Uzamknuté témy. Prečo?

...preco su niektore temy uzamknute a neda sa do nich prispievat?
Odpovedať
To som si ani nevsimla. Fakt? A ktore?
Odpovedať
napriklad vo volnej diskusii, "smola sa lepi na paty" a dalsie, je tam vedla nazvu taky zamok, sice vyzera to skor ako kabelka, prave preto som na tu temu klikla, lebo som bola zvedava:)
Odpovedať
tu sa ale deju veci
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, uzamknutie sluzi na to, aby sa uzavreli temy, ktore uz nie su aktualne, resp. tema, na ktoru sa v nej diskutovalo bola vycerpana, alebo osoba, ktora chcela nejaku radu ju uz dostala. Napr. ked sa v niektorej teme vobec nediskutujte, tak casom strati na svojej aktualnosti. Preto napr. keby niekto prispel do takejto temy o nekolko mesiacov neskor, tak to posobi od veci. Lepsie je potom vytvorit novu temu. Je to funkcia, ktora prispieva k lepsiemu poriadku vo fore a neznamena to, ze na tu temu je zakazane diskutovat. :-)
Odpovedať
majka dakujeme za vysvetlenie. :-) Ty a Bob vsetko citate, ze mate taky prehlad, alebo mate nejaky system na sprehladnenie, lebo ja tu teda klikam casto a aj tak nemam prehlad o vsetkom :))
Odpovedať
Profilova fotka
8-) Nejaky ten den to tu sledujem (kazdy den) :-) a preto clovek ziska prehlad, ale aj tak vzdy nieco urcite unikne. To sa v niektore dni neda, lebo to tu pribuda neskutocnou rychlostou. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Len ma tak napadlo, či uzamknuté témy, v ktorých je minimum príspevkov sa okrem toho, že sa presunú do staršej témy s tou istou tematikou, nemohli rovno vymazať. Potom by bol aj veľa lepší prehlad v témach.Všetky príspevky by boli v jednom.A zmena presunu by sa napísala tak ako doteraz.
Odpovedať
jachin, tie temy nevymazavam hned z dovodu, ze vela zakladateniel tem ma potom problem najist tu svoju. takto najde svoju, preklikne sa do nove. Potom tie zamknute temy zmazem, po cca mesiaci az dvoch. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
indymac • Dnes o 09:53 parave som zistil ze tama rozvod bola uzatvorena, chcem len podakovat spravcovi tejto stranky. velmi pekne vidim ze si robi svoju robotu poctivo. pevne dufam a verim ze vo volnej diskisii nebude branit dalsim temam kt mozu ozivit toto dost nudne forum.
Odpovedať
indymac, pokym budes vytvarat temy ktore tu uz su rozoberane a nevytvoris nejaku novu temu s novym problemom (bud kreativny) tak tie duplicitno v prave temy budem uzamykat...tak ako to je napisane ci uz vyssie alebo v pravidlach fora ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
zaujimalo by ma, preco autorka dala zamknut temu o detskych domovoch... zeby nezniesla iny nazor od svojho? |-| dost ubohe...
Odpovedať
laleeta, kludne ti tu moze anaxamon nakopirovat IP ktoru som jej poslala - pisala som jej (este pred napisanim prispevku od adulieny co bolo vcera o 13:07) ze tema je uz neaktualna (nakolko o nej islo hlavne o tu pomoc detom v ramci toho emailu co sa vlastne uz vyriesilo) a neaktualne temy je vhodne zmazat aby zbytocne nezavadzali....kludne si to over.... a co sa tyka toho ze neznesiem nazor niekoho ineho len svoj tak ma dost mrzi ze si toto o mne myslis a ze pises ze to je ubohe....za dva a pol roka co som tu registrovana som take nieco este nikdy nespravila tak ma prosim neobvinuj a hlavne pokoj, vsak idu sviatky :-) navrhujem, ak suhlasis ty aj administratorka aby sa otvorila nova tema, alebo aj odomkla ta ktoru som zalozila a kludne mozete dalej debatovat ;-) ja proti tomu nic nemam dokonca tie linky som si citala a tiez suhlasim s tym co vravi pani riaditelka. Tak sa majte krasne a pekne sviatky zelam :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
v tom pripade beriem spat svoj vyrok a prijmi moje ospravedlnenie :-) uz sme bohuzial boli svedkami uzamykania tem kvoli mensim nedorozumeniam ;-) napisala som ti IP...
