Rodičia pri svadobnom stole

Profilova fotka
Po mojom boku (nevesta) mam usadit moju maminu alebo otca??Myslim,ze maminu ak sa nemylim ;-)
Odpovedať
etiketa radi...pri nevestinom boku sedi mama a otec zenicha a pri zenichom boku mama a otec nevesty aspon tak som sa docitala...nevesta sedi po prvej ruke zenicha :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ide o to,ze priatel uz nema ani jednoho z rodicov,tak tam bude jeho sestra s priatelom plus krstna so synom....Tak ako usadit toto???
Odpovedať
a keby ste za hlavnym stolom len vy dvaja a ostatnych usadite uz?? aj my to tak budeme mat ja chcem byt hlavna so zenichom...
Odpovedať
ale ved pozeram ty mas svadbu este vyse roka pred sebou nezaoberaj sa uz dopredu takymito banalitami to sa riesi 2 mesiace pred svadbou :)
Odpovedať
Profilova fotka
no hej,ja to nejak "naostro" neriesim,pre mna to nie su banality,kedze mam rada veci poriesene,alebo prinajmensom premyslene s istym casovym predstihom ;-) aby som potom nemusela riesit sto veci naraz ,aj ked viem ze casu je este dost :-) .A to s tym,ze by sme mali sediet za stolom iba ja a zenich,to si teda predstavit neviem...ved by mi bolo smutnoooo :-) Ale dakujem pekne za nazor ;-)
Odpovedať
ja by som to nadala nastriedacku chlap/zena, nech je to take 'pestre' a rovnomerne. cize mama, tato, ja, zenich, svokra, svokor
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme tak ako ikissedagirl :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?