Kam usadiť deti mladšie ako 2 roky?

Ahojte teraz v septembri sa idem vydávať a robím zasadací len neviem ako s deťmi ktoré sú do 2 rokov keďže ich mám pomerne dosť a neviem či im dávať miesto pri stole alebo nie. Čo mi poradíte???? Ako to mam poriešiť???
Odpovedať
asi najlepsie s rodicmi sa poradit
Odpovedať
Profilova fotka
Také menšie mali rodičia na rukách, ak to bolo dieťa nad 2 roky, tak sme dali aj stoličku. Ale skús sa opýtať aj rodičov.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali pre každého člena samostatné miesto vyhradené aj pre 3 mesačné bábätko bola prichystaná stolička, kam si mohla mamina položiť vajíčko a deti sediace mali pripravené buď detské vysoké stoličky, alebo normálne (to sme sa spýtali rodičov, čo uprednostňujú) ale v každom prípade tak malé deti by mali byť pri rodičoch, aj keď im napríklad nebudú servírovať menu
Odpovedať
Malé detičky by mali sedieť pri rodičoch, najlepšie asi bude keď sa opýtate ich či chcú pre ne nejaké vysoké stoličky alebo zvládnu sedieť na normálnej stoličke alebo úplne maličké budú buď vo vajíčku ako spomínala diananana alebo budú sedieť na rodičoch. Treba sa hlavne ich spýtať ako im to bude vyhovovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite pri rodičoch
Odpovedať
Viem, že pri rodičoch :-) len neviem sa rozhodnúť či mám im dať samostatné miesto alebo nie či rátať s tým, že budu mať kočiar.
Odpovedať
u nas mali deti normalne samostatne miesta pri rodicoch. nevypytovali sme sa, mensie dostali detske stolicky, vacsie uz normalnu-potom si to aj rodicia pomenili a poposuvali, ako chceli. Takze sa urcite popytaj, ak nevies, radsej by som miesto nechala
Odpovedať
Profilova fotka
Povypytuj sa rodicov ako je im lepsie. My mame tiez viacero deti do 2 rokov, hlavne do 1 roka a vsetkych sme usadili tak, aby boli na konci stola a mohli mat pri sebe tym padom aj kociar, plus si mozu dat k sebe potom aj detsku vysoku stolicku. Normalne stolicky maju az deti starsie take nad 3 roky :)
Odpovedať
My mame 3 deti ktore maju pol roka a nasho syna ten ma 1,5 roka. Syncek bude mat detsku stolicku medzi nami a na ostatnych som sa pytala ich rodicov. Kociky budu mat pri sebe (kvoli nim budu sediet na konci stola aby sa mali kam dat a nezavadzali). Su to dvojicky, tie vraj bez stolicky, tak kazali rodicia a to tretie vraj so stolickou. Opytaj sa ich rodicov oni budu najlepsie vediet ci ich chcu mat na sebe alebo v stolicke.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkammm skúsiť si vybaviť tie jedálenské stoličky pre malé deti a dať ich k rodičom.. aspoň aj rodičia ich nebudú mať stále na rukách..
Odpovedať
U nás budú pri rodičoch na vysokých stoličkách
Odpovedať
Profilova fotka
pri rodičov ich posaďte, detský stôl by som riešila iba pre detičky staršie ako štyri alebo päť rokov. lebo takýmto menším treba aj pomôcť s papaním, krájaním a vo väčšine prípadov aj dať pozor na to aby vôbec niečo zjedli :) ak by ste si neboli istý tak sa môžete spýtať aj priamo rodičov ako by to chceli
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak malým deťom nedávame samostatné miesto, ostatné deti predškolského veku budú mať samostatný priestor s animátorkou
Odpovedať
@majkammm My sme mali vsetky deti usadene pri rodicoch - kazde dieta malo miesto a pri mensich sme sa pytali rodicov ci chcu detsku stolicku alebo klasicku. Neviem si predstavit ze by mali deti cely cas posadene na kolenach. Tiez osobitny detsky stol - ktore dieta si samo sadne k stolu s inymi (mozno aj cudzimi) detmi. Nedava mi to zmysel, tiez nerobime osobitny stol pre dochodcov, single ludi a pod :D :D :D
Odpovedať
@zuska_bluzka Vy budete mat na svadbe aj animatorku???
Odpovedať
@renna34 áno
Odpovedať
@zuska_bluzka a to bude nejaka tvoja znama alebo niekto s rodiny? Lebo to prvy krat pocujem, ze na svadbe animatorka. A kolko deti budes mat na svadbe?
Odpovedať
@renna34 hotel ponúka túto možnosť, osobne ju nepoznám... detí predškolského veku bude takmer 20 (ak ovšem všetci prídu s nimi) tak aj preto...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka Fu tak to budete mat celkom dost malych deti. A rodicom nevadi, ze budu v inej miestnosti a nebudu ich mat na dohlad? A budu sa aj oni nejako zapajat do tej svadby alebo budu mat stale nejaky iny program s tou animatorkou?
Odpovedať
@zuska_bluzka uz potom tomu rozumiem. Pre tak vela deti sa to aj oplati a este pokial vam to aj hotel ponuka tak o to lepsie. My nebudeme mat ani zdaleko tolko deti co ty. My mozno tak zo 5 deti ak som dobre tak predbezne ratala
Odpovedať
@rosiena bude to na nich, je to len možnosť, nie povinnosť byť s animátorkou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?