Len pre zaujimavost :-)
- Po 1. roku manželstva sa oslavuje bavlnená svadba : partneri by sa mali spolu ešte stále cítiťako v bavlnke.
- Po 2. roku papierová svadba: partneri by mali pri tejto príležitosti sviatočne stolovať.
- Po 3. roku kožená svadba: partneri bysi mali venovať darčeky vyrobené z kože.
- Po 4. roku kvetinová svadba: príbytok by sa mal vyzdobiť kvetinami.
- Po 5. roku drevená svadba: partneri by si mali venovať vzácnejšie predmety z dreva.
- Po 6. roku železná svadba: partnerka by mala dostať darček z kovu.
- Po 7. roku medená svadba: partnerka by mala dostať medený peniaz.
- Po 8. roku bronzová svadba: partnerka by mala dostať darček z bronzu.
- Po 9. roku hlinená svadba: partnerka by mala dostať darček z pálenej hliny.
- Po 10. roku cínová alebo ružová svadba: partnerka by mala dostať množstvo kvetov.
- Po 11. roku oceľová svadba: partnerkaby mala dostať praktický darček z ocele.
- Po 12. roku hodvábna svadba: partneri by si mali venovať darčeky z pravého hodvábu.
- Po 13. roku čipková svadba: partnerkaby mala dostať pôsobivý čipkový darček.
- Po 14. roku slonovinová svadba: partnerka by mala dostať darček zo slonoviny.
- Po 15. roku krištáľová svadba :partneri by si mali venovať darčeky z krištáľu.
- 20. výročie: porcelánová svadba
- 25. výročie: strieborná svadba
- 30. výročie: perlová svadba
- 35. výročie: ľanová alebo korálová svadba
- 40. výročie: rubínová svadba
- 45. výročie: jantárová alebo zafírová svadba
- 50. výročie: zlatá svadba
- 55. výročie: smaragdová svadba
- 60. výročie: diamantová svadba
- 65. výročie: kamenná svadba
- 70. výročie: platinová alebo požehnaná svadba
- 75. výročie: nebeská svadba
majcik....to by bolo super... ale ja ho nepotrebujem blokovat pred krcmov alebo pred obchodom s pocitacmi, pocitacovymi suciastkami a tak...... to by mohli rychlo vymysliet....ze dala by sa naprogramovat, ze k pocitacu bude moct ist iba na 2 hodinky denne a potom ho to odtiahne... to hej :-D :-D :-D :-D :-D
Soni - ja ho zatial tiez nepotrebujem pred nicim blokovat /klop-klop/, ale mozno zivot nieco prinesie :-|
Vies, ak je taky sikovny v PC, mohol by to preprogramovat :-)
Hej vy dve, uz zase, klidek, jo? Nahodou to bolo celkom vtipne, ja mam taku zivsiu povahu, mam pochopenie, ale na druhej strane asi by som to tak nenapisala...Len sa prosim nezacnite popotahovat za slovicka, kazda ste ina a respektujte to...
V dnesnej dobe manzelstva akosi nie su v mode....ja neviem, preco vsetko sa mlade rodiny rozvadzaju, kedysi toho tolko nebyvalo :-( Dufam, ze nam to vydrzi ;-) Moji rodicia su spolu 29 rokov a mozem povedat, ze stastni ;-)
Ahojte, tie vyrocia svadby su zaujimave :-) ja len, ze my dnes mame 9.rokov co sme zacali spolu chodit,tak poviem manzelovi, ze "Po 9. roku hlinená svadba: partnerka by mala dostať darček z pálenej hliny. " :-) Ze mame "Hlinene vyrocie chodenia" aj ked uz teraz sme uz 4 mesiace manzelmi....no darcek z palenej hliny?neviem ci by ma nim potesil? :-D