Sperky

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte dievcata, chcela by som si dokupit nejake kvalitnejsie sperky. Za jedno mam ich malo, lebo kedysi som nenosila poriadne nic, no v poslednej dobe ma to zacalo bavit kombinovat to s outfitmy a tak podobne. No a este co som mala tak mi aj scernali alebo bola retiazka slaba tak sa roztrhla. Dakujem za vsetky rady 🙏
Odpovedať
Caute baby, aktualne sa chystame na svadbu sesternici a zistila som ze realne doma nemam ziadne take sperky co by boli vhodne na taketo prilezitosti a situacie 😅 No proste nie som ja moc na take cacky macky, ale zrejme by som to mala zmenit, lebo uz sa mi to aj postupne vekom nejako ziada.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od adrinika:

Caute baby, aktualne sa chystame na svadbu sester…
@adrinika A co maju sperky s vekom? 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zitira:

@adrinika A co maju sperky s vekom? 😂
@zitira Ja napriklad uplne rozumiem co 😃 Ked som bola mladsia tak som nejako neriesila naramky, nahrdelniky prstienky, nausnice a podobne. Mozno to bolo aj tym, ze som sa obliekala len cisto sportovy styl a tam sa ti to nejako neziada. Teraz ked som starsia tak uz oblecenie vyberam skor z tych elegantnejsich regalov a tam sa to proste pyta.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@zitira Ja napriklad uplne rozumiem co 😃 Ked som …
@kiarra55 Vsak akoze okej, ale tak kazda to mame asi inac 🙃 @adrinika Kedy je svadba? Este asi stihas daco kludne aj objednat, nie? Stranok so sperkami je kopec.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adeline11:

@jajuska889 A co odmerali nejake tvoje sperky dom…
@adeline11 Niekedy ani netreba merat. Jasne ze pri prstenoch to je samozrejme, ale taky naramok alebo nausnice nemusis merat predsa. Staci ti niekedy aj ta obycajna fotka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

@adeline11 Niekedy ani netreba merat. Jasne ze pr…
@noravana Naramok ti ale musi sediet, pri nausniciach je to skor jedno velkostne, by som povedala.
Odpovedať

@noravana Naramok ti ale musi sediet, pri nausnic…
@adeline11 to je pravda, no pri naramku mas stale moznost dat si ho skratit ak by nesedel. nausnice ti ale nezmensia 😅 jedine keby si davate obrucky spravit tak este tam je ta moznost. no okrem tohto by som asi prihliadala asi aj na ten servis tych sperkov. a nie ze sa to kupou konci a som len dalsi obycajny zakaznik..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@adeline11 to je pravda, no pri naramku mas stale…
@kajuska556 Servis sperkov? Prvy raz pocujem 😃 Co do toho spada?
Odpovedať

@kiarra55 Vsak akoze okej, ale tak kazda to mame …
@zitira svadba je o dva mesiace takze ano s dodanim by som to stihala, to by ozaj muselo byt nieco extra specialne aby mi to dovtedy neprislo. ved ja takto stranky uz obkukavam, len nie som uplne rozhodnuta a presvedcena o nejakom spolahlivom eshope.
Odpovedať
Profilova fotka

@kajuska556 Servis sperkov? Prvy raz pocujem 😃 Co…
@adeline11 Vsetko, co kupis, sa da servisovat. @adrinika Pokial to nie je tvoja svadba, asi by som to asi tak neriesila, ci? 😆 Aspon ja si teda hodim na seba kludne aj bizutku.
Odpovedať
@adeline11 Tak priblizne aby sa aj tie pracovnicky vedeli cca trafit, ale aj tak nakoniec v podstate im poposielali fotky, ze ktore sperky su v priblizne tej velkosti a ako vyzeraju v reale 🙂 @zitira no neviem, to su pre mna jednorazove sperky 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@adeline11 Tak priblizne aby sa aj tie pracovnick…
@jajuska889 Tiez bizuteriu beriem ako take "jednorazove kusky" 😀 Na svadbu by som si to asi nedala, ale tak kazda sme ina v tomto asi. Ako vo vsetkom 😉
Odpovedať

@jajuska889 Tiez bizuteriu beriem ako take "jedno…
@adeline11 presne tak a moze byt jedno ci je cudzia alebo moja vlastna. I ked tam by som uz duplom volila nieco take co by mi tento den uz navzdy pripominalo. Viem ze by to mali byt hlavne obrucky, ale myslim si ze take spomienkove nausnicky alebo retiazka ci naramok tiez nie su odveci.
Odpovedať

@zitira svadba je o dva mesiace takze ano s dodan…
@adrinika a pozerala si uz napriklad aj v Sofia Jewelry? Alebo neviem ze aky typ alebo co presne hladas, ale myslim si ze tu by si si vedela vybrat.
Odpovedať

@adrinika a pozerala si uz napriklad aj v Sofia J…
@kiarra55 tu kupim aj z chirurgickej ocele daco?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hannaha040:

@kiarra55 tu kupim aj z chirurgickej ocele daco?
@hannaha040 jasne, najdes tam aj sperky z chirurgickej ocele aj v zlatej aj striebornej farbe 🙂 v podstate maju toho dost na vyber, niekedy je az problem si vybrat 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...

