potrebujem poradit,pri dnesnych problemoch z bytmi,a po skusenostiach ktore uz mame s ich zaobstaravanim...aj s uvermi....sa nam naskytla prilezitost konecne jeden kupit-bohuzial je jednoizbovy!!!!nic lepsie sme nezohnali,a tu kde zijeme ani ponuk nie je moc...lenze mi mame 3 rocneho syna,a neviem si moc predstavit ako by sme existovali v takom malom byte.Iste ide len o docasne riesenie,tak rok,maximalne dva....ale aj tak...mate niekto nieco podobne?ako ste to riesili....myslim zariadenie tej izby?mne sa to moc neopozdava,len manzel tvrdi,ze to take strasne nie je 48 m stvorcovych,ze na cas by to slo....
to je dolezite aby ste stali spolu a nepohnevali sa kvoli tomu aj ked to musi byt na psychiku velmi narocne.
inak ja som vzdy chcela adoptovat dietatko...teda tak ze ked moje deti trochu podrastu tak ze si zoberiem nejake male - nejakeho skolkara alebo tak...neviem preco som to vzdy chcela...asi by som sa nejako musela zmierit keby nesli vlastne deti :-( ale dnes je kopec metod ako to ovplyvnit, takze hlavne vela sily!!!
aj ja som vzdy chcela adoptovat a to som ani dopredu nevedela, ze to je take zle so mnou a ze budu problemy. :-| ale tak co uz, teraz sa tesim z bytu a zo svadby... :-)
simkonko, tak ako? nieco nove? ja sa uz o chvilu stahujem do toho jednoizboveho... juuj,az pri stahovani som si uvedomila, kolko veci sa do jednoizboveho bytu pomestia... :-D
reklamka :-D my toho mame nejak vela spolocneho :-D
pridam postred do tejto temy, my sme byvali v jednoizbovom, otehotnela som tam planovane - nemali sme problem ze budeme 3 v 1izbaku a do roku maleho sme tam byvali uplne v pohode ! s laskou na to spominame :-) nemyslim ze s dietatom je to problem, aj tak musi byt stale s vami a nemusite upratovat trojizbak co som ja velmi ocenila lebo vela casu pri malom nebolo :-N
teraz sme pre zmenu v dvojizbovom, nie cielene, naskytlo sa, preco nevyuzit :-p a kedze ziadne "vysnene" byvanie sme zatial nevideli - nenasli, resp. nie mega drahe ]-( a tiez planujem tu ostat minimalne najblizie 2-3 roky, maly izbu vobec nepotrebuje, len ze by tam robil neporiadok :-p
a pre ilustraciu, kamarati riesili pri druhom dietati stahovanie do velkeho 3izbaku, lenze mala ani za nic nechce inak spavat ako s nimi v posteli, cize ona s nimi v posteli, maly v postielke pri nich, no 4 v jednej izbe spia, obyvacku a kuchynu vyuzivaju jasne ale tu 3 izbu kvoli ktorej to kupovali, no co vam poviem, maju tam sklad hraciek, aj kurenie tam maju vypnute, ved tam nik ani nechodi :-p
ahoj.
aj my s manželom byvame rok v jednoizbovom byte.. veľkosť 40m2, je nam tam fajne.. mame svoje sukromie..
radsej som v jednoizbaku, ako byvat s rodicmi..
sme si blizsi.. museli sme si na to zvyknut... ale je to fajn :)
a este mame miesto aj na postielku, ked to bude treba.. a myslim si, ze s dietatom do tych 2-3 rokov sa to da..
nemali sme inu moznost..
ma to ale zopar nevyhod.. pracujeme aj po nociach, cize ked spim po nocnej, manzel musi byt absolutne ticho, kedze mame len jednu izbu a kuchynu :) a takisto v jednoizbaku je hned bordel.. tym, ze je malo miesta, staci ze zopar veci niekde nechas a uz je to tu... vo viacizbovom byte zavries dvere do spalne a je jedno, co je za nimi :))
veľa šťastia prajem baby...
tam kde je laska, sa zvladne vsetko :))
no k tej laske sa pridavam, ked sme boli v nasom drahom jednoizbaciku, tak vsetkym najviac prekazalo ze vecer ked maleho ulozime nemozeme kukat telku...
no poviem vam a ako to bolo dobre !!! ulozili sme maleho, zavreli dvere a sadli si v kuchyni za stol, naliali si pohar vinka a kecali a kecali a smiali sa a taaaak super bolo :-) teraz ked sme vo vacsom, ulozime maleho do spalne a zasadneme pred telku a je po romantike 8-(
pupav, to musela byt suuuper. my mame taky super vecer raz do mesiaca, ale som sa rozhodla, ze asi musime castejsie travit vecery bez telky, lebo sa velmi malo rozpravame... :-) teda aspon ja mam taky pocit. zasadneme k telke a hotovo. :-(
to aj ja mam u nas ten pocit ze sa malo rozpravame 8-( hlavne ked ja som s malym cely den sama, tata mame v praci, on dojde domov nechce sa rozpravat lebo je ohucany z celeho dna z ludi a najradsej by mal pokoj a ja by som sa zase rozpravala :-N ked sme boli v jednoizbaku nemal moc na vyber, jak bolo dobre :-p
presne, v jednoizbovom byte niet uniku, ani pohadat sa nemozes a buchnut dverami a ist spat do obyvacky.. xixi :))
je to super...
tiez sme boli tristvrte roka bez telky a bolo to este lepsie... ale aj teraz si vzdy najdeme cas vecer na pohar vinka, na pokecanie..