Kde zohnať bledo-rúžový závoj na svadbu?

Profilova fotka
Ahojte baby, neviete nahodou poradit kde by sa dal zohnat bledoruzovy zavoj? nejak maju vsade len biele, aj ked som si nie ista ze ci ho chcem ale ak by som nasla nejaky krasny ruzovy tak by som sa na to dala.
Odpovedať
Uz som to tu raz spominala, ak si nevies najst zavoj presne tej farby ako mas saty, skus si ho jednoducho vyrobit, zajdi do predajne s latkami a vypytaj si tyl, povedzme jedna vrstva by mohla byt biela, druha svetlunko ruzova, mohlo by to vyzerat velmo pekne a v galanterii si kupis hrebienok a jemne zavoj prichytis par stehmi k nemu...Vyhoda je, ze si vrstvy i dlzku zavoja urcis vlastne sama. Ak chces napis mi do IP a napisem Ti par galanterii i predajni latok, kde sa to da za par korun zrealizovat a bude to vyzerat ako zo salonu...:)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som jeden prenaadherny videla dnes v salone, odkial budem mat aj saty. je v BA. ak este mas stale zaujem, napis a dam info do IP.
Odpovedať
Ahoj, ja mam tiez bledoruzove saty, a zavoj budem mat biely s jemnym ruzovym lemom okolo, robili mi ho "na mieru" :-) . Dobry obchod s latkami je v BA - Centrum Bottova na poschodi, potreby pre tanecnikov. z.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?