absolutna spokojnost, odporucam. My mame od nej prstienky, jeden s kamienkany-moj a partnerov bez, aboslutne profesionalny pristup, ochota, zakaznik nas pan- az som sa zlakla,ze babenka nie je slovenka :-D
pisala som tu pred chvilkou, ale padom mi internet, tak ak by ste nahodou dostali 2x moj prispevok, tak pardoon
ja som uuuplne ze nadsena. straaasne mila kocka, individualny pristup, dala mi poskusat asi 20 prstenov, poradila, co sa hodi co nie, pokecala, odporucila a nakoniec urobila uplne krasne obrucky.
sasi, ved si ich videla. takisto ako lko- moja s 9kamienkami (kedze sa berieme 9.9.), drahusikova bez...
a kedze nam dala moznost doniest si vlastne zlato, a este nam z neho aj zostalo, dali sme spravit pre moju neterku malinku este aj retiazku s priveskom v tvare srdiecka...
co sa tyka dodania obrucok este-trvalo to cca 2 tyzdne. problem akurat vznikol v tom, ze moju musela urobit uplne nanovo druhykrat, lebo kolega, ktory jej do prstienkov osadza kamene, mi tam omylom osadil nie 9, ale 10 kamienkov, napriek tomu, ze ona mu poslala prsten a k nemu 9 kamenov :-D :-D :-D kebyze nenastojim na tom, ze ich ma byt 9, tak by to boli tie 2 tyzdne, ale takto sa nam to o tyzden predlzilo...
no neviem neviem, ivka, my med sme v aprili na september objednavali tak povedala, ze je fajn ze sme sa tak skoro ozvali lebo v lete ma dovolenku a aj dost vela objednavok...a uz tak sa bala ako to vsetko bude stihat
my si kupujeme obrucky z platiny. A preco? Pretoze sme sa dali informovatt u experta, a tieto obrucky z platiny su lepsie nez ake kolvek zlato, ci biele alebo normalne zlato.
Maju lepsiu trvanlivost, neosuchaju sa ako normalne zlato alebo striebro. A mozete ich nosit
kazdy den, a budu stale vyzerat ako ked ste ich kupili.
Musite vsak dbat na to kolko % platiny v takomto prsteni je. Sice je platina dost
drahsia ako zlato, ale v kazdom pripade stoji za to. :-D