Zasnoubena,ale termin????

Profilova fotka
Ahojte, na Vanoce jsem dostala vysnivany prstynek.Pritel rekl,že do roka svatba.Ale kdyz se ho zeptam na termin a veci okolo..tak odpoved je na jaro to zacneme resit nebo to ma jeste cas..ja vim ze pokud chci tu a tu hudbu a fotografa a kamaramana tak to cas nema...a ani svokrovci to nejak spis nijak neresi...nevim co mam delat a co si mam myslet..poradte..co a jak dal:::chtela bych svatbu v roce 2016 ne nekkdy..
Odpovedať
Profilova fotka
@kachora25 Ahoj, ja som dostala snubný prstienok pred 6-timi rokmi a tohto roku sme sa vzali :-) tiež som chcela čím skôr, ale videla som na mužovi, že ešte preňho nie je tá správna chvíľa, aj keď ma o ruku požiadal, predsa len, chlapi inak zmýšľajú, oni neriešia, kedy treba zajednať hudbu, koláče, sálu atď, oni to berú ako doživotný záväzok v prvom rade. Nehovorím, že my ženy nie, ale priznajme si, pri všetkých tých vybavovačkách, na to ani nemáme čas myslieť, že sa nám vlastne ide zmeniť celý život :-) neboj, on príde do stavu, kedy bude aj on riešiť termín.
Odpovedať
vyber si termín, alebo si ich vyber hneď niekoľko, navrhni ich snúbencovi, nech vyberie jeden a ty začni konať... :)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @2sisi2 , ty si len pekne vyber termin a milemu to oznam-ale tak rafinovane zensky, aby uveril tomu, ze to bolo aj jeho rozhodnutie :)
Odpovedať
@kachora25 chlapi sú takí. Dajú prsteň, ale tým to pre nich (zväčša) zhasne. My sme začali riešiť termín po 4 mesiacoch. Vedeli sme že chceme v zime a najbližšie sa dalo až o 1,5 roku po zásnubách (kvôli mojej škole). Tak presne rok sme mali termín zajednaný. Popožeň ho, že termíny sa míňajú. My máme svadbu mimo tej naj sezóny a hudba nebola voľná na ten náš pôvodný dátum čo sme chceli.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež vyberali termín asi po 2 mesiacoch od zásnub, aj to len tak náhodou medzi rečou som sa opýtala, či by to mohlo byť o 452 dní. :D Sám začal rozmýšľať, že v lete určite nie a predsa ten október, ktorý som vybrala, bude najlepší. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz nič určite nerieš, hlavne si vychutnávaj snúbenecké obdobie. Je jedinečné a trvá len obmedzenú dobu.
Odpovedať
hm neviem, moje obdobie snubenecke je cele zalozene na tom, ze vsetko vybavujem
Odpovedať
Hm, ak budes moc tlacit aby nezutekal,alebo sa ta nezlakol.. Moj nebol pripraveny dlho ..ale dockali sme sa po 8.rokoch, potom sam nechapal coho sa bal..ale ked som videla ze moc nanho tlacim, prestala som tlacit a nechala som volby priebeh, predsa nutit toho druheho k takemuto rozhodnutiu nemozno, nemusito dobre dopadnut... A chlapi celkovo dozrievaju neskor, zasnubil sa s tebou lebo ta velmi miluje a postupne chce posuvat vas vztah vyssie a chcel aby si vedela ze to s tebou mysli vazne... Svadba pride casom bez natlakov... Alebo mu nenapadne postupne naznacuj
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som navrhla zopar datumov a potom sme uz spolu len vybrali, ale vsetko po pravde vybavujem ja
Odpovedať
Profilova fotka
Takze myslite,ze dat mu cas a nejak na zacatku leta se zacit bavit o datumu?tak na rok 2017..my jdeme totiz 2016 prestavovat vrch tak stejne by asi nebyl cás planovat jeste svatbu..diky
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis to na vsetko treba cas, tento rok prestahujete a na buduci mozte mat v klude uz svadbu :-)
Odpovedať
@kachora25 my sme v lete 2014 tiez zacali nadstavovat podkrovie a v septmbri sme mali svadbu....ked sa chce ide vsetko....u nas som mala svadbu na staosti ja a stavbu moj terajsi manzel.(,,a obaja sme sa zhodli na tom,ze dobre ze sme to riesili vtedy....sice kopa nervov,ale vyse roka byvame a sme aj manzelia
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kachora25 ja by som nedavala ziaden termin kedy by som na neho zacala svadba-atak. niektore veci si mozes nachystat aj sama a chlapa k tomu netreba.v klude si zacni prezerat oznamenia, zrataj pocet hosti svojich aj jeho(to bude sice otravne pre neho ale tych par minut ho nezabije a povies mu ze mu das pokoj ked toto poriesite-na mojho to fungovalo venoval sa mi 30 minut a potom mal niekolko tyzdnov pokoj od svadobnych priprav) vdaka tomu zistis aku velku salu ti treba, kolko kolacov, jedla, tekutin aka velka torta,a potom mozes riesit veci do uplnych detailov. urob si prehlad cien a uvidis ze kolko financii ti bude treba na take nieco ako je svadba. rataj s tym ze sala, kostol, foto, kamera treba tak rok dopredu rezervovat btw. naznacovanie a este naviac nenapadne je uplne zbytocne. mam doma uzasneho chlapa, kt. vie co si myslim a odpovie si na otazku skor ako sa ja vyjadrim ale naznacovanie nefunguje, sam mi povedal ze to nefunguje.pokial k naznacovaniu nepridam kopanec do kolena, tak si to ani nevsimne. keby som toho svojho este koncom jula(zasnuby boli zaciatkom juna) nedokopala k sale, tak mame hostinu na poli za ich domom resp ziadnu, a nie rezervaciu na maj 2016. takze spocitaj ludi zistis aku velku salu ti treba a konaj,ked chces aj kostol chod tam pytaj sa na volne terminy, my sme tiez nemali termin a vdaka sale sme ho urcili. zvysne veci ries, nepozeraj ci ini to riesia, nie je to ich svadba ale tvoja :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?