Nezažila som klasické zasnúbenie.

ahojte kočky, ja neviem mám asi zvláštneho priateľa. Máme sa radi a tak trošku som ho nahovorila, že načo čakáme, že už sme po tridsiatke a že by sme mohli mať aj dieťatko. Súhlasil s tým a v tej súvislosti sme sa začali baviť o svadbe. Dohodli sme si určitý termín s tým, že keď otehotniem bude skôr. Len mi je lúto, že som nezažila také klasické požiadanie o ruku , s prstienkom a tak. Že sme sa skôr o tom porozprávali a dospeli k takému rozhodnutiu. Ked pozerám vaše fotky , všetko krásne prstienky, tak mi je to lúto.
Odpovedať
Poznam ten pocit, ani u nas sa ziadne prekvapenie nekonalo a bolo mi to tiez luto. V podstate sme sa o tom dohadovali asi rok - rok a pol az ma tohto roku na Valentina vzal do zlatnictva a povedal, aby som si vybrala prsten...Tyzden predtym sme sa ale dohodli na presnom termine, od zaciatku sme to ale planovali na august. :-| http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
my svadbu planujeme uz par mesiacov, a mame uz vselico zajednane a vybavene, ale este sme sa nezasnubili. ale urcite to bude, len priatel chce aby to bolo prekvapenie, tak som rada. a som zvedava co vymysli.
Odpovedať
My sme s priatelom spolu uz vela rokov a bavili sme sa o svadbe, ale moj drahy sa rozhodol, ze ma najprv poziada o ruku a kupi mi prstienok. Prekvapilo ma to o to viac, ze nie je ziaden romantik. Vypytal si prstienok, aby vedel velkost, ale ked lezal tam, kde som ho polozila az do nasho odchodu na dovolenku, myslela som si, ze si to rozmyslel. Ale nie a ked sme na moje meniny vecer hrali karty povedal, ze ak vyhram (samozrejme, ze ma musel nechat vyhrat), tak dostanem darcek. A dostala som. Len ma zaujimalo ako vedel velkost (mam totiz strasne stihle prsty), co mi vysvetlil, ze si ten prsten zobral rano, ked som ho cakala v aute a polozil ho na miesto vzdy skor, ako som si stacila vsimnut, ze tam nie je :).
Odpovedať
ja som snubny prsten dostala na dovolenke na najvyssom poschodi Eiffelovej veze. Pred tym sme sa bavili, ze sa chceme zobrat, ale to, ze to bude este tento rok bolo pre mna prekvapenim. NO a velkost prstena drahy netrafil, ale dali sme ho potom spolocne upravit. Co ma potesilo, ze to bolo prekvapenie a vybral mi prsten sam.
Odpovedať
Profilova fotka
prekvapko bolo, keď som došla z UK, dokončila školu, ešte v ten deň som dostala prsteň, takže to odbavil jednou kyticou :-D , prsteň doniesol čašník. Ale tušila som niečo...
Odpovedať
Profilova fotka
potvorka22 nech ti to nie je luto mi sme tiez nemali normalne zasnuby nic take klasicke no a co , apson sme orginalny :-D dostala som prsten v aute ked sme sa vracali od nasich do nemecka, a hotovo, ja so msi ho predty este v obchode vybrala, ten najvacsi :-D :-D a bolo :-D
Odpovedať
no, mňa to teda prekvapilo....dostala som ho na bowlingu....frajer povedal, že keď zhodím všetky kuželky na prvý hod, že ma požiada o ruku....taaaaaaaaak som sa snažila...ale myslela som, že ich zhodím a že ho dostanem, že kde je ten prsteň.... no ale asi po hodine som ich konečne zhodila....a on si fakt kľakol, vytiahol vraj dáááávno ´pripravený prsteň a požiadal ma pred všetkými o ruku........... MILUJEM BOWLING!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D ale viem si predstaviť situáciu, keď sa na zásnubách dvaja ľudia dohodnú.....tak či onak, je to krásny čin v každom prípade.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa tak nejako v januari 2005 prechadzali po obchodoch po Vianociach, a pozreli sme aj klenotnictva , ale len zo zvedavosti a videla som prstienok, ktory sa mi velmi pacil a presne padli nan oci aj manzelovi. Nikdy som nechcela klasicky snubny prstienok s jednym ockom, vzdy som chcela nieco ine a tento bol iny. Ale nakolko som na 30-tku dostala prstienok, nejako mi nedoslo, ze tento druhy by bol snubny a tak skoro po tom prvom narodeninovom. A predsa. Na moje narodeniny, zhodou okolnosti prvomajove oslavy vstupu do EU, nabrezie v BA a prekrasny ohnostroj a zrazu pred ocami okrem krasnych svetielok z ohnostroja aj krasny prstienok. Bolo to perfektne a v tej chvili som nevedela, co mam povedat. A teraz uz manzel, ze no tak co povies, nic? A ja ze samozrejme ano, ano, ano. :-) Ale co som chcela povedat je, ze hoci som nikdy nechcela klasicky snubny prstienok, teraz ma to trosku mrzi, lebo ten snubny ma byt asi naozaj s jednym ockom. Mozno si poviete, ze je to jedno, hlavne ze sa lubime a ze sme stastni , ale jednoockovy je fakt jednoockovy. Verte mi! