Oslava svadobného výročia. Super nápady a prekvapenia

Profilova fotka
Ahojte, My s manželom si pripomíname každý mesiac deň, kedy sme sa zoznámili tzn. vždy 26teho v mesiaci a vždy sa snažíme vymyslieť niečo orginálne, malé pre potešenie. Napr. rozložila som sladkosti po bytíku, tak že na každom bol lístok, kde má hľadať a na poslednom bolo milujem ťa. Alebo mi drahý prichystal jahodky so šľahačkou...alebo napíše pár slov pekných...Preto zakladám túto tému, aby sme sa navzájom mohli inšpirovať. Teraz som tu videla v bazári tú jedlú fotku..to je tiež super nápadík... Tak, ak nejaké máte, tak sa môžme navzájom inšpirovať a vymýšľať...:-)))
Odpovedať
1
2
9
Profilova fotka
my sme tento rok neoslavovali ani vyrocie zoznamenia ani vyrocie svadby :-( Moj muz na "taketo veci" nie je a mna to velmi mrzi :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
super tema ywett ;) no u nas vacsinou dostanem nejaku kvetinku alebo cokoladku, pripadne drahy nejaku blbostku odo mna, alebo sme chodievali niekde jest. ale obcas to posunieme, vynechame alebo tak vselijako ;) u nas doma sa nejak romantika nenosi tak sa aspon naozaj inspirujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak skus zuzi ho ty prekvapit uplne malickostou a skus to tak urobit 2-3x a mozno sa spamata a prekvapi aj on, ked to nebudes cakat... V mojom pripade s tym zacal manzel, hned ked sme spolu chodili..nosil mi vzdy ruzicku a kartu/pohladnicu.... Ked to budes najmenej cakat, tak Ta prekvapi...verim tomu a prajem Ti to...ved kazda zena si to zasluzi...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ha, tak to si nenechaj, ked Ti povie, ze sa sprava rovnako, ale konkretnymi opismi, ako: vtedy si urobil, zvykol robit, povedat to a to a teraz si urobil alebo neurobil to a to, z coho bude jasne, ze taky uz nie je, bola by som zvedava, ako by sa z toho vykrutil.....ries to, kym nie je neskoro....drzim palec
Odpovedať
Profilova fotka
tak to uz by ma asi poriadne vytocil, keby aj na to zabudne! Ved ja mu vzdy takto argumentujem, co bolo predtym a co je teraz, ale akosi nikdy nepochodim :-( vzdy mi povie, ze si to len namyslam.
Odpovedať
Profilova fotka
A ako by zareagoval teda, keby ty zabudnes na jeho narodky alebo meniny??? Urcite by ho to mrzelo, ako Teba to, ze si nespomenie na vyrocie..Pockaj nespomenie alebo nechce oslavovat?
Odpovedať
Profilova fotka
vie, ze sme mali vyrocie, ale proste nic sa nekonalo.Takze nechce oslavovovat.Proste sa ma ani neopyal ci nepojdeme na veceru alebo nieco pod.
Odpovedať
Profilova fotka
A keby si ho pozvala ty, myslis zeby odmietol?? Ja tiez sem-tam pozyvam...mozno sa mu to zapaci....a narodky ale oslavujete...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ywett, vzdy som iniciativna ja, tak som to teraz nechala tak, ze ved uvidim, co manzel vymysli....nevymyslel nic. ale kaslat uz na to, svet sa hadam nezruti, aj ked to cloveka zamrzi
Odpovedať
Profilova fotka
No clovek si zvykne na vsetko, ked musi.... Takze asi ziadny namet a napad na prekvapenie nepridas,ze?? :-) :-) Uvidim zajtra mame 1 mesiac od svadby, ci drahy nezabudne...potom dam vediet... :-)
Odpovedať
ahoj ywett, cozeeee? uz mate mesiac??? paaani ale to bezi ;-) tak vsetko dobre jeeeej to je super a my mame 19 teho 4 rocky x-) :-N :-D 8-) ;-) :-) zatial este len chodenia 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No vo februari bude 7 rokov chodenia...tak dúfam, že to bude šťastné číslo... :-) No letí to... A čo nemáš nejaký nápadík?
Odpovedať
Ahoj ywett, aj my oslavujeme nase "mesacia" - vtedy nieco dostanem, cokoladku a tak a v ten den ju pokojne zjem celu ;-) , no a potom ideme na veceru. Iba parkrat sme to porusili, napr. ked bol moj manzel v zahranici. Je to super a tesim sa, ze mame takuto tradiciu zavedenu, je to mile a verim, ze to tak bude stale. Zuzanat: nebud smutna a rovno mu povedz, ze ti to chyba a bolo by pekne, keby to boli iba vase dni.
Odpovedať
ahojte dievky, u nas som to ja, ktora stale zabuda. Poviem vam, nie je to nic prijemne. Akurat vcera sme mali vyrocie - 3 roky poznania sa a ja som sa spamatala, az ked stal medzi dverami s ruzou a cokoladou. Samozrejme, ze som pre neho nemala nic :-( . Ale inak oslavujeme aj vyrocie chodenia velke i male- kazdy mesiac. A na nejake male som si nahodou spomenula a doniesla som mu velke hranolky :-D . A na minulorocne vyrocie poznania som mu upiekla cokoladovu tortu v tvare srdca.
Odpovedať
podla mna je najlepsi napad vyjst si na vyrocie niekam na vylet ci vikend ;-)
Odpovedať
A ten forik s krabicou v ktorej je mensia krabica s este mensou krabicou a v nej krabicka s este-este mensou a este-este-este mensou krabickou az po najmensiu ste uz skusali? :-.
