Zaľúbiť sa viackrát do toho istého človeka

Profilova fotka
Ahojte baby, chcem sa opýtať, ste ešte stále rovnako zaľúbené, ako na začiatku vášho vzťahu, alebo Vás tá zamilovanosť už prešla? Dá sa podľa Vás zaľúbiť do toho istého človeka aj viackrát? Pýtam sa len zo zvedavosti, aby som zistila, či som "normálna". Ja som s mojou polovičkou už viac než 5 rokov, ľúbim ho stále. Niekedy však býva horšie, to poznáte i vy. Ale aj tak ho moc ľúbim a už niekoľkokrát som sa do neho počas nášho vzťahu zaľúbila. Naposledy cez tieto sviatky. Ako ste na tom vy?
Odpovedať
Stale ho lubim, ale intenzitu neviem merat, pretoze vdaka prezitym okolnostiam (skusenosti, zazitky, a pod.), to ziskava nove rozmery, ine dimenzie, ale stale je to laska! A ked sa ma opyta, ze preco, ze co na nom vidim, poviem, ze neviem a ze laska je predsa slepa. A niekde som citala aj to, ze najviac miluje ten, kto miluje bez priciny.... ale to asi nebola odpoved na povodnu otazku, vsak? Dobre, tak neviem, ci sa zalubim znova a znova, ale kazdy den su chvile a situacie, kedy si poviem: "Boze, ja ho tak lubim..." A hovorim to aj jemu, aby vedel....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa x-ty krat zalubila do svojho draheho v den svadby :-) po svadbe sme tych par dni prezivali ako keby sme zacinali znovu randit, bolo to uzasne.
Odpovedať
Aj nám sa to stáva :-)
Odpovedať
my sa lubime stale viac, stale viac mi hovori ze ma lubi, ze sa tesi na nas spolocny zivot, hovorime si ze sa lubi viac ako vcera ale menej ako zajtra :-D a je to pravda
Odpovedať
Profilova fotka
Je to úžasné. Krásny pocit, byť stále zamilovaný/á. Kiež by to trvalo večne... :-)
Odpovedať
no ja mam pocity teraz mesiac pred svatbou po 4 rokoch ako keby sme prave zacali spolu chodit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super! Nech to trvá čo najdlhšie. Ja som včera normálne nevedela od zamilovanosti zaspať. A to mi ani nevadilo, že môj drahý opäť príšerne chrápal (ako vždy). Cítia to rovnako aj naše polovičky?
Odpovedať
ja som tiez nemohla spat, lietam v oblakoch a divim sa ze ci sa vytesujem z tej zalubenosti...marcelka aj moj drahy chrapal a neviem ci to tak preziva, ale asi tazko 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D aj ja sa z toho tesim, rovnako ako vy , babenky :-D Aj my si stale hovorime, ze sa lubime najviac na svete a ze budeme spolu hroooozne stastni ;-) Ja som donho dokonca zalubena stale viac (dokonca viac ako ked sme spolu zacali chodit pred skoro 3 rokmi), alebo sa mi to len zda? A viem, ze aj on to citi rovnako (aspon mi to tak hovori) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môj sa stále vyhovára, že to len preto, že má plný nos! V tom prípade ho má upchatý už 5 rokov! :-D
Odpovedať
Tak ten moj ho ma upchaty 6 a pol roka a vyhovara sa na alergiu :-) A niekedy ho milujemem menej, niekedy viac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kedy im to vrátime, ha?
Odpovedať
Článok sa načítava...
no neviem ako to vratit, jedine ze by som ho celu noc steklila.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mama mi zo srandy hovorí - tam mu chyť nos (hej, a zadusí sa). Na to nemám odvahu, ani srdce.Fuj. Nech len chrápe, aspoň viem, že je pri mne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja toho môjho tiež ľúbim striedavo - raz som hore raz dole ... musím ale priznať, že teraz pred svadbou som nejaká rozladená, možno moc premýšľam či sa v budúcnosti nezmení a sledujem každé jeho gesto a nejako sa mi nezdá i keď sa ľúbime ako "kone" ;-) ale je fakt zlatý lebo má pre mňa pochopenie a lásku mi vyznáva stále a prvý sa vždy uzmieruje :-x PS: tiež si občas chrapká ale neverí tomu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...ten moj je uzasny - ani nepocujem ze spi 8-) on je taky chutnucky ked spi :-) ale fakt - v zivote som ho nepocula chrapat - tusim len raz, ked mal silnu nadchu a bol chorucky, tak som mu to prepacila... asi by som ho poslala na vysetrenie nosnej mandle (keby chrapkal dlhodobejsie), ci mu neprekaza v nose 8-) ale nie... inak u nas je to vacsinou tak, ze ja zaspim do 5 min. a on je potom nestastny ze nemoze zaspat (dufam, ze ja nechrapem :-| ale nie, pytala som sa ho na to :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
Happy, :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja sa zamilovavam do svojho manzela kazdy den x-) a zvlast teraz po svadbe... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme spolu sedem rokov a bez ohladu na svadbu mam casto pocit ze by som ho zlomila kebyze mam ukazat objatim ako moc ho lubim. :-D niekedy lehnime na gauci len tak akoby sme tam boli kazdy sam a niekedy po nom skocim lebo dostanem nahly zachvat nutnosti mu dat pusinu a postiskat ho. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to sa aj mne stáva... drahý je potom celý večer podozrievavý, čo chcem... :-D Ale nie, občas to urobí aj on mne... sprvu ma to hodne prekvapilo, nie je ten typ... ale ako dnes povedal: "Holt, občas sa inak nedá" x-)
Odpovedať
.nuz aj aj musim uznat, ze som do mojho milacika viac paf ako ked sme zacali spolu xodit :-D ..nieco na tom predsa len bude..hm, to caro lasky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chodime spolu 10ty rok ta zalubenost sa tiez vracia, su dni, ked sa idem zblaznit z toho ako velmi chcem byt pri nom, v jeho naruci... je to krasne a som stastna, ze ho mam. Dufam to tak bude stale x-)
Odpovedať
My sme spolu cez 4 roky a aj spolu byvame a zatial nastastie nepoznam nic take ako nuda vo vztahu, alebo vytratenie iskry...Mam pocit, ze ho lubim stale viac a nikdy ma ani nenapadlo, ze by som sa vo vztahu nudila.Dufam, ze nas to nikdy neprejde...
Odpovedať
mne sa to tiez stava.....takze nie si sama, som stale zalubena do milacika, ale niekedy ma chyti taky stav, ze si to uvedomim a som velmi stastna.....je to take zvlastne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, tak si spoločne zaželajme, aby nám to vydržalo až do smrti! ;-)
Odpovedať
majcik presne tak x-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je moja veľká túžba (isto nie len moja) ;-) No viem, že to nepôjde samé "len tak", treba preto niečo aj urobiť a stále robiť, no nie? ;-)
Odpovedať
presne tak, treba to udrziavat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Snažíme sa už teraz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marcelka, krasna tema. Niekedy mam pocit, ze som stale a stale viac zalubena x-) Niekedy mam pocit, ze sme spolu uz 20 rokov - tak sme zohrani. Kazde rano vsak meskam do roboty ;-) pretoze drahy ma kazde rano a kazde poobedie, ked pride z prace vyobjima. Dufam, ze mu to ostane nastalo. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?