Ahojte baby,
chcem sa opýtať, ste ešte stále rovnako zaľúbené, ako na začiatku vášho vzťahu, alebo Vás tá zamilovanosť už prešla? Dá sa podľa Vás zaľúbiť do toho istého človeka aj viackrát?
Pýtam sa len zo zvedavosti, aby som zistila, či som "normálna". Ja som s mojou polovičkou už viac než 5 rokov, ľúbim ho stále. Niekedy však býva horšie, to poznáte i vy. Ale aj tak ho moc ľúbim a už niekoľkokrát som sa do neho počas nášho vzťahu zaľúbila. Naposledy cez tieto sviatky.
Ako ste na tom vy?
Stale ho lubim, ale intenzitu neviem merat, pretoze vdaka prezitym okolnostiam (skusenosti, zazitky, a pod.), to ziskava nove rozmery, ine dimenzie, ale stale je to laska!
A ked sa ma opyta, ze preco, ze co na nom vidim, poviem, ze neviem a ze laska je predsa slepa. A niekde som citala aj to, ze najviac miluje ten, kto miluje bez priciny.... ale to asi nebola odpoved na povodnu otazku, vsak?
Dobre, tak neviem, ci sa zalubim znova a znova, ale kazdy den su chvile a situacie, kedy si poviem: "Boze, ja ho tak lubim..." A hovorim to aj jemu, aby vedel....
ja som sa x-ty krat zalubila do svojho draheho v den svadby :-) po svadbe sme tych par dni prezivali ako keby sme zacinali znovu randit, bolo to uzasne.
my sa lubime stale viac, stale viac mi hovori ze ma lubi, ze sa tesi na nas spolocny zivot, hovorime si ze sa lubi viac ako vcera ale menej ako zajtra :-D a je to pravda
Super!
Nech to trvá čo najdlhšie. Ja som včera normálne nevedela od zamilovanosti zaspať. A to mi ani nevadilo, že môj drahý opäť príšerne chrápal (ako vždy). Cítia to rovnako aj naše polovičky?
ja som tiez nemohla spat, lietam v oblakoch a divim sa ze ci sa vytesujem z tej zalubenosti...marcelka aj moj drahy chrapal a neviem ci to tak preziva, ale asi tazko 8-)
:-D aj ja sa z toho tesim, rovnako ako vy , babenky :-D
Aj my si stale hovorime, ze sa lubime najviac na svete a ze budeme spolu hroooozne stastni ;-) Ja som donho dokonca zalubena stale viac (dokonca viac ako ked sme spolu zacali chodit pred skoro 3 rokmi), alebo sa mi to len zda? A viem, ze aj on to citi rovnako (aspon mi to tak hovori) 8-)
Ahojky, ja toho môjho tiež ľúbim striedavo - raz som hore raz dole
... musím ale priznať, že teraz pred svadbou som nejaká rozladená, možno moc premýšľam či sa v budúcnosti nezmení a sledujem každé jeho gesto a nejako sa mi nezdá i keď sa ľúbime ako "kone" ;-) ale je fakt zlatý lebo má pre mňa pochopenie a lásku mi vyznáva stále a prvý sa vždy uzmieruje :-x
PS: tiež si občas chrapká ale neverí tomu :-)
...ten moj je uzasny - ani nepocujem ze spi 8-) on je taky chutnucky ked spi :-) ale fakt - v zivote som ho nepocula chrapat - tusim len raz, ked mal silnu nadchu a bol chorucky, tak som mu to prepacila... asi by som ho poslala na vysetrenie nosnej mandle (keby chrapkal dlhodobejsie), ci mu neprekaza v nose 8-) ale nie... inak u nas je to vacsinou tak, ze ja zaspim do 5 min. a on je potom nestastny ze nemoze zaspat (dufam, ze ja nechrapem :-| ale nie, pytala som sa ho na to :-D )
my sme spolu sedem rokov a bez ohladu na svadbu mam casto pocit ze by som ho zlomila kebyze mam ukazat objatim ako moc ho lubim. :-D niekedy lehnime na gauci len tak akoby sme tam boli kazdy sam a niekedy po nom skocim lebo dostanem nahly zachvat nutnosti mu dat pusinu a postiskat ho. :-D
to sa aj mne stáva... drahý je potom celý večer podozrievavý, čo chcem... :-D Ale nie, občas to urobí aj on mne... sprvu ma to hodne prekvapilo, nie je ten typ... ale ako dnes povedal: "Holt, občas sa inak nedá" x-)
Chodime spolu 10ty rok ta zalubenost sa tiez vracia, su dni, ked sa idem zblaznit z toho ako velmi chcem byt pri nom, v jeho naruci... je to krasne a som stastna, ze ho mam. Dufam to tak bude stale x-)
My sme spolu cez 4 roky a aj spolu byvame a zatial nastastie nepoznam nic take ako nuda vo vztahu, alebo vytratenie iskry...Mam pocit, ze ho lubim stale viac a nikdy ma ani nenapadlo, ze by som sa vo vztahu nudila.Dufam, ze nas to nikdy neprejde...
mne sa to tiez stava.....takze nie si sama, som stale zalubena do milacika, ale niekedy ma chyti taky stav, ze si to uvedomim a som velmi stastna.....je to take zvlastne x-)
Marcelka, krasna tema.
Niekedy mam pocit, ze som stale a stale viac zalubena x-) Niekedy mam pocit, ze sme spolu uz 20 rokov - tak sme zohrani. Kazde rano vsak meskam do roboty ;-) pretoze drahy ma kazde rano a kazde poobedie, ked pride z prace vyobjima. Dufam, ze mu to ostane nastalo. :-)