Svadobni animatori

Mali by ste zaujem na vasej svadbe o svadobnych animatorov? Aby ste si na chvilku oddychli od vasich deti, porozpravali sa, zatancovali? A vase deti sa zabavili tancom, sutazami a malovanim na tvar?
Odpovedať
Myslim si ze toto sa zide na kazdej svadbe 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Naposledy co som bola na svadbe, tak pre deti bol spraveny detsky kutik s omalovankami, balonmi, nejakymi par hrackami. Myslim si, ze toto im uplne staci. Aj tak male deti chcu byt v centre diania.
Odpovedať
no este som sa popravde s takym niecim nestretla, ale verim tomu, ze by sa na tych svadbach realne uzivili. 😁 detske kutiky zvyknu byvat kade tade, ale ani to nie je istota, ze sa tam tie deti zabavia. a ak hej, tak len na chvilku. 😄
Odpovedať
Aj my co sme boli na svadbe tak sme mali taku animatorku a deticky sa zabavili pri nej 🙂
Odpovedať
Tvorivé dielne na svadbe alebo aj inej oslave, sú vždy super vec. A nielen pre deti ale verte mi, že aj pre dospelých. Ja sa tvorivým dielničkám venujem už veľa rokov a najväčší problém pri našom tvorení je vždy ukončiť to v stanovený čas. Určite za mňa môžem iba doporučiť.🙂
Odpovedať
takato sluzba je podla mna velmi prospesna na kazdej oslave alebo svadbe. predsa len dospeli si chcu pokecat zatancovat a deticky maju svoj svet a nemusia im furt pistat za usami ze sa nudia a maju ist tam a tam 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Na každej oslave je super mať niekoho, kto sa postará o deti a zabaví ich. Veď aj my mamičky chceme aspoň chvíľu pokecať, dať si kávu a podobne. Super nápad :-)
Odpovedať
ja si to teda viem tiez predstavit, podla mna je to skvely napad 😊 velakrat uz clovek proste nevie, co tam s tymi detmi robit, ako ich zabavit 😅
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?