Módny trend svadobných závojov. Aký mám zvoliť

Profilova fotka
Ahojte! Chcem sa s vami poradiť, pre aký závoj sa mám rozhodnúť...mám na výber buď starší nariasený, ale celkovo vyzerá menšie,ten by mi dali zdarma alebo metrový mohutnejší, za ktorý by som ale musela doplácať 750sk...aké závoje sú v móde... :-)
Odpovedať
a v ktorom si pripadas lepsie, krajsie?
Odpovedať
Profilova fotka
...to práve neviem, ten jeden je taký výraznejší,a myslím ,ze i tazsi, neviem, ci by mi to nevadilo pri tanci, trosku hra ulohu i ta cena, druhý je tiež vcelku fajn, len je taký jemnejší..
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží aj aké máš šaty. Ak je na nich zozadu niečo, čo stojí za to, aby to niekto obdivoval (pri obrade ta dlho vidia hostia len zozadu) netreba to zakryvat zavojom. Napr. moje saty boli zozadu viac ozdobene ako zpredu, takze som volila kratsi zavoj. Aj v salone mi odporucili radsej krtasi, lebo dlhy ti moze niekto pri tanci zachytit a nechtiac aj vytrhut z ucesu.
Odpovedať
jednoznacne teraz letia dlhe zavoje, cim dlhsi tym lepsi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
.., ja som si vybrala dlhy zavoj stym že,tu dlhšiu cast si možem kedykolvek odpjit napriklad pri tancovani a ostane mi kratsi asi tak do pasa ;-)
Odpovedať
aj ja si myslim, ze to uplne zavisi od siat. aj ked lara ma pravdu, ze dlhe zavoje teraz letia. ja som si zvolila kratsi a uplne jednoduchy (len z dvoch vrstiev), lebo ja som mala suknu tylovu a potom by to tak odveci splyvalo...
Odpovedať
Ja budem mat tiez dlhy zavoj, nic sa neboj, nikto ti ho nevytrhne z ucesu, zavoj pri tanci nie je nalepeny na satach...hlavne nech sa ti nevlaci po zemi, to je dolezite...to skor by to mohol niekto pristupit... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mas jednej zdarma a za druhy doplacas, tak si vezmi oba. :-D Jeden by si mala na obrad a druhy, pohodlnejsi, na tancovanie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyber si ten, co sa ti viacej paci - alias ktory sa ti viacej hodi.. pri tanci nezavadza ani dlhy - nie je s tym problem. podla toho, co sa teraz "nosi" by som nesla... daj si skor to, co sa ti viac paci.. a zalezi to samozrejme aj od siat.. ten zavoj za 750 sk by si kupovala, alebo je to za pozicanie? v salonoch zavoje poziciavaju ku ich satam zadarmo - teda pokial viem.. ja som moj kupovala, lebo som mala vlastne saty..
Odpovedať
ja chcem dlhy po zem a na to kratky s overlock zakončením
Odpovedať
Profilova fotka
ja snívam o véééééééľmi dlhom a po krajoch vyšívanom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna ten ktory sa lepsie hodi k satam
Odpovedať
Článok sa načítava...
annamaria,vyskusaj obe,v ktorom lepsie vyzeras a ako sa hodi k satam,ak ten dlhsi tak si aj doplat aby si neskor nelutovala ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?