Odpoveď na príspevok od romanitka:
@zitira jasne typ materialu ma co to do seba, no … @romanitka A to sa da este dodatocne dat porodiovat alebo to robia automaticky alebo ako to je?Odpoveď na príspevok od xellia:
@romanitka A to sa da este dodatocne dat porodiov… @xellia skor by som isla a hladala priamo porodiovane sperky. no aj tam sa treba pytat alebo zistit ze v akej hrubke je ta vrstva toho rodia a teda ako kvalitne to je spracovane.Odpoveď na príspevok od kiarra55:
@xellia skor by som isla a hladala priamo porodio… @kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su sperky porhodiovane alebo nie? Mozno take doma mam a ani o tom realne neviem. 😃Odpoveď na príspevok od tynnla:
@kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su… @tynnla myslim si ze by si o tom vedela uz hned pri kupe 😃 ci uz podla ceny alebo by to tam bolo napisane niekde. ale zase rodiuju sa strieborne sperky a sperky z bieleho zlata. takze ak take doma mas, je to mozne. druha vec je ci su porodiovane kvalitne 😅Odpoveď na príspevok od noravana:
@tynnla myslim si ze by si o tom vedela uz hned p… @noravana Su porhodiovane alebo porodiovane sperky? 😆Odpoveď na príspevok od xellia:
@noravana Su porhodiovane alebo porodiovane sperk… @xellia 😆 tak to uz je asi podla toho kto co preferuje. zaklad je ten isty a toho sa treba drzat a na to prihliadat 😃Odpoveď na príspevok od zitira:
@jajuska889 to, ci sa ti nieco paci je jedna vec,… @zitira treba sa vediet o sperky aj starat a ako tu aj kocky pisu, ta povrchova uprava je tiez celkom dolezita. tam sa potom od toho odvija ako a co vsetko ti vydrzia. takze ked uz tak davat pozor aj na toto. nechces si predsa pri kazdom jednom umyvani riadu alebo sprchovani vsetko davat dole a potom zase naspat. :-DOdpoveď na príspevok od jajuska889:
@zitira treba sa vediet o sperky aj starat a ako … @jajuska889 Ja som to praveze robila vzdy len takto 😄 A bolo mi jedno, ci tie sperky boli zlate alebo ake, zakazdym sli pred umyvanim riadu ci sprchovanim dolu. Jedine, co som sa nebala a bolo mi viacmenej jedno, tak to bolo pri sperkoch z chirurgickej ocele.Odpoveď na príspevok od xellia:
@jajuska889 Ja som to praveze robila vzdy len tak… @xellia tak chirurgicka ocel je podla mna isota - je to ocel 😃 ked si predstavim kolko casu stravim rukami namocenymi podchvilou vo vode tak by mi to jedno nebolo. striebro a zlato je take haklivejsie na to scernanie, preto tie povrchove upravy.Odpoveď na príspevok od tynnla:
@kiarra55 Ono to vidno takto aj volnym okom ci su… @tynnla Volnym okom to nevidis, no spolahlivy predajca by to mal mat bud uvedene pri tych sperkoch alebo potom by ta mal o tom aj informovat, tak by to malo byt vlastne aj s tou starostlivostou o tie sperky. Myslim si ze podla toho spoznas ci sa tam oplati nieco kupovat :-)Odpoveď na príspevok od romanitka:
@xellia tak chirurgicka ocel je podla mna isota -… @romanitka To je fakt, je to istota, tuto som objednavala naposledy https://www.mabell.sk/damske-prstene/... a dost sa mi osvedcili prstene odtialto.Odpoveď na príspevok od xellia:
@romanitka To je fakt, je to istota, tuto som obj… @xellia a tam su porodiovane tie prstene? nemam s nimi skusenost. ja ked tak skor cez sofia jewelry pozeram a aj objednavam ked nemam cas zajst priamo do predajne. neviem ako je to tam ci si mozes tie sperky ist aj nazivo pozriet ako tu.Odpoveď na príspevok od noravana:
@xellia a tam su porodiovane tie prstene? nemam s… @noravana Netusim, ci su porodiovane, to si este skusim pozriet, ale tak aj kamaratka ma odtial uz zo tri roky zopar prstenov a pochvalovala si, tak preto som odtial objednala tiez. 😊Odpoveď na príspevok od xellia:
@noravana Netusim, ci su porodiovane, to si este … @xellia tak uvidis ci si bude pochvalovat aj o dalsie tri roky alebo ci nebude mat uz ine 😁 ja napriklad vidim prvy raz ten eshop, take ziadne povedomie o tom nikde ani nic. pre mna by to bol risk do takeho niecoho ist.Odpoveď na príspevok od kajuska556:
@xellia tak uvidis ci si bude pochvalovat aj o da… @kajuska556 Ved hej, asi najlepsie vybrat taky, s ktorym ma viacej ludi skusenosti. Lebo ono to bude asi vzdy trocha risk, ak nie je kamenna predajna, iba cisto e-shop.Odpoveď na príspevok od tynnla:
@kajuska556 Ved hej, asi najlepsie vybrat taky, s… @tynnla no ano a presne podla toho treba aj vyberat. kamenna predajna je fajn, no pokial ju nemas k dispozicii a ani sa nechystas na vylet tak je uplne super na mieste vyuzit sluzbu tej podpory online cez eshop :-) a mozno aj to ta presvedci - ta komunikacia a ochota.Odpoveď na príspevok od jajuska889:
@tynnla no ano a presne podla toho treba aj vyber… @jajuska889 A to mi má ako pomôcť? Pretože ak potrebujem vybrať šperk a neviem sa rozhodnúť trebárs alebo nebudem vedieť, či mi ten šperk reálne aj bude sedieť, tak čo s tým? 😅 Neviem si to asi úplne predstaviť.Odpoveď na príspevok od adeline11:
@jajuska889 A to mi má ako pomôcť? Pretože ak pot… @adeline11 Tak ked natrafis na takeho predajcu alebo teda eshop, ktory je ochotny hned komunikovat a popripade na dany sperk aj zaslat realnu fotku do mailu ze ako vyzera na ruke, krku, usiach atd. tak si myslim ze ti to dokaze pomoct dost 🙂Odpoveď na príspevok od marianna456:
@adeline11 Tak ked natrafis na takeho predajcu al… @marianna456 toto je inak super moznost, nikde inde som sa s takymto niecim nestretla. kamoska tak vyberala obrucky ked nemala cas po predajniach chodit 🙂Odpoveď na príspevok od kiarra55:
@marianna456 toto je inak super moznost, nikde in… @kiarra55 A ak by ich vrátila nazad, s tým by nemali problém? Ako si ich objednáš presne na mieru?