Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
ani nie skor na to chvilu kaslem lebo sa iba zbytocne hadame za blbosti na
ktore mame este dost casu
a drahy je zatial ok no nenie to na 100% ale dajme tomu ze na 90% :-|
v praci je to ok len mam fofry a to som rada lebo lietam a mam aspon pohyb
no hej, nehadat sa myslela som si ze mame rovnaky pohlad na to co chceme na svadbe
ale podla vsetkeho nie ale ja som povaha ktora si musi svoje presadit - bozu zial
a tak "bojujeme" on je baran ja kozorozec obaja rohaty ;-)
teraz papam preto mam cas :-p
dobru chut
hmmm, zistujem, ze mi dost chyba pohyb. v zime uz menej chodim pesi domov a okrem toho len pocas upratovania bytu :-|
juj, obaja tvrdohlavy :-| v jednom ustup ty, v druhom priatel a bude pohoda ;-)
ja viem, sa mi uz dobre machruje, ked mam potom :-D takto pred rokom som sa tiez hadala s kadekym
opisem ti to
moja mama baran - ucitelka
moj drahy baran
ja kozorozed
moj ocino panna ten vie skrotit aj mna aj mamu ked sme v "najlepsom"
ja a moja mama sa mame rady ale stale sa hadame a oco hovori ze to by sme neboli my keby sme si furt nedokazovali kto ma posledne slovo ale chvala bohu drahy pochopil ze ja mam posledne slovo vzdy :-D
samozrejme nie som harpia ale co uz aj tak na konci debaty-hadky nieco zabrblem na koniec :-| :-D
:-D nooo, ma to s vami ocino vesele
my sa mame tiez s maminou radi, no pocas strednej skoly to bolo niekedy dost divoke... obidve sme Blizenci
teraz, ked som sa odstahovala, mame omnoho lepsi vztah
hlavne, ze uz drahy prisiel na to, ako to je :-)
aj ja od dacu so byvam sama nemozem na vztah rodicia - dieta povedat ani 1/2 slova, netvrdim ze je dokonaly ale na 99% a to je podla mna super :-) ked sa stretne viac ludi co musi mat posledne slovo :-D