@hannaha040 jasne, najdes tam aj sperky z chirurg…
@noravana akoze je to len postriebrene a pozlatene?
Odpovedať

@noravana akoze je to len postriebrene a pozlaten…
@hannaha040 ze jako? 😅 no ved mas sperky na vyber bud v takej alebo takej farbe a su potiahnute tym ochrannym rodiom.
Odpovedať

@hannaha040 ze jako? 😅 no ved mas sperky na vyber…
@kajuska556 tak lebo si napisala, ze z chirurgickej ocele v zlatej a striebornej farbe. tak preto sa pytam.
Odpovedať

@adeline11 Vsetko, co kupis, sa da servisovat. @a…
@zitira no to ja nemozem, z toho sa hned vyhadzem a hlavne na slnku ked budem tak okrem alergickej reakcie uz vidim ako by sa mi to zacalo suchat na spotenej kozi a mala by som cierne flaky. Tomu sa chcem vyhnut. @kiarra55 vies co pozerala som nejake stranky a mozno aj tato bola medzi nimi, no nie som si teraz uplne ista, kedze toho bolo celkom dost 😅
Odpovedať

@zitira no to ja nemozem, z toho sa hned vyhadzem…
@adrinika takze uz aspon ako taky vyber mas alebo ti aj nieco padlo do oka hovoris 😁 to je zaklad dobry celkom. pozeram ze mas este asi teda mesiac na to aby si sa dostala do uspesneho finale. ako ja chapem ze pre niekoho je to mozno banalita, ale ja napriklad ked si vyberam nejake sperky takto ze na oslavy ci svadby, tak prihliadam aj na to aby neboli len na jedno pouzitie co sa tyka dizajnu.
Odpovedať

@zitira no to ja nemozem, z toho sa hned vyhadzem…
@adrinika no to je jasne, ked ti to skodi, tak by som to zbytocne nedrazdila. ja som mala ako nastrocna zakazdym reakciu z kovoveho opasku na bruchu, to som bola vkuse vyhadzana...casom sa to ale upravilo, teraz mi to uz vobec neprekaza.
Odpovedať

@adrinika no to je jasne, ked ti to skodi, tak by…
@hannaha040 to ti fkt len tak same vymizlo? Ci si uzivala nejake lieky co ti to upravili. Lebo ja doteraz mam s tymto problem a jedine co ma vedelo zachranit co sa opaskov alebo gombikov tyka, tak ked som ich pretrela priesvitnym lakom na nechty.
Odpovedať

@hannaha040 to ti fkt len tak same vymizlo? Ci si…
@kiarra55 nie, nic, asi mi stacilo len z toho vyrast, fakt netusim, cim to bolo. 😉 a teraz uz aj bizuteriu v pohode znesiem, nevadi mi nic, ziadny kov.
Odpovedať

@kiarra55 nie, nic, asi mi stacilo len z toho vyr…
@hannaha040 zaujimave. Moj muz napriklad zase opacne, nic mu nebolo a na stare kolena zacal chytat taketo alergicke reakcie. Tak tiez naposledy som mu zhanala retiazku tak som si musela davat pozor pri vybere.
Odpovedať

@hannaha040 zaujimave. Moj muz napriklad zase opa…
@noravana A co si mu vybrala? Co mu neprekaza aky kov?
Odpovedať

@kajuska556 tak lebo si napisala, ze z chirurgick…
@hannaha040 no nepisala som to ja ale noravana ale nevadi, chapeme sa 😁 jasne mas na vyber z roznych tych kovov. niektore predajne maju ze iba zlato, iba striebro alebo potom iba chirurgicka ocel. takto je to podla mna lepsie ked mas moznost si vybrat.
Odpovedať

@hannaha040 no nepisala som to ja ale noravana al…
@kajuska556 tak chirurgicka ocel je ta najlacnejsia moznost. to uz potom si kazdy kupuje podla financnych moznosti.
Odpovedať

@adrinika no to je jasne, ked ti to skodi, tak by…
@hannaha040 tak to si potom z tych stastnejsich, so mnou sa to vlecie od puberty a neviem ci sa toho este niekedy zbavim..len problem je ze co som sa vacsinou stretla tak s tym, ze prave tie ocelove sperky, ktore teda mozem nie su az take vynimocne, ak vies co tym myslim. Ze mi pridu az moc jednoduche, obycajne.
Odpovedať

@hannaha040 tak to si potom z tych stastnejsich, …
@adrinika Tak poznam aj ludi, ktori kvoli tomu nenosia ziadne sperky 🙃 Zase si myslim, ze su aj horsie veci ako toto.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?