Odpovedať
oki, prijimam, stava sa :-) bru noc zelam :-)
Odpovedať
veronice, laleeta, som rada, ze to bolo nedorozumenie :-) inak tema bola uzavreta bez odovodnenia, az neskor (po napisani IP) admin pridal vetu - na ziadost zakladatelky. mam ale otazku pre admina, ak aj zakladatelka temy poziadala o uzamknutie skor ako ina prispievatelka prida do temy dalsie prispevky, ako je mozne, ze aj tak admin temu uzavrie =-) ? To je ako robot, co neskontroluje, ci sa tema "hybe" a ci sa nahodou do nej aj dalej neprispieva? Naviac, ak je do temy pridany trosku iny uhol pohladu hovoriaci taktiez (!) o pomoci detom z DD, ale v inej forme... Potom nie je div, ze dochadza k nedorozumeniu, vid riadky nadomnou. Myslim si, ze admin by nemal len bezhlavo mazat a uzamykat temy... ak je to len o tom, staci tam naprogramovat "gombik" a zakladatelka by si temu zamkla sama, kedy ona uzna za vhodne. Ale to asi nie je zamerom stranky MS, potom by tu bolo kopec pozamykanych tem... Takze, ak ma admin tu funkciu a silu zamknut (zmazat, atd.) temu, mal by to robit na zaklade racionalneho zvazenia, a nie automaticky... Aspon pre mna je tato funkcia admina najdolezitejsia...lebo ak nie, tak potom staci investovat do lepsieho naprogramovania stranky a mazat resp. upravovat prispevky ci temy automaticky. Tod moj nazor.
Odpovedať
pre niektorych na vysvetlenie, tema nebola uzavreta okamzite po tom ako o to veronice poziadala, ale az temer o 24 hodin teda ziadne bezhlavne uzamknutie a ako pise autorka temy vyssie, tema stratila povodny zmysel a aj sama uvazila, ze nie je vhodne v teme pokracovat ak je zaujem diskutovat na podobnu temu o detskych domovch, tak potom pouzite moznost zalozenia novej temy, kde sa na zaciatku jasne definuje problem, vseobecne detske domovy...
Odpovedať
anaxamon, tak este raz - zakladatelka poziadala o uzavretie temy skor, sko tam boli pridane dalsie prispevky. to, ze sa tema zamkla az o 24 hodin, bez toho, aby si adminka precitala, ci tam niekto nieco dopisal alebo nie, uz je na zvazenie niekoho ineho... nebola to tema typu potrebujem radu - dostala som ju, mozte zavriet. ako sama veronice pise, pod tou istou temou sa da diskutovat dost - ved pomoc detom z DD je myslim dost vseobecna tema...
Odpovedať
Profilova fotka
aduliena - by ma zaujimalo, ako mozes vediet, ze som si temu nepozrela? Citala som z nej vsetky prispevky.
Odpovedať
aduliena, ma sa vychadzat z nazvu temy alebo z prveho prispevku? to je dilema ze? :-N
Odpovedať
tak preco si ju zamkla...podla mna ten druhy pohlad na vec je celkom zaujimavy... podla casu prispevkov, si mohla tusit, ze veronice nevie o tychto novych prispevkov, tak si so zamknutim bud mohla pockat alebo sa spytat zakladatelky, aspon mne to pride logicke.
Odpovedať
anaxamon, to sa mna pytas? =-) ja neviem ako ostatne, ak nieco hladam, hladam podla nazvu temy a nie prveho prispevku.
Odpovedať
tak vedz, ze pri posudzovani obsahu temy my ako adminy vychadzame z obsahu prveho prispevku, nie z nazvu temy..tak ako to bolo pri temach o knazoch, nabozenstvach, ebay, cinskych predajcoch a inych podobnych..
Odpovedať
anaxamon, ak si kliknes na linky, ktore som tam dala, reaguju presne na ten skopceny PRVY prispevok od veronice... reakciu sklamanych deti, ze ich niekto - vychovavatel - zneuzil ako zobrakov, co prosia o dary... takze moje prispevky boli uplne k teme, konkretnej teme a neviem preco, by sa mala zakladat nova tema. okrem toho mozu vznikat take nedorozumenia ako vidis hore, ze veronice dala zamknut temu kvoli prispevkom pridanin neskor. a k tomu, ze posudzujete prvy prispevok a nie nazov temy, tak by sa malo zavriet ovela viac tem, prave mi napada napr. tema prvy rozvod. tej logike, ako uzivatelka, velmi nerozumiem, ved predsa ked nieco hladam, citam nazvy a nie stale prebehnem celu diskusiu, mnohokrat len par poslednych prispevkov.
Odpovedať
mno tak este raz pre istotu dodavam - co sa mna tyka, kludne temu znova otvorte ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Temy nad 10 tis. prispevkov uz nie je nutne zamykat a vytvarat si dalsie pokracovania, takze uz nam nemusite pisat, ze chcete temu zamknut z dovodu, ze ma vela prispevkov, mozte pokojne diskutovat, aj ak ma tema vela prispevkov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?