Sperky

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte dievcata, chcela by som si dokupit nejake kvalitnejsie sperky. Za jedno mam ich malo, lebo kedysi som nenosila poriadne nic, no v poslednej dobe ma to zacalo bavit kombinovat to s outfitmy a tak podobne. No a este co som mala tak mi aj scernali alebo bola retiazka slaba tak sa roztrhla. Dakujem za vsetky rady 🙏
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hannaha040:

@kiarra55 ale tak myslim si, ze aj tam vedia k to…
@hannaha040 presne na toto treba prihliadat :) pokial ti dolozi priamo certifikat tak sa tam nemas coho obavat. a preco myslis nevyhoda? vsak ako mozes vyskusat ale potom ti nikto nezarucuje ze ti vydrzi alebo ze ti ju aj dobre vycisti. a zas take drahe to nie je ;)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@hannaha040 presne na toto treba prihliadat :) po…
@jajuska889 A kolko to vycistenie moze asi zhruba stat? Nevies? Z bazosu by som taketo veci isto nekupovala.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tynnla:

@adeline11 Hmm, to by aj mna zaujimalo. Mozno nej…
@tynnla preco pozera s odporom? preboha ved setri nie len svoje peniaze ale aj zivotne prostredie :) mne su nahodou taketo nakupy sympaticke tiez :) samozrejme pokial sa jedna vsak o nieco take ako je original pandora naramok alebo koralky k nemu tak som ochotna priplatit si, lebo pri tych koralkach sa ti moze stat ze ti nebude pasovat ked si kupis len taku spodruky.
Odpovedať
@tynnla tak ale to uz je podla mna prehnane sa takto pozerat na ludi skrz nieco taketo. u nas je napriklad v meste aj take ze zadarmo. ze proste nieco donesies ked to uz nepotrebujes a mozes si aj nieco odniest. no uprimne mali si zobrat na to asi vacsi priestor. ale bola tam minule taka bezdomovkyna a ani by si to na nu nepovedala lebo tak bola dobre oblecena 😃 aj sperky mala na sebe kadejake 😃 je mi jasne ze ona je rada ze vobec nieco take ma a je jej jedno ci sa jej to osucha alebo ocernie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale aj tak, ked si predstavim, ze to proste niekto predo mnou nosil. A je uplne jedno, ci je to sperk alebo kus oblecenia, neviem, za mna proste nie. Radsej nove ako obnosene a dlhsie mi to aj vydrzi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hannaha040:

@kiarra55 ale tak myslim si, ze aj tam vedia k to…
@hannaha040 to je druha vec, ale nemas zarucene ako sa ten dotycny o sperk staral a kolko ho mal ako casto ho nosil, co s nim vsetko robil atd. :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@hannaha040 to je druha vec, ale nemas zarucene a…
@kiarra55 Nov sak jedine takto nove ze z eshopu asi. Ja inak ani nenakupujem uz v dnesnej dobe.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zitira:

@jajuska889 A kolko to vycistenie moze asi zhruba…
@zitira To som si nie istá, no myslím si že lacnejšie ťa výjde keď kúpiš priamo origoš čistiaci set a vieš si to spraviť aj sama doma :) Nemusíš nikam chodiť a čakať a dúfať či to bude dobre spravené.
Odpovedať
Profilova fotka

@zitira To som si nie istá, no myslím si že lacne…
@jajuska889 Tak v tomto pripade je to asi lepsia volba. 🤗 A ty konkretne mas nieco z Pandory?
Odpovedať

Ale aj tak, ked si predstavim, ze to proste niekt…
@zitira toto je zase druhy pohlad na vec, co sa udrzatelnosti tyka to este viem pochopit. jasne ved ja radsej kupujem tiez novo-nove a mam tak istotu a zaruku ze ako s tym vynalozim tak to budem mat :) pri takych sperkoch nevies ze kde vsade ich ten clovek pred tebou nosil ci sa s nimi kupal alebo ci s nimi cistil nieco chemikaliami.
Odpovedať

@jajuska889 Tak v tomto pripade je to asi lepsia …
@zitira V mojom okoli to zbiera velmi vela zien. A inak ja tiez stale pozeram novinky na Sofii, tam vkuse daco pridavaju nove. Ale zatial fakt ze len pozeram. 🤣
Odpovedať

@zitira Inak som aj ja pozerala uz na tuto srandicku, nakolko mi to pride celkom mile take spomienkove :) A ako aj @tynnla pisala tak na Sofia Jewelry si vies odsledovat nove koralky alebo teda kolekcie. Taka prehladna stranka mi to pride celkom :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@zitira Inak som aj ja pozerala uz na tuto srandi…
@kajuska556 A maju tam aj newsletter, ze ti vedia tie novinky zasielat napriklad aj mailom, ked ho tam zadas? 😉
Odpovedať

@zitira áno mám náramok s korálkami rôznymi :) nejaké som si pokúpila aj sama, no teraz sa chystám manželovi nejako naznačiť že by sa mi zišiel aj náhrdelník nový 😁
Odpovedať

@zitira áno mám náramok s korálkami rôznymi :) ne…
@jajuska889 A foto nemas nahodou? Ako to mas ty? Pre inspiraciu, ze ake goralky a tak 😇
Odpovedať

