteku ----- no stara sa o sba a skrasluje ;-) prsia mam dostatocne ----- tak akurat ------ akoze nehovorim, z bezchybne, ale na plastiku to urcite nie je ----- neodvazila by som sa dobrovolne ist pod skalpel a po kolegyninych slovach, ze 2 tyzdne po operacii prezivas ukrutne muky, ze vsetko aj lutujes..........no ale z je spokojna :-D
Odpovedať
no nie ze rozmyslam ale dnes uz aj idem na operaciu ,tak potom sa Vam ozvem ze co a ako.Aj ja som mala pekne prsia ale po kojeni sa stratili tam tam takze som sa rozhodla .
Odpovedať
Profilova fotka
bluesmile, ja sice mam zatial :-D dost velke aj svoje prsia, takze nad tym neuvazujem, ale tebe budem velice drzat palceky aby islo vsetko bez problemov a aby si bola s vysledkom spokojna ;-) urcite daj vediet ako dopadnes, a kolko vlastne musis byt po tom v nemocnici??
Odpovedať
bluesmile. drzim palce nech vsetk dobre dopadne... :-)
Odpovedať
Aj ja drzim palceky a potom daj viediet ako si dopadla. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja drzim palce a vela sily ;-) :-) Ozvi sa potom...
Odpovedať
no ahjte baby .Takze uz som po ,domov ma pustili na druhy den po zakroku.Bolesti su ale da sa to vydrzat.Bola som 128v poradi tento rok u dr.Cervena v BB.
Odpovedať
Ahoj. a ako sa s tym citis? ;-) Som ani netusila, ze tolko bab si to dava robit. Co to asi stoji?
Odpovedať
citim sa super nejak mi to este nedochadza ze mam pekne plne prsia a nie jazvecie usi :-) stalo ma to 60 000
Odpovedať
ahojte. Gratulujem k uspešnej operácii. To ťa vážne stálo len 60tis.? Ja som myslela že nejak vyše 100tis.
Odpovedať
Profilova fotka
pre bluesmile:hlavne ,ze mas stastne PO.mala si na vyber aj z tvarov?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ano talo ma to rovnych 60 000 aj s dvome elastickymi podprsenkami. Na vyber su dva tvary bud okruhle alebo anatomicke[prirodzenejsie].Tie okruhle davaju hlavne dievcatam ktore nemaju ziadne prsia a tie anatomicke davaju na male alebo vytahane prsia.Ja mam anatomicke teraz su take pekne trojky :-)
Odpovedať
Bluesmile, gratulujem ti k tvojmu odhodlaniu dať si silikóny, ja som tiež nad tým rozmýšlala, ale stále nemám odvahu. Počkám aké prsia budem mať po dieťati, ale ani teraz sú neni boh vie čo. Tak preto nad tým dosť vážne uvažujem, Koľko trvala operácia? A na dotyk je to veľmi cítiť že je tam silikón?
Odpovedať
Operacia trvala cca 40min , zatial necitim niclebo mam kompresivnu podprsenku. Dam vediet ake to bude ked ju dam dole
Odpovedať
bluesmile gratulujem,aj ja som zavazovala silikony,ale este si na nich musim nasetrit.Chcem sa ta opytat,na ako mieste ti viedli rez-ci pod prsiami,alebo okolo bradavky a ci si mala moznost vybrat si miesto rezu.
Odpovedať
michelle11, rez mi robili pod prsnikom mohla som mat aj okolo bradavky .Viac menej mi to bolo jedno .V Amerike uz robia aj cez pupok a to mi uz fakt nejde do hlavy ze ako sa to da.javascript:addEmoticon(':-|','vBody') javascript:addEmoticon(':-|','vBody')
Odpovedať
no super. Hlavne, ze si v poriadku. Obdivujem tvoju odvahu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez zistovala veci okolo silikonov,aj som nasla vyborne miesto,kde to robia (chodim tam na laser depilaciu),maju tam kopec tych tvarov implantatov,ale po dohode s drahym to nechavame az na cas po odkojeni,ked mi zostanu nepekne prsia,je to asi rozumnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez rozmyslal a zistovala nieco silikonoch. Lekari neodporucaju zene, ktora chce mat deti silikonove prsia pretoze to nie je dobre pre dieta, ked sa koji, vraj silikon vylucuje latku, ktora sa dostava do mliecka a skodi to babatku.Tak tiez chcem pockat.
Odpovedať
Profilova fotka
To je jeden problem a dalsi,ze v tehotenstve sa ti prsia naleju a potom zase opadnu,cize klesnu aj silikony a treba to zase opravovat..Mam jednu taku kamosku.
Odpovedať
Profilova fotka
ty brdo a zasa treba vysolit peniaze, tak to je super
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm,asi tak nejak.Ale uvidime po detoch,mozno to bude dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez patrim k tym,co o tom vazne uvazuju,ale je tiez pravda,ze sa zachvilu budeme snazit o babatko,tak ma to trosku odradza,ze predsa len by som mohla pockat..aj ked co ked babo pride o par rockov az..to uz by som sa mohla vytesovat... fakt neviem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
baby viete mi poradit kde by som si dala spravit prsia.. nejakeho ozaj dobreho lekara. uz dlhsie uvazujem o tom ale nejak nevim ktory lekar tu v sr je ten naj...
Odpovedať
mirulik, chod na www.zdravie.sk a tam mas temu silikonove prsia baby tam rozoberaju kde idu ,kde boli atd dozvies sa tam viac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby... chcela by som si dat urobit silikonove prsia.. viete mi poradit kde je to najlepsie tu na slovensku a v akej cene sa to pohybuje???? dakujem...
Odpovedať
stanka04: ved mozes mat aj silikony ked si este nekojila...zmeny nastanu len nebadane malinke, nemusis sa bat, aj ja si ich dam este pred tehotenstvom. ceny sa pohybuju aj od miesta,kde si to date urobit sukromna ci statna, vychod ci zapad....ja si doprajem radsej zahranicie, iny pristup a vlastne vse ine....
Odpovedať
iny pristup ale aj ine ceny. moja kamoska zije niekolko rokov vonku a dosla si ich dat spravit do ba, lebo v anglicku by za ne zaplatila skoro 3000 libier a tu ju vysli 77 tis....
Odpovedať
v Ba sa to pohybuje od 80 000 vyššie, podla toho aky tvar silikonovej vložky si vyberieš. kamoška si dala urobiť, bolelo ju to cca. mesiac a zacvakala 100 litrov. ale zdvihlo jej to sebavedomie.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?