Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor, alebo skúsenosť (pokiaľ to už niektorá z vás absolvovala) na obnovu manželských sľubov na niektoré výročie svadby (napr. na 10. výročie), vo forme nejakého obradu v kostole a oslavy, niečo ako na svadbe ale v menšom prevedení.
Čo si o tom myslíte, resp. robieva sa to, plánujete to?
Vďaka za názory
Raz som bola na takomto obnovení sľubov, no bolo to čisto len také neformálne. Aj pán čo to všetko čítal bol len ich známy. No musím povedať, že to malo proste svoje čaro
@molisia noooo tak to aj ja ale ako ved ani tak by to nemuselo byt zle. Aspon sa clovek nemusi trapit nijakymi tlacivami a potrebami ohlasovat a jedno s druhym
@darinita55 Áno dá sa to, manželia si pravidelne obnovujú svoje sľuby v deň, keď je Sviatok svätej rodiny, ale i súkromne, ak manželia chcú obnoviť si sľuby. Požiadajú kňaza vo svojej farnosti a a obnovia si sľuby. My v júli budeme spolu 5 rokov, každý deň si obnovujeme to, čo sme si sľúbili pred oltárom, ale obnova sľubov je možná aj doma a to tak, že sa budete zdokonaľovať v manželstve, upevňovať svoju lásku, dôveru, odpustiť si navzájom a to je to obnovovanie, že chcete byť lepšími a dokonalejšími manželmi, či manželkami.