Ako usadiť hostí pri hranatých dlhých stoloch?

Pekny den nevesticky, chcem sa poradit, lebo odpoved som nikde zatial nenasla. Budeme mat hranate stoly, jeden, kde budeme sediet ja, muz, moja mama, teta, jeho mama a otec, takze to je ok. Na internete som citala, ze dalsi hostia, ktori sedia pri dalsich hranatych stoloch by mali sedie muz, zena, muz, zena a pary oproti sebe, zevraj je to lepsie aj kvoli rozprudeniu zabavy, 6 jednu a 6 na druhu stranu. Co si o tom myslite? Mali ste to tak alebo sedeli vedla seba???
Odpovedať
@suzie1987 my este len svadbu budeme mat ale isto by som pary nedala oproti sebe. planujem dat pary vedla seba a na striedacku muz, zena, muz, zena. ved cez stol sa partnery navzajom nebudu pocut.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme hostí usádzali tak aby sedeli na striedačku muž a žena, niekedy to nevyšlo úplne, ale nevadí. Dosť sme prihliadali na to, koho k akému stolu, tak, aby tí čo sa poznajú sedeli pri sebe, nejako extra sme neriešili miešanie rodín a myslím, že všetci boli spokojní, veď na východňarskej svadbe sa skamarátia hostia tak či tak. No partneri sedeli vedľa seba vždy. Úprimne, ak by som prišla na svadbu, kde by bol môj muž usadený oproti mne, bola by som naštvaná :-D Nemyslím, že toto má vplyv na rozprúdenie zábavy, partneri by mali sedieť spolu, keď je dobrá atmosféra a správni ľudia ( a správna pálenka) o zábavu pri stole sa netreba báť :-D
Odpovedať
Tiez už začíname riešiť zasadaci poriadok, a tiež budú hranate dlhe stoly. V podstate usadzame podľa rodin, a určite pary vedľa seba, myslím, ze to na rozprudenie zabavy postaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 my sme boli minulý rok na svadbe, kde boli hostia usádzaní štýlom páry oproti sebe..bola to pekná somarina :-D vôbec sme sa nepočuli a po hlavnom chode sme si aj tak sadli vedľa seba. My budeme dávať páry vedľa seba a ako to vyjde, keďže tam budú aj nejaké deti.
Odpovedať
Uprimne si myslim, ze to nie je dobry napad dat pary oproti sebe. Ako vies, isto sa budu chciet aj chytit za ruky jedno s druhym a co budu sa liepat cez stoly. Zabavu isto nerozprudis tymto sposobom
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som akurát dorábala zasadací, tiež máme dlhé stoly a páry určite iba vedľa seba. Ja ani nejak neriešim, aby boli muž-žena-muž...aj tak to nevychádza, keďže viacerí sú bez partnerov, alebo deti...myslela som skôr na to, aby sa ľudia vedľa seba či oproti vedeli spolu rozprávať.
Odpovedať
Profilova fotka
na našej svadbe budú tiež páry vedľa seba ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 neriskovala by som a dala by som radsej pary vedla seba. my sme tak tiez pousadzali hosti a aj napriek tomu bola zabava dobra a ludia sa medzi sebou aj pozoznamovali. my sme skor pomiesali strany a bolo to super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pary daj rozhodne vedla sebe. Osobne by sa mi nepacilo, keby priatel nesedel pri mne ale oproti. Bolo by to take cudne a isto by sme si aj tak premiestnili aspon po case stolicky a dali by sme si ich pri seba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?