Svadobný závoj - áno či nie

Potrebujem poradim treba zavoj ci nie, dost som videla ze uz sa nedava na svadby bývajú len ozdobky do vlasov
Odpovedať
Profilova fotka
@lucosa netreba, zavisi od toho, ako sa ty citis a aky uces chces zvolit :-) Ja som zavoj nechcela, ale nakoniec sa k mojim satam ten zavoj hodi a je to jedina prilezitost, kde si ho dam - tak co sa tyka mna, ja som za zavoj ;-)
Odpovedať
ja som tiez najprv nechcela,ale nakoniec budem mat asi len taky kratky pod ucesom :-)
Odpovedať
dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja som nechcela ale ked som sa videla v zavoji az v tedy som mala pocit ze som nevesta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucosa je to len na tebe, podľa toho co sa ti paci! Ja som sa nevedela rozhodnut tak simple mala závoj v kostole a potom už len sponu vo vlasoch a na Fotenie som mala birdcage ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nebudem mať,len kvet v účese, alebo korunku..so závojom mi to príde až akési prehnané na mne, ale inak sú aj závoje krásne..tiež som si všimla však že akoby vychádzali z módy ]-(
Odpovedať
ja nebudem mat zavoj. do vlasov chcem mat spletene kvietky. budem mat velmi pekne a vyrazne saty, zavoj vobec nepotrebuju.
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem,kupila som si zavoj ale neviem ci sa hodi k mojim satam zavoj vobec..
Odpovedať
@fiffinkaa presne to som si aj ja vsimla vudim ze teraz sa uz davaju len tie ozdobne pavuky do vlasov
Odpovedať
Profilova fotka
Som jednoznacne za zavoj - podla mna to k tym svadobnym satam jednoducho patri. A takisto ako pisala @lenocka9 , aj ja som mala pocit ozajstnej nevesty az ked som sa videla so zavojom...Je pravda, ze v mode zacina byt pomaly uz vsetko ine, nez to tradicne a pomaly bude v mode sa vobec nevydavat - resp. zial uz je... Kazdemu ako sa paci - ale zavoj patri k neveste tak isto ako kytica, ci zenich :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@iamhappy do mna okolie hudie ze si mam dat zavoj, aj mne sa to paci ale nechcem mat krasny uces a cely skryty pod zavojom...tak asi si nedam
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez zavoj,ale moja kamaratka sa vydavala bez neho, mala velmi krasny svadobny uces s cervenymi lupenmi z ruzi a ten zavoj by to iba zakryl..takze tiez si myslim ze je to na tebe ako sa rozhodnes..moze byt aj nemusi :)
Odpovedať
ja sa na ten zavoj tesim dokonca viac ako na saty! Hocikedy ked si ho dam, hoci som v teplakoch a tricku, tak zrazu vyzeram super a citim sa ako nevesta :) Pre mna je neodmyslitelny. A asi ho aj tak nebudem mat cely cas, potom pri tancovacke si ho dam dole, ale na zaciatku nesmie chybat
Odpovedať
zavoj je krasny a ma aj krasnu symboliku, a aj by sa mi pacilo ho mat, ale nakoniec som zvolila taky styl siat a ucesu, ze to proste nejde a netrapi ma to uz :) budem aj tak krasna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si k satam kupila birthcage a zavoj som nechcela, ale po case som o nom zacala rozmyslat a bude a dlhy po zem. Uz sa nan tesim a vyzera to tak rozpravkovo :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja tiez riesim tuto dilemu:) Ale asi to vyriesim tak, ze na oficialnu cast si ho dam a potom budem mat uz len kvietok:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja napr nebudem mat zavoj.. niektore nevesticky si ho beru zo salona len kvoli foteniu, alebo do kostola, ale na tanec je neprakticky.
Odpovedať
Je to sice vec nazoru - ale ja si myslim, ze zavoj si mozes dat iba raz (teda dufam :-)) v zivote, ked sa vydavas, a preto by som si to urcite nenechala ujst :-). A navyse fotky so zavojom - teda cez zavoj su krasne ;-)
Odpovedať
Inaksie ja som zmenila nazor a nakoniec zavoj mat budem, vid moj pripravny album, trosku je ho tam vidiet. Vyrabala som si ho sama, je z hodvabu. Dovod je, ze proste ked som sa obliekla a ucesala, tak stale mi to pripadalo bez zavoja malo svadobne a proste si ho to pytalo.. a prisla som na to, ze sa predsalen da s tym skombinovat. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?