Silvester 2007. Nápady na dobrú lokalitu?
niektoré reštiky ako Baronka či Matyšák už ohlásili možnosť strávenia Silvestra u nich. A na chaty niekedy existovala ck Tricio, ale mám pocit že už neexistujú. Takže keby som bola blízko, volila by som určite nejaký aquapark kde sú aj masáže na večer a potom by som urobila malú párty s kamošmi doma. Nakoľko takú možnosť nemám, tak ostaneme tradične doma pri chlebíčkoch a nakoľko už hodnú dobu po 21 hodine nie je v telke poriadny program, tak tento rok sa nebudem ostýchať zaspať už pred polnocou. Ale ak by náhodou nasnežilo
tak hajde na nejakú Silvestrovkú lyžovačku do blízkeho okolia.
1. okt 2007- Sponzor fóra
baby, skuste aj dovolenky.sk - je tam silvestrovska ponuka.. minule na silvestra sme boli cez nich niekde na orave
1. okt 2007tricio funguje... vypnite.sk
1. okt 2007Paríž na Silvestra - dvojnásobné ceny ubytka v penzionoch a hoteloch, veľká zima, ohňostroj slabší než na Slovensku, plus treba sa tam na ulici bozkávať s každým koho stretnete. Áut neúrekom a dokonca sú aj niektoré pamiatky v tieto dni zatvorené. Takže keď Paríž tak odporúčam vyslovene máj, jún. Tiež som mala také pohnútky tak som sa opýtala rodiny čo tam žije. Vrelo mi to neodporúčali.
Ale ak máte veľa zvyšných E a ovládate francúzsky jazyk tak smelo do toho.4. okt 2007tweetinka.co • Dnes o 18:40
ahojte kočky, nemáte nááhodou nejaký tip na strávenie silvestra? Najlepšie niekde, kde sa dá tancovaťale aj iné tipy ostatným asi helpnú. Ďakujem
levik • Dnes o 19:08
ahoj tweetinka, myslis v bratislave?
no neviem. ale myslim ze v kazdom podniku uz maju vyvesene info, ak nejaku specialnu akciu robia
my budeme tiez v bratislave, ale asi sa rozhodneme az par dni pred. a tiez chceme aj tancovat
ivanocka331 • Dnes o 20:49
my ideme na pleeees3. dec 2007- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahoj baby,

kto ma neaku chatu, dom alebo miesto na prenajom? alebo referencie na pekneho Silvestra v horach, meste, dedine ci v cudzine, myslim ze je cas zacat napisať sem a inšpirovať ostatné