Chceli ste vedieť, koľko stál váš zásnubný prsteň?

Profilova fotka
chceli ste to niektora vediet? normalne ste sa spytali partnera alebo vam to povedal sam od seba? ma to vobec zena vediet?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja osobne by som to nechcela vedieť, na čo vôbec, nejako mi nezáleží na tom, či stál prsteň dvadsať, alebo tisíc eur ... veď koľko za neho snúbenec dal, neznamená, že toľko ma miluje ... dôležité je, že chce byť môj manžel a že mi kúpil decentný prstienok podľa mojich predstáv (to znamená, že ma dostatočne počúva :D )
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikei ja som to chcela vedieť od svojho drahého, ale neprezradil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
keby mi to povedal fajn, no nechcel prezradiť a ja som sa opýtala iba raz zo zvedavosti.. no ale videla som ho v zlatníctve (pri výbere obrúčok) takže som sa to dozvedela tak či tak
Odpovedať
@mimikei Nepytala som sa ho na to, vobec mi nenapadlo riesit cenu. Az neskor po svadbe na to tusim raz prisla rec a aj mi povedal, ale uz si tu sumu ani nepamatam :D Preco je to pre teba dolezite vediet?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to vedela, kedze som ho obzerala nejaky cas. ale keby som nevedela, tak by ma to nezaujimalo a ani by som po tom nepatrala :) naco
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska nie, ze je to pre mna dolezite ale skor som chcela vediet, ze co si o tom myslite, ci by to zena mala vediet alebo nie. ci sa vobec na to ma pytat. lebo mam vela zien, ktore rozpravaju o tom kolko stal ich prsten a tak mi napadlo, ze ako sa to vlastne dozvedeli ale celkovo mam tiez taky nazor, ze je jedno ci stal 10 alebo 1000 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa to dozvedela uplnou nahodou, ked som upratovala a zakladala dokumenty, a medzi nimi bol appraisal ktory nastavajuci objednal k prstienku. No nenapadlo by mi sa pytat.
Odpovedať
mna osobne to netrapi, viem že lacny nebol ale tiež ani extremne drahy. No z okolia padaju stupidity ako "co stal?" a "kolko to má karátov" ako by to na tom celom stálo
Odpovedať
@mimikei Aj ja poznam take co rozpravaju kolko stal, akoby na tom zalezalo :) ako som pisala, mne aj potom povedal, ale ja si nepamatam :D Pacilo sa mi, ze sa mi presne trafil do vkusu a ze ho vybral on od srdca a dal si na tom zalezat. Tiez vedel, ze sperky inak nenosim a ani ich vela nemam a ze zasnubny prsten sa mi paci ked nie je obycajny zirkon, ale diamant... takze som dostala briliantovy vybrus. Ale to je len o tom, ze vedel ze sa mi to paci a ze si to mohol dovolit. Inak je to uplne jedno ci je to diamant, ci zafir, ci zirkon, ci koralka a bizuteria - podstata su tie zasnuby a prsten je len symbol :)
Odpovedať
nepýtala som sa a ani to nechcem vedieť - načo aj?? 😒😒 podľa mňa by to žena vedieť nemala a pre mňa je to neúctivé voči partnerovi sa na to pýtať, alebo zisťovať - určite každý chlap prsteň vyberá s láskou podľa najlepšieho svedomia a financií, vŕtať sa v tom môže aj uraziť, alebo naopak - niektorú nahnevať, načo do toho dal toľko peňazí... dôležité je, aby bol z lásky, nie cena (obrúčky detto)
Odpovedať
Nie, ziadny darcek nic na nezaujima kolko stoji. Laska sa nevyjadruje peniazmi ale skutkami.
Odpovedať
mne by to teda ani nenapadlo sa ho napriklad spytat, pride mi to dost take neslusne alebo, ze ti na tom velmi zalezi. ked sa ti ten prsten paci a je podla tvojho vkusu tak nie je dno kolko stal? ja si myslim, ze aj hej :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Podla mna to netreba vediet ani sa pytat :) ved je to predsa darcek a este z lasky :) Moj drahy mi este podotkol ze na internete ho nenajdem, aj ked je z Alo :D ale ani by ma nenapadlo hladat cenu :) no poznam uz aj taku zenu,ktora si sama vybrala prsten a povedala priatelovi ze ten chce ...tak asi to ma kazdy inak. Mne sa osobne paci moment prekvapenia, a to ci sa partner trafi do vkusu zeny. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa nepýtala, ale povedal mi to, aby som ho nestratila :D, a aj tak sme ho museli zmenšovať v zlatníctve, takže by som sa to dozvedela, ale presne ako píšu dievčatá bolo by mi to jedno, či stál 100eur alebo 1000 eur. Keby bolo na mne tak lacnejší by bol lepší :) nekontrolovala by som 40 krát za deň či tam je kamienok.
