Svadobá Výzdoba

ahojte baby moje zlaté :) včera sme boli pozerať výzdobu .... a som zúfalá a nerozhodná a prosím Vás o radu :/ bola som presvedčená, že chcem bielu výzdobu, nakoľko sála v ktorej budeme mať svadbu je taká bledo marhuľková (foto je v prílohe) pani nám ukázala ešte aj farbu "bledé kapučíno" a moja dilema teraz je, či bielu alebo biele kapučíno :/ V prílohe posielam aj foto bledo kapučínovej :) P.S. ľudí si nevšímajte :) foto som stiahla z obecnej stránky :) Poradíte mi prosím? Ďakujem
Odpovedať
ja som za kombináciu. biela + nejaká iná farba, v tvojom prípade tá kapučínová. Niečo ako teda na tej druhej fotke. I keď to vyzerá ako marhuľková :) K tomu doladiť vhodné kvietky a bude to pekné.
Odpovedať
jej ďakujem a kvety potom asi v nejakej tmavšej farbe nie v bielej, však? napr. tmavo ružové, alebo niečo také výraznejšie....či?
Odpovedať
vôbec nemusia byť tmavé. môžu byť také jemné odtiene. svetloružová, marhuľková... a tiež pokombinovať s bielou. napr. s gypsomilkou :) ale to všetko záleží od tvojho vkusu a od toho, či to chceš ladiť aj so svadobnou kyticou.
Odpovedať
ešte foto pre lepšiu predstavu o farbách :)
Odpovedať
v týchto farbách budem mať svadobnú :) Ďakujem za rady, cením si ich :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?