Ahoj babenky, ako vyzerali zasnuby u vas? Mali ste nejake oficialne ziadanie o ruku? Ja si to predstavujem skor ako male posedenie s rodicmi pripadne najblizsou rodinou. Nie som si ista ako by to malo vyzerat.
;-) My sme spolu už 7 rokov, a tak za 2 rôčiky by sme chceli späčatiť svoju lásku.
Zásnuby by sme chceli len v kruhu najbližších, ako rodičia, súrodenci a starý rodičia. Nič veľkého. Urobíme to doma alebo v reštaurácii.
Veľa Šťastia... ;-)
u nás sa z toho nerobila nejaká veľká ofocialita.... lens om čakal na vhodnú chvíľu, keď bude celá rodina pokope, aby som im to príslušne a patrične oznámila... samozrejme, môj dedo nebol k zastaveniu, keď som sa pokúsila ho zastaviť, že chcem niečo povedať a tak sa to všetci dozvedeli až sprostredkovane od našich, keď som k nim o týždeň šla... ;-) (doma začali hádam aj stávky uzatvárať, čo som chcela povedať :-D )
mne sa taká oficialita vcelku moc nepozdáva... stretávame sa s rodinou hodne často a nemám pocit, že by sme potrebovali posedenie špeciálne kvôli zásnubám. U nás boli zásnuby len jasným potvrdením toho, že v krátkom čase bude svadba. A na tú bolo treba šetriť... :-D
my sme sa zasnubili,tiez len tak "neoficialne", na nase vyrocie som dostala prsten s otazkou, ci si ho raz chciem vziat :-D . a potom sme to oznamili u jeho rodicov, mojich a bolo po zasnubach, ziadna vecera, oslava...mne bohate stacilo aj takeo oznamenie rodicom :-D
Ja som bola o ruku poziadana 6 krat, naposledy ked mi visazistka skusala svadobny makeup... Tazke o nejakych oficialitach sa nedalo hovorit.. Stacilo ze ledva rozdychali tu 10 dnovu svadbu, heh
tchawky.....takže my mame zasnuby ZAJTRA...tie oficialne. toie nase sme mali pred mesiacom v posteli. tiez tak znenazdajky.akoze vedeli sme ze sa xeme brat, aj ze spravime zasnuby, ale nevedela som,ze uz kupil prsten....nosim ho uz mesiac, presne dnes mame 4 roky co sme spolu, dva roky spolu byvame. preco som na nete ked mame vyrocie? drahy je v robote.tak nic.... zajtra ideme na veceru do Villa Regie v Ke, na faaaajne denko (vrelo odporucam, moc fajne papanie). Budeme deviati, Vladkova najblizsia rodina a moja. ziadne oficiality, nakazala som kazdemu ziadny smoking, ziadne vecerne toalety, ziadne darceky. s Vladkom iba chceme, aby sme si prvý krat vsetci spolu sadli (u nas je to dost velky problem, pretože môj brat ma kazdodennu robotu v BA), popripade dohodli veci na svadbu, ze kto co a podobne...a mozno sa budeme takto stretavat castejsie. :-)
tak zajtra drzte palceky.....
moj drahy je taky vystresovany z toho....nevie co ma povedat, pritom medzi sebou mame vsetci super vztah. Otec si s Vladkom tyka..... no, potom hodim nejake photo do nasho albumiku. 8-)
My sme to maminam oznamili,na druhy den sme ich zobrali do restiky,rozobrali sme s nimi dolezite veci a nase predstavy,potom sme omrkli restiku kde to bude a bolo ;-) :-D
my sme sa dohodli ze ziadne oficialne zasnuby sa robit nebudu :) je to nasa sukromna vec a nato aby sa s nami tesila rodina je svadba :) len sme sli s flasou sampusu k nasim a na druhy den k jeho rodicom...oznamili sme im ze sme sa zasnubili, pripili si, pokecali a pobrali sa svojou cestou :) a este sme im oznamili ze sa berieme vtedy a vtedy...:) myslim ze tak to bolo najlepsie pre vsetkych :)
ja som tu uz pisala v par prispevkoch ako vyzerali nase zasnuby, takze tu iba to najpodstatnejsie - zasnubili sme sa sami na tej istej akcii kde sme sa spoznali. rodicom sme zavolali na druhy den... mama bola dost negativne naladena, ze je to skoro a naco ked svadba bude az neskor... ale skor to bolo preto, ze 2 tyzdne pred nami, sa totizto zasnubila moja o 3 roky mladsia sestra a ocova reakcia bola ta, ze to sa tak nerobi, ze to treba oficialne (tu mi skoro mobil vypadol z ruky, lebo od neho by som isto necakala taku reakciu :-D draheho rodicia sa tesili... a jeho mama sa hned pytala, ze kedy svadba atd. teraz to uz nikto neriesi. oznamili sme datum svadby jednej aj druhej rodine - tym najblizsim a ostatni sa to podozvedaju od nich (podstatni ludia to vedia) a oficialne zasnuby (resp. ja by som to skor nazvala dohodnutie veci ohladom svadby) bude niekedy cez vianoce po roku a pol od zasnub...
