Kde zohnat tento prstienok ?

Profilova fotka
Ahojte, prosim Vas, strasne tuzim po takomto prstienku. Vola sa to Halo style. NO ako chodim, tak chodim.. v zlatnictvach ho nevidim. Neviete mi poradit, kde inde by som ho zohnala ? nejake eshopove zlatnictva, hoc by bol aj zo striebra.... Presondovala som uz snad vsetko :-( DAKUJEM
Odpovedať
Originál predajňa Swarovski má teraz v novej kolekcii ;-) alebo potom si dať urobiť diamantový :)
Odpovedať
Profilova fotka
O Swarovskom viem, no to nechcem. je to taky shit podla mna. Plati sa za znacku. co sa tyka materialu, nie je to ani striebro, je to zmes paladia a platiny, povrchova uprava rhodium + brusene sklo.. Takze by som s nim nesmela ani do vody, ani parfem, ani nic... skoda, lebo je krasny... :-( @malaopicka Ale dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Diamantovy je veeeelmi drahy a zirkonovy je o nicom. Radsej skromnejsi, ale pravy. Alo Diamonds ma take.
Odpovedať
Profilova fotka
@bejkab Nevies nahodou ako s apohybuju ceny v alo, prosim ta ?
Odpovedať
@catrina_so hovoríme o originál Swarovskom a toto sa mu v živote nemôže stať. Na SVK je pár butikov a máš tam záruku, že sa mu nič také nestane. Takže si určite nemala originál, ak si mala túto skúsenosť. Ja mám od nich kopu šperkov, hlavne plesových a mám ich toky - nevidno tam ani škrabanec a to odolali parfémom, lakom, potu atď. Prípadne choď do zlatníctva a vyber si z ich ponuky, majú ich kopu v klenoty Trend či Aurum. Čo sa týka diamantových, AloDiamonds nie je moc kvalita, ale budiš a cena prsteňa od 2 tisíc vyššie, podľa veľkosti kameňa. Prípadne si ho daj vyrobiť na mieru zo zirkónu, ak nechceš toľko investovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka pokial hovoris o swarovski prstienkoch kupovane v trebars klenoty aurum, okey, tam je ta kompozicia materialov ina, suhlaism, ze mozu byt kvalitnejsie. Ale pracovala som v original Swarovski obchode a preto viem, o ake materialy sa jedna ohladne tychto prstienkov, hovorim este raz, v obchode SWAROVSKI. Jasne, ze v klenoty aurum su ine, odtamad by som si kupila :-)
Odpovedať
@catrina_so no v živote sa mi také niečo nestalo a mám od nich od pera, cez USB až po náhrdelníky z originál obchodu a výrobne z Innsbrucku....aurum nepredáva originál Swarovski, ale Swarovski components. Skús popozerať alebo 3D zlatníctvo, kde ti urobia na mieru čokoľvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka ano ano, ja ti rozumiem, ze Alo nepredava originaly, preto vrvaim, ze aj tie materialy su o inom. Original Swarovski sperky su krasne, to nehovorim, len mna odradzaju tie kovy, ktore su nachylne na cokolvek a dokazu zmenit povrchovu upravu. Pokial tebe ale vydrzali, tak to je super, to sa tesim s Tebou :-) Kazdopadne, dakujem za radu
Odpovedať
Pozri si alo.sk, ja som nasla nieco podobne: http://www.alo.sk/sk-CZ/katalog/zasnu... a stoji 8000 - 20000 eur... Podla kamenov.
Odpovedať
@catrina_so Pozor, Alo predava originaly, sami kupuju aj navrhuju diamanty. Asi si to mylis s Klenoty Aurum, to je len predajna zlata a bizu. Este existuje nejaka amricka stranka, kde si kupis diamant a z neho si das spravit prsten tu doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@bejkab okeey, dakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?