Vlastnoručne vyrobené tričko

Zobraz úvodný príspevok
len som vám chcela povedať že si to môžete spraviť doma samé. ja som si teraz urobila vlastnoručne tričko s mee to you medvedikom a prezyvkou Jerry. A vydarilo takže určite si budem robiť aj tričko nevesta. Juj tešim saaaaaaaaaa :-)
Odpovedať
1
2
je to dosť drahe je ich tam 10 a kupiš to tam kde predavaju počitače...
Odpovedať
Profilova fotka
v predajni s pocitacmi? sranda, to manenapadlo, a mozes prezradit cenu? nech idem pripravena, alebo si to rovno rozmyslim :-N
Odpovedať
:-) Každa sranda niečo stojí. Lepidlo na decoupage textilu ma vyšlo 115 Sk. Funguje síce len na servítky (decoupage textilu) ale existujú aj nažehlovacie farby na textil - Textil transfer - dá sa nimi preniesť na triko akýkoľvek obrázok - len ho treba zažehliť cez papier na pečenie (najlepšie biely, čierny zanecháca čmuhy). Možno by však stálo za to zainvestovať - vytlačenie na tlačiarni je určite časovo výhodnejšie a výsledok má šmrnc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzzka1 a ty uz si skusala tu dekupage?? zohnala som si knizku, ramiky, aj servitky, uz mi chyba len lepidlo a robim, ale som zvedava ako to funguje na textil, njak si to neviem predstavit servitka a tricko :-. a co pranie? svadobne tricka chcem urcite tlacit, takych panacikov svadobnych a mozno aj meno tam dam, este uvidime...
Odpovedať
Ešte nebol čas, ale chystám sa na to - aspoň na prestieranie, alebo tak, nech nepokazím nové triká :-) techniku som odkukala na stranke p. brydovej z čiech, sú tam super nápady na hand made práce. Servítkovanie som ešte neskúšala, zato batikujem o 106 :-) :-) :-) , na tej stránke sú rôzne návody ako vyrobiť originál triká - rôzne šablóny na stiahnutie a tak...
Odpovedať
droby stoji to 400,- za 10 papierov A4 takže je to dosť... neviem ako decoupage ale niekto tu hovoril že po prvom prani sa to zničilo :-( na tom čo som urobila ja je napisane že by to malo mať dlhu životnosť no uvidime neterke som k meninam urobila včera tričko dala som tam jej fotku a meno. Dufam že budu mať radosť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Joj dost to je :-. a su aspon take akokeby miernucko chlpate? vies co myslim, take ze to neni len papier.... lebo take mi daval bracho robit a jeto super a vydrzi to ;-)
Odpovedať
je to presne ako nažehlovačka a nie je to chlpate
Odpovedať
jerryjanka, nerozumiem celkom tumu ako si to urobila? Na ten papier si vytlačila obrázok a ten si iba nažehlila na tričko? A môžeš prosím ťa napísať ako sa ten papier presnejšie volá?
Odpovedať
T-shirt transfers for injet - printers tak sa to vola no vytlači sa to ale musi sa to upraviť zrkadlovo zažehli potom cez špecialny papier antiadhezivny /ten nie je priloženy/ sa to znova prežehli a vyperie a potom môžeš nosiť
Odpovedať
Cafte holciny, tak tie statnice som zvladla na jednicky.
Odpovedať
jankita no vidiš a ako si sa bala blahoželam a teraz hor sa do priprav svadby :-)
Odpovedať
jerry - dakujem.. no uz som bola vcera popozerat topanky, ale ani jedne mi neboli dobre :(. Mam malu a siroku labku :(
Odpovedať
jankita aj ja mam taku nôžku... ale kupila som v pohode v jednom lacnom obchode za 400 krasne biele špicate lodičky :-) vy budete mať velku svadbu však?
Odpovedať
no velku... ja len 14, ale drahy rata okolo 70, takze mozno len 60. A to bol aky lacny obchod? Ja som fakt nestastna. Cizmy som si zhanala 2 roky.