u nas zasnuby dopadli tak, ze my mlady sme sa tak trochu hanbili za rodicov v dobrom zmysle slova, namiesto riesenia veci sa vsetci smiali, rehotali , kecali vtipy, no proste hroza, doteraz sa z toho smejeme, boli zo dna na den, nechcela som to tak, ale nakoniec bolo to fajn celkom a na konci zasnub, sme sli sliepky nahanat, bo nam utiekli s mojim snubencom, no tak vidite u nas to dopadlo takto, :-D
Tak ahojte, noo...nase zasnuby prebehli nasjkor vo dvojici...v podstate som nic netusila, pretoze sme sli kupovat nove auto, kedze stare nam nabural jeden "sikovnik". Pobehali sme nejake tie auto-predajne a dokonca sme si aj vybrali, ze teda uz take vacsie...rodinne...kedze sme boli hladni ako vlci, Drahy navrhol obed v Bojniciach. Boli sme sice v Prievidzi a on sa nikdy do Bojnic sam od seba netahal a vzdy frflal, ked som ho tam ja volala ( Bojnice su moja srdcovka), bolo mji to trosku cudne...napapali sme sa v dobrej restike a sli sme sa este prejst(na jeho navrh-to mi uz bolo podozrive). Ked sme prisli k zamku klakol si a spytal sa, ci sa chcem stat jeho zenou...Ako tusila som , ze sa nieco chysta, ale poviem vam, v ten moment ani neviem, ci tam boli nejaki ludia...len som sa na neho usmievala a suhlsila som...no a teraz onedlho chystame aj oficialne zasnuby. Ja uz sice rodicov nemam, ale on ma fantastickych a bolo by mi luto, keby sme sa s nimi nepodelili o takuto radost, takze pridu ku nam na obed a Drahy ma oficialne poziada o ruku ( od mojho braska) :) takze sa velmi tesim aj na taketo oficiality :D
mojho priatela brat poziadal svoju priatelku pri oslave 50tky ich rodicov, kde mali ich najblizsiu rodinu. (bez snubenicinej rodiny ovsem :D ) no a mali to tak, ze mal rec, ze vsekto naj rodicom a tak..a potom sa moj drahy postavil siel pre kyticu pre buduc svagrinku a jeho brat mal krasny predslov, co kazdy slzil, potom si klakol a vytasil prsten....
ja len dufam, ze tato rodinna tradicia sa nezachova a nepoziada ma o ruku na ich svadbe...take sa mi to nepaci....
ako bolo to pekne, mile, romanticke, ale pre nu ti ludia boli v podstate este cudzi....
mne by sa to pacilo nejako bud len my dvojka alebo aj pri nasich keby to zvladol, ale na to sa starych rodicov velmi boji mam pocit :-p :-D a tak si stale hovorim, ze ma pozna uz za tie roky, ze nieco snad vymysli romanticke:) no uvidime....
a teraz ma napadlo kamosku poziadla snubenec o ruku v Prahe, pod Petřinom v tych zahradach, najprv jej dal taky ten velky hrackarsky prsten a ona chytila zachvat smiechu, alebo potom jej dal ten ozajstny:)
a kamos zase pustil video, kde spevak polozil snubak na klavir, spieval a spieval a pri konci vzal prsten a odisiel a ako skoncilo video tak o ju poziadal o ruku... hold same svabby tohto roku, sameee :) lne nie ta nasa, snad o rok ;-)