Ahojte žienky tak ja už neviem, či som vlastne zasnúbená alebo som len toho môjho fešáka dohnala ku kúpe prstienka... :-( Som z toho smutná aj keď by som sa možno mala tešiť. Sme spolu už siedmy rôčik a o svadbe sme sa rozprávali už dávnejšie. Nenápadne zisťoval veľkosť prstienka a keď sa mu to nepodarilo tak sme šli okolo zlatníctva a tam som skúšala, aby zistil. Potom zistil aký sa mi bude asi páčiť a objednal. Vedela som, že čaká kuriéra takže mi to doplo-škoda žiadne prekvapenie. Teda žiadne...prekvapenie prišlo včera večer v posteli, keď akoby nič vytiahol krabičku a podal mi ju a ani slovo žiadne romantické vezmeš si ma? Len mi dal pusu a prsteň... Dnes celý deň rozmýšľam či toto je to čo som chcela... :-(
tiež by som sa opýtala... ale popravde nebrala by som to ako zásnuby, na tie predsa treba dvoch - jedného čo sa pýta a druhý čo súhlasí... teda ak sa nepýtal... možno toto bola skúška či sa ti trafí do vkusu a veľkosti a najbližšie už príde to pravé orechové 8-)
Mne môj chlap dal takisto zásnubný bez slova, nevedela som, ako to mám brať, keďže som mala narodeniny, či je to darček alebo teda ten zásnubný, tak som povedala ďakujem a on mi na to povedal, že chce počuť niečo iné, tak už som vedela :) Aj keď sa ma to priamo nespýtal :) Ja by som sa tiež opýtala na tvojom mieste, nech vieš, na čom si.
my uz planujeme svadbu a hostinu, zajednavame veci...bez zasnub. proste sa chceme vziat....ale k narodeninam mi dal prsten - tak som sa opytala hned - a to ma byt snubny? a on na to - ty mas narodeniny alebo snubeniny? :-D ja osobne nepotrebujem ziadny sperk, a aj ked vybavujeme hostinu a vseto, najviac sa tesim ako si dame manzelsku pusu...a na prvy tanec, aby ma uz stiskal... :-) :-)
Mna poziadal drahy o roku a prednedavnom, ale termin svadby sme si urcili davno predtym... Zasnubili sme sa v Piestanoch, ale som vedela, ze ma vtedy poziada o roku... Takze neopak sveta ;-)