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nás tiež neprebiehali žiadne oficiálne zásnuby. O svadbe sme sa bavili už dávno,ale všetko to bola len hudba budúcnosti, lebo ja musím najskôr dokončiť školu a potom svadba. Takže som ani žiadne zásnuby nečakala. Ale keď sme boli minulý rok na dovolenke (ešte sme mali vlastne takmer dva roky pred svadbou), drahý ma pozval na prechádzku po nočnej pláži a tam to prišlo. Požiadal ma o ruku. Keď sme prišli domov, každému sme ukázali prstienok,ale nič iné. Žiadne oslavy, ani nič podobné. Čiže to bolo len medzi nami dvomi. Ale o to to bolo krajšie. :-)
Odpovedať
no my sme naše zásnuby tiež rodičom len oznámili, ale oslávili sme to v dvojici..... :-D
Odpovedať
Ja som prsteň dostala tiež nečakane, ja som ani nechcela ale dostala som s jedným kameňom... Nedostala som ho nijak špeciálne romaticky... Môj manžel nie je žiadny veľký romatik... Ale dá mi pocítiť že som pre neho najdôležitejšia a má ma rád... Takže sme si spolu varili a on si ma zavolal do obyvačky a dal mi prsteň:-))) Potom som sa všetkým chválila... Ale o svadbe bolo rozhodnuté už predtým ako som dostala prsteň... Aj rodičia už o tom vedeli a prsteň som dostala až potom. Ja som ho nechcela pôvodne vôbec, ale manžel rozhodol inak:-)))
Odpovedať
katkaq. no vidíš....my prsteň máme ale termín svadby nie..... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme tiež len oznámili, čo mňa ale prekvapilo- nie požiadanie ako také, ale že presne trafil prstienok, aký sa mi páčil, nikdy som mu to nehovorila (vždy som si preto chcele vybrať sama), lebo je len jediný "vzor", ktorý sa mi páčil. A ešte bolo super to vzrušenie okolo toho.... :-D
Odpovedať
tribitka: všetko bude časom:-)))
Odpovedať
katkaq: dúfam.... pavianca: ja som predtým bola posadnutá výkladmi, stále som mu ukazovala, čo sa mi páči, ale akože len tak pre zaujímavosť.... :-D no a v jednom zlatníctve som bola párkrát slintať pred výkladom nad jednym prsteňom, predavač sa asi na piatej návšteve výkladu pýtal, nad ktorým meditujem, tak som mu to povedala..... no a ten som dostala......ten predavač bol frajerov kamarát...... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to tribitka: toto je presne spôsob, ako dať chlapovi najavo, čo chcem :-D :-D :-D , ja som to urobila s náušnicami od Swarovského, ale žiaľ ich predali, kým sa drahý rozhýbal... :-D...(perfektne si to spravila :-D ) keď sa drahý ošíval okolo prsteňa, tak som mu zakázal kúpiť od kamaráta, lebo ja som nechcela pravý a drahý prsteň, nejako som si chcela vybrať sama a nie drahý, ale urobil si ako vždy po svojom, ale ja som rada, lebo presne utrafil môj vkus.
Odpovedať
moj manzel, ked vyzvedal, tak som mu povedala, len "nieco male a co najjednoduchsie" . mam totiz detsku ruku (rukavice S su mi niekedy velke)...vybral sam a naozaj vkusne..dokonca je pevnejsi pri diamante, vraj sa bal tensi zobrat, aby sa mi nosenim nezderformoval..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som si tiez snubny prstienok vyberale v podstate sama,ale za pritomnosti priatela. prislo to tak nejako spontanne, po dlhých, uz viac ako 10 rokoch chodenia. velmi sa mi prstienok paci a rada sa nim chvalim. oficialne zasnuby sme tiez nemali :-)
Odpovedať
Ja som zazila krasne zasnuby vecer na plazi na Krete. Bolo to krasne, nikto len more, hviezdy a svetla zo vzdialenejsieho mestecka nam boli svedkom.... Netusila som nic, isli sme na uplne obycajnu vecernu prechadzku na plaz. Ked predo mnou klacal v piesku s prsienkom v ruke, namiesto odpovede som sa najprv rozplakala... Bolo to to najkrajsie poziadanie o ruku, ake som si mohla predstavit vo svojich snoch. Ako zistil velkost mojho prstena je pre mna zahadou dodnes... ;-) Bol jednoducho sikovny a nic som si nevsimla. Hoci v ten den sa mi zdal byt nejaky iny, do poslednej chvile som nic netusila. Nikdy predtym mi nepovedal naraz tolko krasnych veci a vyznani ako vtedy. :-) Je to jedna z mojich najkrajsich zivotnych spomienok...
