Svadobný závoj alebo korunka, či oboje?

Existuju nejake pravidla ze bud iba zavoj, alebo korunku, alebo treba zavoj bezpodmienecne mat? (obrad v kostole) co by ste odporucili ku korzetovym satam ala princezna?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
v pohode môžeš mať aj závoj aj korunku... závisi od konkrétnej nevesty... ak ti to pasuje, tak v pohode... len vieš, niekedy je menej viac... ;-) závoj je pekný, len nie za každú cenu... ak je na neveste naviac, tak radšej bez... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadaapetik: mate pekný dátum :-) , podobný nášmu..... :-D
Odpovedať
ved prave to, ja by som najradsej mala len korunku lebo satky su dost vyrazne, teda neviem ci je pripustne mat hole ramena... stola by sa mi asi absolutne nehodila, ali pelerinka
Odpovedať
dakujeme :-D a preve pre tu pokrocilu dobu stale rozmyslam co si dam na zahriatie...som videla kopec strihov, napr stojacik - nehrozi, bo mam kratky krk, v klasickom bolerku sa necitim dobre, stale sa osivam a chcem si to stahovat dolu, ako svetrik :-S neviem co mam vymyslet...zatial som v bazaroch nic nenesla co by sa mi pacilo...
Odpovedať
Profilova fotka
dadaapetik ja tiež rozmýšľam či závoj alebo bolerko a korunku, hlavne kôli holým ramenám, tiež mám šaty ala princezná :-)
Odpovedať
Mne raz jedna milá pani predavačka vysvetlila, že buď závoj alebo bolerko (nikdy nie spolu) a buď závoj alebo korunku... závisí na vkuse jednotlivca, ale ako tu už bolo povedané, menej je viac... aby potom nevesta nevyzerala ako naobliekaný snehuliak... :-|
Odpovedať
bud zavoj alebo korunka ;-) ja som nemala ani zavoj, ani korunku, lebo som mala kvety vo vlasoch a bolerko a bolo to fajn, vobec mi nic z toho nechybalo a vyzeralo by to ako mish-mash. ;-) tak nato holky pozor, radsej pomenej, ako vsetko na sebe a budete vyzerat gycovo. Jedna holka tu stale dookola ukazuje svoj skvely album, kde ma okrem zavoja, korunky, pricesku, aj hrube hodinky, na druhej ruke naramok a este nejaky naramok stastia... to uz neni co dodat :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojky ja som nemala ani závoj ani korunku (hoci prichystané som ich mala, lebo do poslednej chvíle som nevedela ako budem mať upravené vlasy). A tiež si myslím, že menej je niekedy viac - pri jednom skúšaní šiat na mňa predavačky navliekli šaty, závoj, korunku, bolerko aj výraznú bižu - vyzerala som ako veľmi nevzhľadná šľahačka :-D Aj keď rozhodnutie vždy zostáva na konkrétnej neveste - keď sa to nejakej páči :-D Aj tak by som hodnotila len podľa konkrétnej osoby - ako to vyzerá celkovo. Keby bol závoj a len taká jemná korunka.... Svoje robí aj bižutéria... Keď je výraznejšia, s korunkou by som váhala.
Odpovedať
dada - este som zabudla, mrkla som album a tam mi jednoznacne sadne nieco jemne, lebo saty su uz vysivane na korzete a tiez stuha robi svoje. Zavisi tiez od typu ucesu aky planujes, asi mi tam viacej sedi jemna korunka resp. tiara. Ak sa rozhodnes pre zavoj, jednoznacne, nieco velmi jemne. Taktiez aj bolerko alebo cover up by malo byt z podobneho materialu. drzim palec ;-)
Odpovedať
ja som mala korunku aj zavoj a myslim, ze to nebol ziadny problem ;-)
Odpovedať
aj ja by som rada zavoj aj korunku. Podla mna sa to da uplne v pohode skombinhovat..hlavne aby to vyzeralo dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
takže myslíte babenky, že keď dám dlhý závoj a holé ramená bude to v kostole ok? ja som chcela to bolerko hlavne kôli odhaleným ramenám do kostola, potom už nie... =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
fay, ja som sa vydavala v kostole, mala som saty s odhalenymi ramenami a mala som dlhy zavoj a vsetko bolo ok..len kvoli kostolu si bolerko rozhodne brat nemusis..