Odpovedať
@2018vydavamsa Ked mas skutocne kvalitnu pracu - co by hadam mala byt kedze pises ze bol drahsi, tak sa o kamienok absolutne nemusis bat ;) spravne osadeny nevypadne - jedine pod obrovskym mechanickym tlakom, kde by sa zdeformoval cely prsten. Ja svoj snubny a ani obrucku (po obvode celej mam osadene kamene) nedavam vobec dole a "prezili" vsetko - aj kupanie v mori, aj umyvanie riadu, aj lezenie po horach ;)
Odpovedať
@2018vydavamsa s tym kontrolovanim to zazivam rovnako :D a teraz, ked sa nosia zimne rukavice stale to kontrolujem ci niekde mi nahodou nezisiel z prstu dole, teda nemal by ale ten pocit...:)
Odpovedať
Na začiatku aj hej, no potom ma toto bádanie aj nejak prešlo. Načo by to aj bolo. Pamätám sa však, že mi drahý povedal, aby som si na neho dávala pozor a to mi aj stačilo, viac som nepotrebovala vedieť :)
Odpovedať
@mimikei ja viem kolko stal lebo som si ho vyberala sama ale snubenec nakoniec vybral este o nieco drahsi (viac karatov) :) vopred sme to aj preberali ze nechcem aby stal majland kedze ja ho po svadbe uz nosit nebudem
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 prečo nebudeš nosiť po svadbe ten prsteň? :O
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska veru áno, ale aj tak ten pocit, že čo keď... teraz ho nebudem mať asi 3 týždne na prsteň kvôli zmenšeniu a už teraz sa cítim ako nahá bez neho :P
Odpovedať
@2018vydavamsa lebo nevidim zmysel v noseni zasnubneho prstena ked som uz vydata :)
Odpovedať
ja som nechcela vedieť a doteraz neviem. ani mi v podstate nenapadlo sa na to pýtať, keby mi to povedal sám tak okay ale inak dokážem bez tej informácie plnohodnotne žiť a je mi to prakticky jedno :)
Odpovedať
Ja som sa to dozvedela nahodou lebo sme ho boli menit
Odpovedať
Nechcela som, ale keďže mi bol trochu malý, museli mi ho zväčšiť a vtedy som náhodou zazrela tú sumu na bloku :D ale pre mňa je to zbytočné vedieť, ja by som sa potešila aj prsteňu z púpavy, ide mi hlavne o to, čo to znamenalo :)
Odpovedať
Ja som to nevedela, a ani by mi nenapadlo to zisťovať, myslím, že tam nejde o cenu a sumu, ale o to, čo ten prsteň symbolizuje. Aj keby som dostala prsten z hračkarstva, tak by som cenu neriešila.
Odpovedať
Ja viem kolko stal moj zasnubak, kedze som na nete po nom stale pokukovala nakolko som nechcela klasicky s jednym kamienkom v strede...
Odpovedať
ja som chcela vedieť, a aj mi povedal :)
Odpovedať
Profilova fotka
Raz, na jednej party som počula chalanov (muža a jeho kamarátov) ako sa bavia o cene, podľa nich by mal prsteň stáť trojnásobok jeho mesačného platu - to aspoň tvrdil jeden kamarát, že to tak vraj platí v Amerike. :-) Neviem, či je to pravda. :-D My sme prsteň vyberali spolu, ale vždy ma vyhnal z predajne, dohodol sa s predávačkou na cene a ona mi už len vyložila prstene v tej hodnote. Netušila som, aká je ich cena a rešpektovala som toto mužovo rozhodnutie nepovedať mi to. Ani som to neriešila, až sme sa raz boli opýtať v banke na isté transakcie, tak pracovník čítal a čítal a tak víťazoslávne povedal sumu a názov obchodu, akoby niečo tajné prezradil. Ja som položila ruku s novým, lesklým prsteňom na stôl a veľmi pekne mu poďakovala. Takže nechcene viem, koľko ten môj stál.
Odpovedať
Profilova fotka
Viem kolko stal sama som si ho vybrala 😂 ale uz po svadbe ho nenosim, nosim iba obrucku:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikei nikdy ma nelakalo vediet, kolko moj zasnubny prsten stal. Ani som sa ho to nepytala a asi ani nikdy nebudem. Viem priblizne, po kolko sa take prstene hybu a pride mi divne sa na to pytat
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?