@zitira áno mám náramok s korálkami rôznymi :) ne…
@jajuska889 pockaj pandora ma aj nahrdelnik? to som akosi nepostrehla, respektive som sa stale sustredila len na tie naramky a privesky rozne, toto ma akosi obislo 😅 no zbohom to uz aby som zacala pisat list jeziskovi teda pomalicky 😀
Odpovedať

@jajuska889 A foto nemas nahodou? Ako to mas ty? …
@tynnla Na nete si neskusala pozriet nejake co by sa ti pacili? Ved ty si mozes kupit najprv nejaky zakladny naramok s jednou goralkou a potom si poukladas ktore by si chcela do buducna. Zas neviem ci si budes kupovat hned vela goralok 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

@tynnla Na nete si neskusala pozriet nejake co by…
@noravana Tak pozerala som kadejake, ja len tak, nech si to viem aj na ruke lepsie predstavit 😉 Naraz ich viac isto kupovat nebudem, taka bohata zase nie som. 🤣 Ale mozno by som mohla napisat Jeziskovi, este to stiham. 😂
Odpovedať

@noravana Tak pozerala som kadejake, ja len tak, …
@tynnla mam to tiez tak naplanovane 😆 uz mam nieco aj vyhliadnute, tak dufam ze sa to nevypreda alebo ze nebudu nejake patalie okolo toho. este som sperky hlavne takejto vyssej ceny neobjednavala cez eshop tak su tam trosku take pochybnosti.
Odpovedať
Profilova fotka

@tynnla mam to tiez tak naplanovane 😆 uz mam niec…
@kajuska556 Ake pochybnosti? Vsak ked je to autorizovany obchod, tak v com by mal byt problem?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@jajuska889 pockaj pandora ma aj nahrdelnik? to s…
@kiarra55 tiez som na ne natrafila nahodou 😄 su aj v zlatej aj v striebornej, takze si to vies pekne nakombinovat aj s naramkom popripade goralkami :) a mas pekny set pod stromcek 😄 @tynnla poslem ti do spravy ;)
Odpovedať

@kiarra55 tiez som na ne natrafila nahodou 😄 su a…
@jajuska889 A co sa tebe viac osvedcilo? Zlato alebo striebro? Ja mam zatial skusenost len s chirurgickou ocelou akurat tak 🤣
Odpovedať
Profilova fotka

@jajuska889 A co sa tebe viac osvedcilo? Zlato al…
@tynnla preco len s chirurgickou? si alergicka ? ako ja zvyknem nosit aj aj podla toho co sa mi aktualne hodi k obleceniu aj ked viem ze podla typu pleti sa ti hodi bud jedno alebo druhe take jedno video som pozerala od jednej poradkyne.
Odpovedať

@kiarra55 Nov sak jedine takto nove ze z eshopu a…
@tynnla aj podla mna je eshop pohodlnejsi ako sa po predajniach nahanat. hlavne teraz ak pojdu sviatky tak to bude vsade plno ludi uz si to viem zivo predstavit. takze ked tak bud dost v predstihu ist nieco kupovat alebo si to nechat poslat domov :) @jajuska889 super musim to pozriet teda, lebo taky set som teda este nedostala :D vacsinou len samotne koralky na naramok.
Odpovedať

@noravana Tak pozerala som kadejake, ja len tak, …
@tynnla podla mna to ani nie je ono keby ich mas kupit vela kusov a naraz a hlavne sama sebe :D viac ta to potesi a prekvapi keby si ked uz tak mozno kazdy mesiac alebo kazde dva nieco taketo doprajes.
Odpovedať

@kajuska556 Ake pochybnosti? Vsak ked je to autor…
@zitira no to je tiez pravda, len tak som to myslela ze keby nahodou nieco sa stalo tak predsa len nejedna sa tu o 2 eurove polozky ako z ciny 😃 ty mas nejaku skusenost s niecim podobnym? chcela by som pod stromcek nieco take poriesit aj mamine a svokre.
Odpovedať

@zitira no to je tiez pravda, len tak som to mysl…
@kajuska556 A aj uz mas nieco konkretne vybrate?
Odpovedať

@jajuska889 A co sa tebe viac osvedcilo? Zlato al…
@tynnla mam aj aj podla toho co sa mi hodi aktualne :D ale tiez som zacinala pri chirurgickej oceli. potom mam napriklad aj take to ruzove zlato zopar kuskov :) podla mna vyber je dost siroky, zalezi od teba co sa ti viac paci :)
Odpovedať
Profilova fotka

@tynnla mam aj aj podla toho co sa mi hodi aktual…
@jajuska889 to, ci sa ti nieco paci je jedna vec, ale vsetky tie materialy, co si vymenovala, nemaju uplne rovnaku zivotnost asi. tak skor by som vybrala nieco, co vydrzi dlho a stale rovnako pekne. 😇
Odpovedať
Profilova fotka

@jajuska889 to, ci sa ti nieco paci je jedna vec,…
@zitira jasne typ materialu ma co to do seba, no povedala by som ze tam skor zavisi od povrchovej upravy toho sperku. pokial je kvalitne porodiovany a navyse sa o neho aj spravne staras tak ti takyto sperk vie vydrzat dost dlho :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?