Odpovedať
Když jsme měli výročí, vždy byla nějaká ta kytka, já mu dala ke druhému výročí vyhlídkový let letadlem. K prvnímu výročí svatby jsme přemýšlelí, že bychom šli na večeři tam, kde jsme měli hostinu, ale nakonec pojedeme na ten víkend co nám vychází první výročí do nějakého penzionku. :-)
Odpovedať
katka3 - a co by si dala do tej najmensej krabicky? Ja uz som o tom aj rozmyslala, len som neprisla na to, co by som tam dala. Drahy cukriky nepapa, tak snad len listocek s nejakym vyznanim :-N . radka124 - panecku, tomu lietadlu by sa drahy potesil. Na kolko ta to vyslo? (ak to nie je tajomstvo)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja neviem, ci taneto napad sa tyka vyrocia, ale je velmi romanticky. Ked vas milacik nabuduce pojde na sluzobnu cestu, alebo len na par dni mimo, poschovavajte mu uz do zabaleneho kufra listocky s romantickymi odkazmi. Bude ich postupne nachadzat, a kedze bude vtedy od vas daleko, tak ho to urcite velmi potesi.Mne vtedy ako odpoved posielal zakazdym velmi romanticke SMS. Listocky ma dodnes odlozene. x-)
Odpovedať
baby, ja tiež s priateěom oslavujeme každý mesiac .....a už mi dochádza fantázia, takže by bolo naozaj super, poradiř si.... ja som to už spomínala v téme Vianoce.....kúpila som mu starožitný otvárací kompas kde bola vygravírovaná moja fotka....ako symbol toho, aby si ku mne vždy našiel cestu.... no a potom to boli DVD filmov, ktoré zháňal, CD jeho obľúbených skupín ale o chvíu budeme zase oslavovať a ja som v strese, čo mu dať.......
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, a co takto vzdy maly vylet, trebars vlacikom, niekde na pekne miseto, kde je aj hrad trebars, ak vas bavila bicykle, tak vziat aj tie a urobit si picknick? Nepoviete mu nic, len aby sa obliekol a zabalil si ruksak. No a vy ho povediete.....Pre ozaj velke vyrocia sa to da aj dalej, trebars lietadlom, s nejakou lacnou let.spolocnostou. Radsej oslavovat len raz do roka, ale poriadne!!!! No a na tie male oslavy postaci aj sampanske a sexy bielizen... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby,,, ja som manželíkovi upiekla tortu,,, zapálila okolo nej sviečky, napísala na papieriky pokyny kde má hľadať, poskrývala tie papieriky na rôzne miesta, zhasla svetlo a skryla sa do skrine. Nápad to bol super...ale vznikol trapas.... miláčik si prvý papierik nevšimol aaa bolo po všetkej romantike :-S tzn... že bol šokovaný čo sa deje...a ja som trčala v skrini a čakala kým ma nájde... noo nakoniec išiel za mamkou, že kde som... a ona bola tiež šoknutá .... takže som musela výjsť ]-( ]-(
Odpovedať
holky, já miluju vánoce a jednou jsem od přítele dostala jako překvapení k výročí, které slavíme v červenci, ozdobený stromeček, pod ním dárek a dokonce i vánoční ubrus dal na stůl a uvařil řízky se salátem :-D. No a já jsem zase jemu jednou připravila piknik v obýváku :-). Venku zuřila zima, ale my jsme opravdu byli jako někde na pláži :-). Na zem jsem dala deku, obestavěla jí snad všema kytkama včetně palem, který jsem doma našla, zapálila svíčky a připravila k ruce všechno od pití a jídla, aby jsme nikam nemuseli. bylo to vážně dobrý :-).
Odpovedať
Jej, jarula, super napad, muselo to byt skvele! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a to som si myslela ze sme 1 ozaj z mala ktori poctivo oslavuju uz skoro 4 roky kazdy mesiac vyrocie :-D podla mna je to super zvyk, my si zvykneme dat len malinke darceky ako pozornost a pre potesenie ale vzdy na vyrocie pripravim nejaku sladku mlsku na vecer-vacsinou puding,a le vzdy ho inak ochutim, ozdobim... ;-) zrovna dnes mame 3roky a 11 mesiacov, ale uz v sobotu som draheho zobrala do SND lebo tam nikdy nebol a chcel vidiet ako to tam vyzera :-D ;-) a dnes mu dam este dlhy, vysoky pohar na pivko :-)
Odpovedať
No my sme spolu 11rokov a 4mesiace manzelia. Vyrocie sme vzdy oslavovali niekde uplne sami. Najprv sme isli na veceru a potom sme odisli na chatu do hor. Teraz uz chatu nemame :-D a byvame spolu v nasom bytiku, takze zatial si kazdy mesiac pripomenieme, ze prveho bol nas krasny den a len tak sa k sebe tulime a rozpravame si, co sme zatial vsetko zazili, ako nam bolo, ako nam bude a snivame o spolocnych snoch :-) Uvidime ake bude prve vyrocie, ale uz teraz viem jedno: vzdy je to o dvoch ludoch, takze pokial sa budeme milovat, vazit a ctit si jeden druheho, tak vzdy to bude kraaaasne a bude to uplne jedno, ci to oslavime na chate, v byte, v posteli, na gauci, v restike..............dolezite je, ze sme pri tom duchom aj telom a vieme, ze je to NAS den.
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?