Prodloužený víkend na výročí svatby. Kam se vydat?

gaudi
Autor diskusie
18.09.2011
Naše první výročí se blíží a rádi bychom si udělali nějaký romantický, ne příliš finančně náročný (přestavujeme dům...) víkend někde v okolí. Máte někdo typ? Kde je to krásný, romantický, člověk se nenudí? Je vlastně jedno kde, Čechy, Slovensko, Rakousko, Německo, Maďarsko,... původně jsem chtěla jen v Čechách, ale protože je podzim a počasí se pomalu kazí, tak mi dochází nápady... Prosím poraďte.
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
zakica
19.09.2011
ahoj, my sme boli toto leto na slovenskej dovolenke a boli sme na Liptove, v okolí Ružomberka, tá dedinka sa volala Dedinka pod Salatínom, boli tam samé drevenice a bolo to super krásne prostredie, no neboli sme tam sami, takže nejaká velikánska romantika sa nekonala, no bola som tam s mojim milovaným manželom a už len to bolo romantické :) čiže môj nápad: Liptov :)
Odpovedať
gaudi
Autor diskusie
23.09.2011
@zakica diky moc za radu, zni to hodne lakave, jen je to prece jen trohcu z ruky... ale treba na normalni dovolenku je to urcite skvely typ, diky
Odpovedať
marcicek84
28.09.2011
@gaudi ahoj, můžete zkusit Budapešť - kombinace termálu nebo poznávacího zájezdu, není to daleko, ceny v přepočtu jako u nás, možná nějaké víkendové pobyty ze slevomatu (v rámci ČR nebo SK)
Odpovedať
marcicek84
28.09.2011
@gaudi - joa ještě může zkusit Tropical Island v Německu např. s kombinací poznávačky v berlíně, podle mě to taký není daleko a pokud máte ráci koupání, tak je to dobrý tip, jao byste byli u moře někde v Indonésii a kryt bazénu je oropustný, takže tě slunce opaluje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jakubvokoun
21.01.2014
V naší nabídce jsou přímo wellness víkendy i se zajištěním veškeré přepravy . Další kalkulace na dotaz.
Odpovedať
whirlwind
03.11.2016
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Iný dôvod".
silvinaamar
03.11.2016
Nádherné miesta kde sa dá tráviť víkend sú aj na liptove a to je jedno že kde ale celkovo krásna príroda a veľa lesov, veľa aj súkromných apartmánov a malých penziónikov akurát na romantiku :-) do toho sa môžete ísť okúpať do tatralandie a víkend za vami a budete zrelaxovaní :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?