Odpovedať
fay, ja takisto ako ciusinka som mala holé ramená a dlhočizný závoj... mne sa to tak páčilo... a nevhodnú poznámku mala akurát jedna zvláštna pozvaná, a to som veľmi ľahko strávila... :-D takže vyber si to podľa toho ako sa budú tie doplnky k sebe hodiť a nie podľa toho čo sa má... ;-)
Odpovedať
na to sa absolutne nedivaj...uprimne povedane...nie vsetky bolerka su krasne a holky vyzeraju krajsie bez nich. Na tom neni nic zle....ked nebudes mat bolerko v kostole. Ved su to svadobne saty. Ja si asi bolerko kupim nejake cipkovane...len ked by bola prilis zima..(koncom aprila) ale inak tiez uprednostnujem hole ramena...a zavoj...;-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky bambulky, ste zlaté ;-)
Odpovedať
holky aj ja dakujem za vsetky rady :-) asi to vyriesim fakt len tou korunkou a nejakym kabatikom, bo oktober, brrr :-D
Odpovedať
baby a co hovorite na zivy kvet vo vlasoch? moze ist k tomu este nieco? zavoj asi ano ale korunku si neviem predsatvit, tuzim po zavoji hrozne ale zase aj kvet je pekny ked je dobry uces, no dilemu mam :-|
Odpovedať
Profilova fotka
zuzikka, možno treba zvoliť podľa účesu, alebo typu šiat. Výhodou je, keď máš dlhšie vlasy. Tam sa dá vyšpekulovať všeličo. :-)
Odpovedať
zuzikka bola tu raz nevesticka, ktora mala aj zavoj aj zivy kvet. skusila som hladat fotku ale uz som ju nenasla. ono ak pojde o spravne zvoleny uces, kde kadernicka bude sikovna, tak to moze vyzeraj oboje dobre. ale vescina ludi voli radsej iba jedno s toho.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzikka ja som mala zavoj i kvietky, orchidejky...nijak sa to podla mna nebilo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... kukni sama ja myslim, ze sa dokonca nemusia byt ani vsetky 3veci naraz...ide o zladenie, nieco sa k sebe - ak je to s citom nemusi to vyzerat ako nevesta "z kolotoca" kvet a zavoj alebo zavoj a celenku/korunku si myslim, ze mozes skombinovat este lahsie skusaj, nechaj si poradit...id na to podla citu a v najhorsom sa to da prestriedat - zavoj na obrad, celenku na fotenie, kvet na "paradnu" oslavu a zabavu ;-)
Odpovedať
Zuzikka, ja som mala tiez vo vlasoch dve maslove ruze, mala som drdol (umiestneny dole pri krku) a v nom dve ruze... na obrad a cast fotenia som si dala zavoj, vyzeralo to spolu krasne... ako uz baby vraveli, zalezi ako to skombinujes... napriklad zavoj som mala jednoduchy, bez cipiek, takze to precancane nebolo... a zive kvety vo vlasoch vyzeraju uplne uzasne... ;-)
Odpovedať
ja som mala korunku aj zavoj, bolo to ok, aj ked zavoj som nechcela
Odpovedať
atinka ak sa ta smiem spytať tu tetovačku namiesto bižuterie si mala odkiaľ?lebo by som potrebovla niečo podobne aby som mohla zakryť znamienko na pleci...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala iba korunku. zdalo sa mi zbytocne davat si nieco na valsy, ked som mala fajn uces. a svadba bola v kostole. mala som sice kabatik ale to preto ze to bolo 27.10 a nechcela som aby mi bolo zima. mrkni moje foto. cisto korunkove-bezzav :-D ojove
Odpovedať
Profilova fotka
..nie je problem aj zavoj,aj korunku...v kostole som mala tiez iba zavoj bez bolerka..mala som kozusinovu pelerinu,ale iba na par fotkach...nemala som ale nausnice,aby toho nebolo vela..iba nahrdelnik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luudka kupena spolu so cymbeline satkami a zavojom...paradna vec ;-)
Odpovedať
no usper, dakujem za rady baby, asi zvolim zavoj a kvetinku, uvidim podla ucesu, ale korunku vypustim asi uplne. Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadaapetik ja som mala i korunku i zavoj,,, :-) oboje sa mi moc lubilo a nevedela som sa rozhodnuť. A bolo to pekne spolu zladene, niektorí i mysleli že to tak ma byť že su spolu,lebo hned za korunkou šiel závoj :-N až po polnoci si všimli že to tak nieje a korunku som si nechala i po polnoci na hlave k večerným šatám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tiež mala aj korunku aj závoj. chcela som oboje. Je to na tebe ak to tak chces a paci sa ti to tak si to daj. zalezi to len na tebe. Je to to tvoj velky den. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?