Kedy dáva nevesta dole závoj?

Profilova fotka
myslím po obrade.. kedy sa dáva dole?
Odpovedať
dokedy len chce :-D ja som mala až do polnoci, páčil sa mi a keď som si dala dole bolerko akurát mi pekne zahaloval plecia.. ale niekto ho dáva dole po obrade.. zariaď sa podľa toho, ako sa páči tebe a aj podľa účesu, škoda ho skrývať pod závojom ale pozor na to, aby ti ho dával dole niekto zručný nech ti nepobabre účes..
Odpovedať
presne ako pise zabka88, je to na tebe, ja som si dala zavoj hned dole po gratulaciach, bol na taky hreben takze to bolo jednoduche vybrat von, niektore si davaju zavoj dole az po prvom tanci, ine az po polnoci, je to na tebe ako sa budes citit ty...mne osobne vyhovovalo to ked som si ho dala po gratulaciach dole...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne vypadol počas prvého tanca, teda lepšie povedané manželík my ho vytrhol, ale inak vypadol aj pri obliekaní, takže ja osobne som si ho dala dolu počas prvého tanca a potom sme ho až pred polnocou nasadili, aby mi ho mohli sňať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dokedy chces aj do polnoci, ked ta budu cepcit. Ja som mala skoro 3 m. zavoj, tak som ho mala len na foteni a obrade a potom isiel dole, bolo to nepraktické.
Odpovedať
este som si zavoj nevybrala, ale ak bude kratsi tak po prvom tanci a ak dlhsi tak asi pred vstupom do saly, aby mi ho drahy nezakvacil/nezakopol on, pri prenasani cez dvere- ako sa stalo mojej tete :-)
Odpovedať
ja som ho mala do konca.... az do rana nedavala som ho dole
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ho mala do polnoci, kým som sa neprezliekla do popolnočných šiat. Závoj som mala dlhý (aj keď nie až po zem) a aj tak som si ho užívala :) Kedy dáš dole závoj je čisto tvoja vec, niektoré nevesty ho nemajú vôbec, takže čo, ak ti už nebude pohodlne, alebo ti bude zavadzať, tak ho proste dáš dole :))
Odpovedať
hej, dokedy chce, ja som mala závoj až do polnoci, kedy ma čepčili a potom som sa šla prezliecť...to už musel dole, už som nebola nevesta, ale mladá pani :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?