Odpovedať
no čižmy na moje lytka su problem ale nakoniec som zohnala mam jedny čierne a druhe modre no to je taky obchod niečo ako činan ale trochen lepší
Odpovedať
Článok sa načítava...
hej, aj tie lytka su problem. No nic, musim este pobehat nieco. Inak si kupim kristusky a hotovo :-D
Odpovedať
to su ake tie kristusky to nepoznam :-N ja som si chcela kupiť nejake tie čo tu tie nevesty maju ale 2000 za topanky nevyhodim... to mi tie moje postačia na tych par hodin - už som ich aj nosila a su pohodlne akurat vankušiky som si do nich kupila... a po svadbe donosim a dobre. za tie peniaze radšej kupim niečo ine... aj oznamka už mam polovicu hotovu a dnes som kupovala pekny leskly papier a tie budem robiť ešte tento tyžden a budem davať rodine a blizkym. tym ostatným pošlem tie čo už mam hotove - tie su na obyč tvrdom papiery.
Odpovedať
ja este nemam ani vybratu fotku na oznamka. Resp. sme si ziadnu spolocnu nevybrali :(. Vy ste take sikovne, vsetko zvladate a ja len tapam. Kristusky su take topanky, ze len tvrda rovna podrazka a nejake snurky okolo nohy, aby drzali. Mal ich obute Jezis - preto sa volaju kristusky.
Odpovedať
aha :-N no nevedela som topanky zoženieš neboj sa a na oznamenia času dosť to len ja som taka hr
Odpovedať
jankita: blahozelam k štátniciam!!! (aj ja mam v júni a uz to chcem mat za sebou) jerryjanka: dakujem za nazov papiera. Ak ho zoženiem tak to skúsim. Pa
Odpovedať
jajkadu - vdaka. Aj ja si to zazijem este aj v juni a obhajobu v maji. Janka - hej, len vsetci tu uz vsetko mate, planujete, uz aj tricka robite a ja nic :(. Strasny pocit.
Odpovedať
Ja som presne kvoli statniciam nechcela svadbu tento rok, aby som potom mala cas tešiť sa z príprav. Neviem si predstavit mat v juni statnice a v juli už svadbu. Asi by som sa nedokazala sustredit na učenie a mysľou by som lietala na oblačiku a rozmyšlala nad svadbou.
Odpovedať
jankita - gratulujem ;-) sikulka si ;-) :-D x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
gabika146 • 25. máj 2007 o 20:30 neviete my niekto poradit kde najdem stranku respektivne nazou stranky kde sa daju objdenat tricka so sv.potlacou raz som to tu videla a nemozem tu stranku najst :-( dakujem gabika146 • 25. máj 2007 o 21:04 raz som to nasla v nejakom albume a s adresou a teraz to nemozem najst prosim poradte ;-( cechulinka • 25. máj 2007 o 22:39 ahoj gabika, podivej se na IP napsala jsem ti par adres, snad pomohou
Odpovedať
ahojte kočky - ja vam ich môžem spraviť aj sama... a to tak že mi pošlete tričká a predstavu alebo obrazok alebo fotku alebo tak... a ja vam to za par korun spravím. ide len o to že trička musia byť blede nie čierne alebo tak
Odpovedať
Profilova fotka
emjee-mrzi ma ale ja som si absolutne nevsimla ze tu uz taka tema je ved tam bol naposledy prispevok vo februari a ani ma nenapadlo listovat dozadu mozes ju kludne zmazat :-p
Odpovedať
baby, mozete prosim aj mne dat tip kde by sa dalo v BA kupit nejake sradnovne tricko so svadobnym motivom pre mna a mojho draheho? zatial som ziadny taky obchod neobjavila, dik moc
Odpovedať
ak vam mozem poradit - tusim nevesticka ewwwi tu ponukala, ze ma zaplatene clenske na nejakej stranke so svadobnymi obrazkami - vyuzite to, najdite si obrazok, ktory sa vam paci, hodte na usb-kluc alebo cd a sup s tym do copyshopu kde vam to vytlacia aj nazehlia ;-) pre sikovnejsie staci kupit nazehlovaciu foliu (napr. ju maju v metre) a vyrobit si to doma ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?