Odpovedať
Profilova fotka
U mňa to bolo tak nejako podobne :-)
Odpovedať
Moj drahy sa s prstenom absolutne trafil do mojho vkusu, aj ked s tym mal velke problemy, lebo moju velkost 48-49 absoultne nikde nemali a to obehol 6 zlatnictiev! (tolko obchodov neprejde ani za rok :-D ) a musel vyberat iba z tych, ktore sa dali zmensit. Je presne jednoduchy s jednym ockom, taky aky som chcela. Co sa zasnub tyka, my sme to tiez rodicom iba oznamili, ked sme sa vratili z dovolenky. Moc sa im sice nepacilo, ze nebude oslava, ale prezili to :-).
Odpovedať
Profilova fotka
kamarát, ktorý predáva prstene a u ktrorého vyberal prsteň mu predal na mieru, ale radšej väčší, že zmenšiť je ľahšie...po zásnubách ale keď zistil, že mám detskú rúčku, tak upravil na mieru, tiež asi 49, takže som snubák asi prvý polrok nenosila, nám totiž trvalo, kým sme sa k nemu dostali :-)
Odpovedať
no u nas o svadbe zacal hovorit drahy, s tym, ze sa na jesen vratil od rodicov, ze sa pytali, kedy bude svadba...(asi cakali, ze povie, ze tak skoro nie, ale sklamal ich a mna potesil, lebo povedal ze najneskor do roka = a tak sa aj stalo) :-D no a tak v januari, ked sa nic nedialo, tak som ho tiez tak pomaly pristavovala pri kazdom klenotnictve, a on sa len uchechtaval, a stale nic a potom sme raz v piatok vecer sa flakali po meste az sme sa doflakali na obchodnu a tam su zlatnictva jedno vedla na druhom, a nakoniec sme tam aj prsten kupili. No a potom lezal v takej mini vaze na telke a provokoval tam :-D samozrejme pomedzi to sme si este urcili termin sobasa, ale stale nic...az som mala jeden piatok volno, drahy si tiez zobral dovolenku, jasom sla ku kadernicke a ked som sa vratila od nej, cakal ma doma s kyticou ruzi a s prstenom zabalenym v alobale a zapustenym do gelovej sviecky, ktoru vyrobil...na to, ze nie je ABSOLUTNE romantik, a na to, ze to bolo asi druhy krat, co som od neho vobec nejaky kvet dostala, taksom bola uplne vsoku...takze aj to bolo prekvapenie, a aj to nebolo prekvapenie.. no a nasim...tym sme to oznamili ked sme boli na tradicnom sobotnom obede u nich, medzi polievkou a hlavnym jedlom som len otrcila ruku a vladko oznamil, ze ma poziadal o ruku :-D :-D
Odpovedať
pavnianca: to nie je opacne??? mne zlatnicka hovorila, ze radsej mensi, lebo zvacsit sa da v pohode, nahrejes a roztiahnes, ale zmensit, to musis rozcvaknut a vyrezat kus...
Odpovedať
Profilova fotka
kacenqa: ja som si to tiež myslela, ale možno záleží od typu prsteňa, on je na to odborník, takže mu verím, žiadny spoj nemám, takže sa to asi urobí pri očku, kdežto keď rozťahuješ už to môže narušiť to zlato...neviem, len hádam, on vie o zlate a diamantoch všetko, takže v tomto som mu nechcela kecať do "remesla" :-)
Odpovedať
Ahoj poradil by mi dakto kde a aky mam kupit snubny prsten?
Odpovedať
Profilova fotka
jasomja:tak tu je taske.musis brat ohlad na to ci nosi sperky zo zlteho,alebo bieleho kovu.Podla toho vyber vyber farbu zakladu .A co sa tyka očka ,tak to je individulne.Myslim ze s bielou nic nepokazis,ale pockaj i na dalsie nazory
Odpovedať
jasomja, mohol by si trosku pozistovat aku predstavu o prsteni ma tvoja polovicka. Ked budete v meste tak sa stavte pri vyklade a len si popozerajte prstene, uvidis co sa jej asi paci a tiez druh kovu je dolezity.
Odpovedať
Profilova fotka
lara:tak presne to urobyl moj drahy ale nebolo ta as take prekvapenie :-)
Odpovedať
Takze ty by si radsej uvitala prekvapenie? Moj ma vyslovene zobral do obchodu, poskusali sme, popozerali ale nakoniec bol vyber na nom, no vedel co sa mi paci a ja som bola spokojna. Vedela som co asi zhruba mozem cakat ale bolo to aj prekvapko lebo prsten ktory som nakoniec dostala bol najkrajsi zo vsetkych. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?