Sperky

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte dievcata, chcela by som si dokupit nejake kvalitnejsie sperky. Za jedno mam ich malo, lebo kedysi som nenosila poriadne nic, no v poslednej dobe ma to zacalo bavit kombinovat to s outfitmy a tak podobne. No a este co som mala tak mi aj scernali alebo bola retiazka slaba tak sa roztrhla. Dakujem za vsetky rady 🙏
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romanitka:

@zitira jasne typ materialu ma co to do seba, no …
@romanitka A to sa da este dodatocne dat porodiovat alebo to robia automaticky alebo ako to je?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od xellia:

@romanitka A to sa da este dodatocne dat porodiov…
@xellia skor by som isla a hladala priamo porodiovane sperky. no aj tam sa treba pytat alebo zistit ze v akej hrubke je ta vrstva toho rodia a teda ako kvalitne to je spracovane.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@xellia skor by som isla a hladala priamo porodio…
@kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su sperky porhodiovane alebo nie? Mozno take doma mam a ani o tom realne neviem. 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tynnla:

@kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su…
@tynnla myslim si ze by si o tom vedela uz hned pri kupe 😃 ci uz podla ceny alebo by to tam bolo napisane niekde. ale zase rodiuju sa strieborne sperky a sperky z bieleho zlata. takze ak take doma mas, je to mozne. druha vec je ci su porodiovane kvalitne 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

@tynnla myslim si ze by si o tom vedela uz hned p…
@noravana Su porhodiovane alebo porodiovane sperky? 😆
Odpovedať

@noravana Su porhodiovane alebo porodiovane sperk…
@xellia 😆 tak to uz je asi podla toho kto co preferuje. zaklad je ten isty a toho sa treba drzat a na to prihliadat 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zitira:

@jajuska889 to, ci sa ti nieco paci je jedna vec,…
@zitira treba sa vediet o sperky aj starat a ako tu aj kocky pisu, ta povrchova uprava je tiez celkom dolezita. tam sa potom od toho odvija ako a co vsetko ti vydrzia. takze ked uz tak davat pozor aj na toto. nechces si predsa pri kazdom jednom umyvani riadu alebo sprchovani vsetko davat dole a potom zase naspat. :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@zitira treba sa vediet o sperky aj starat a ako …
@jajuska889 Ja som to praveze robila vzdy len takto 😄 A bolo mi jedno, ci tie sperky boli zlate alebo ake, zakazdym sli pred umyvanim riadu ci sprchovanim dolu. Jedine, co som sa nebala a bolo mi viacmenej jedno, tak to bolo pri sperkoch z chirurgickej ocele.
Odpovedať
Profilova fotka

@jajuska889 Ja som to praveze robila vzdy len tak…
@xellia tak chirurgicka ocel je podla mna isota - je to ocel 😃 ked si predstavim kolko casu stravim rukami namocenymi podchvilou vo vode tak by mi to jedno nebolo. striebro a zlato je take haklivejsie na to scernanie, preto tie povrchove upravy.
Odpovedať

@kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su…
@tynnla Volnym okom to nevidis, no spolahlivy predajca by to mal mat bud uvedene pri tych sperkoch alebo potom by ta mal o tom aj informovat, tak by to malo byt vlastne aj s tou starostlivostou o tie sperky. Myslim si ze podla toho spoznas ci sa tam oplati nieco kupovat :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romanitka:

@xellia tak chirurgicka ocel je podla mna isota -…
@romanitka To je fakt, je to istota, tuto som objednavala naposledy https://www.mabell.sk/damske-prstene/... a dost sa mi osvedcili prstene odtialto.
Odpovedať

@romanitka To je fakt, je to istota, tuto som obj…
@xellia a tam su porodiovane tie prstene? nemam s nimi skusenost. ja ked tak skor cez sofia jewelry pozeram a aj objednavam ked nemam cas zajst priamo do predajne. neviem ako je to tam ci si mozes tie sperky ist aj nazivo pozriet ako tu.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od noravana:

@xellia a tam su porodiovane tie prstene? nemam s…
@noravana Netusim, ci su porodiovane, to si este skusim pozriet, ale tak aj kamaratka ma odtial uz zo tri roky zopar prstenov a pochvalovala si, tak preto som odtial objednala tiez. 😊
Odpovedať

@noravana Netusim, ci su porodiovane, to si este …
@xellia tak uvidis ci si bude pochvalovat aj o dalsie tri roky alebo ci nebude mat uz ine 😁 ja napriklad vidim prvy raz ten eshop, take ziadne povedomie o tom nikde ani nic. pre mna by to bol risk do takeho niecoho ist.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@xellia tak uvidis ci si bude pochvalovat aj o da…
@kajuska556 Ved hej, asi najlepsie vybrat taky, s ktorym ma viacej ludi skusenosti. Lebo ono to bude asi vzdy trocha risk, ak nie je kamenna predajna, iba cisto e-shop.
Odpovedať

@kajuska556 Ved hej, asi najlepsie vybrat taky, s…
@tynnla no ano a presne podla toho treba aj vyberat. kamenna predajna je fajn, no pokial ju nemas k dispozicii a ani sa nechystas na vylet tak je uplne super na mieste vyuzit sluzbu tej podpory online cez eshop :-) a mozno aj to ta presvedci - ta komunikacia a ochota.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@tynnla no ano a presne podla toho treba aj vyber…
@jajuska889 A to mi má ako pomôcť? Pretože ak potrebujem vybrať šperk a neviem sa rozhodnúť trebárs alebo nebudem vedieť, či mi ten šperk reálne aj bude sedieť, tak čo s tým? 😅 Neviem si to asi úplne predstaviť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adeline11:

@jajuska889 A to mi má ako pomôcť? Pretože ak pot…
@adeline11 Tak ked natrafis na takeho predajcu alebo teda eshop, ktory je ochotny hned komunikovat a popripade na dany sperk aj zaslat realnu fotku do mailu ze ako vyzera na ruke, krku, usiach atd. tak si myslim ze ti to dokaze pomoct dost 🙂
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?